MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Je třeba vytrvat
Šel jsem na hrad 17tého i 20tého . Tisíce karet, dobrá nálada.
Pavel Šimon
Re: Re: Re: Re:
Když chceš poučovat, tak si čti i po sobě, ty provokatére :-D
KLDR by byli vhodným působištěm!
Re: Re: Re: Re: Re:
Snažím se po sobě číst soudruhu anonymuse. Budu vděčný pokud mne upozorníš na chybu v pravopisu. Jinak je s tebou sranda.
Lydie
Kristina
Z jeho konání jde hrůza. Nejen, že znesvěcuje prezidentský úřad, ale jeho konání už hraničí s vlastizradou. Je mi 67 let a nechci se už vracet před rok 1989, kam nás směřuje.
Zeman musí odejít!!!
Re:
Neříkám o sobě,že jsem slušný, stejně jako většina našeho naroda. Proto je tato petice nesmyslná!!!!! A o to mi tady celou dobu jde. O to a i o to, že se nechá náš národ lehce kýmkoliv zmanipulovat. Američani napíší nějaké keci a češi honem podepisují petici. SMĚSNÉ!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#56: milošjakeš - Re: Re: Re: Re: Re:
No já myslel, že pravopis se píše s A a ne s O, provopis jsem četl prvně. Radši být anonymní, než se schovávat za Miloše Jakeše. Ale jinak pravda, je to humorné zpestření dne :-)
A jinak jsem si u vás nějak nevšiml, že vystupujete jako přihlášený uživatel :-)
Vadimír Urban
J.K.
A tohle nikoho nezajímá!!!!!!!
Když chcete někoho ukřižovat za jeho výroky, tak proč nemerite stejným metrem. Ano, už není prezident, ale jak je možné, že nikdo nesepsal petici proti výrokům Václava Klause v tomto článku:
http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=26446
Ale pan Zeman je ten nejhorší.
UVAŽUJTE UŽ KONEČNĚ NAD TÍM, CO PODEPISUJETE, IKDYŽ UŽ KLAUS NENÍ PREZIDENT, DÍKY BOHU, TAK POŘÁD NÁŠ STÁT SVÝM ZPŮSOBEM REPREZENTUJE.
RADŠI UŽ TU PETICI PROTI ZEMANOVI A VŠECHNY DALŠÍ KONEČNĚ SMAZEJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Statistika
Je docela úsměvné, že nejvíc podpisů na této petici je z Prahy. Z města, kde měl v prezidentských volbách navrch "KNÍŽE" . Takže pan Němec, zakladatel petice, je jen loutka mistra Kalouska, který by za svoje výroky zasloužil stejnou facku, jako dostal pan Rath, jen s malou změnou - od každého v tomto státě. Toto arogantní hovado stojí za vším, co se proti panu Zemanovi a nynější vládě, která konečně začala dělat pořádek v našem státě, chystá. Proti knížeti a Kalouskovi sepisujte petice,ale ne proti člověku, který se chová jako 10 000 000 občanů této republiky, kterým je prezidentem. A ta stará HEPA NĚMCOVÁ, ať jde taky do hajzlu. Najednou si vzpomněla, že Zeman byl u klenotů opilý. To ji to trvalo nějak dlouho. Nebo snad měla opici z výparů, které chuděra musela inhalovat tenkrát vedle Zemana? Tož to ale dlouho z toho střízlivěla, že si na to vzpomněla po takové době. Mám za to, že tato petice je jen snahou o to, aby se naši odsáci a topáci dostali k moci, aby se opět dostalo výhod všem podnikatelům a zbohatlíkům. Plivu na vás, kteří špiníte a rozvracite naší krásnou zem. A klidně si tu pište, jaký jsem komunistický hovado a debil a nevím co ještě, ale mě tím nenaserete, spíš rozesmějete, jelikož nic jiného neumíte!!!
Re: Re: Re: Re: Re:
#33: - Re: Re: Re: Re:
Tak to jsme dva chlapče.