MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Poděkování
hlas č. 2094 je provokatér
Hlas číslo 2094 je provokatér, smažte ho, prosím..
Re: Re:
Copak si vymyslíte,budete bezdomovcům dávat peníze za podpis ????
Dala jsem vědět hodně lidem, ale i když zastávají stejný názor, tak petici někteří nepodepsali z důvodu, že se domnívají, že je to k ničemu, neboť se nejedná o velezradu a odstoupení prezidenta tím pádem nepřipadá v úvahu. Musel by se sám Miloš Zeman chytit za hlavu a sám rezignovat, ale k tomu, pravděpodobně nedojde, neboť je to člověk, který (dle dosavadního chování) nedokáže přiznat svoji chybu. :-(
Lidé běžte raději dělat něco smysluplnějšího a nebo se jdětě projít čí dát sklenku dobrého moravského.
mějte se moc hezky a s peticí mnoho štěstí
Re:
Myslíte Pavle, že zajímat se o to, kdo a jak vede náš stát, není smysluplné? Myslíte, že snažit se něco s tím udělat, není smysluplné? Myslíte si, že popíjet nás zachrání? To právě asi velice dlouho už dělá p.Zeman a kam ho to dovedlo.
Zákon o právu petičním. Petici projednává senát.
Prezident může být odvolán ze zdravotních důvodů. Mohou mu být omezeny pravomoci. Může být změněna i ústava.
Dobrý den
Jde přeci hlavně o to, aby co nejvíce lidí vyjádřilo svůj nesouhlas s chováním Zemana. O tom je demokracie, ať to dále dopadne, jak to dopadne. Po 25 letech nového politického systému jsem značně frustrovaná, máme sice svobodu, ale draze vykoupenou. Což takhle celostátní referendum o odvolání prezidenta z funkce po sesbírání 100 000 hlasů? Nevím, jestli to jde, ale kdyby se to dostalo alespoň Zemanovi na stůl, tak by to byla určitá výhra.
Re:
Tady prece nejde o samotny fyzicky akt odstoupeni. Zeman neodstoupi, ale muzeme alespon dat najevo, ze nejsme takovy burani jako je on a ze se za nej stydime. Je to obcanska manifestace s rostouci nespokojenosti s hlavou statu.
Mám dotaz:
Je možné nějaké vyhledávání podle příjmení nebo podle města?
Jana Havelková, Kostelec nad Černými lesy
to, že Zeman řekl několik sprostých slov do éteru, je pravda. Ale dle mého názoru je dobře, že to zaznělo. Každý, kdo kritizuje prezidenta za tato slova na veřejnosti, ale nedělá nic proti tomu, aby v naší společnosti existovala seskupení lidí se jmény "pus*y riot", nebo nesnášenlivé texty písní, antilidské ideologie a jiné excesy, je pokrytec. Já nechci, abych žil ve společnosti, kde jedněm je něco prochází a druhým to samé neprojde. Svět, ve kterém žijeme, je toho přeci plný.
Tady se hned pranýřuje. ANIŽ by kdokoli z nás/vás si udělal vlastní přehled = hledal dostupnými prostředky dostupné informace. Akorát tu lidi ž*rou dojmy, které jim předžvýkají masová média. Na netu již jsou dostupné analýzy, proč to řekl a co tím myslel, tak hledejte.
Lidi, nepodléhejte davu, skládejte si svoji mozajku vlastního světonázoru z informací, ke kterým se dostanete sami vlastním přičiněním, vše ostatní sprdí propagandou a jinými zájmy než vašimi.
Vlastnímu a selskému rozumu zdar!
V.
This comment has been removed by the person who wrote it.