MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Poděkování
Re: Nekolik sprostych slov do eteru ci nekoliv projevu alkoholismu se do prezident
V Koprivnici mu tleskali v Tatre i na namesti. Fuj stydim se za to, ze jsem koprivnican
Re:
Jsem 69-ti letá žena,mám internet a nevolila jsem Zemana..!!! Ti ,co ho volili...někteří...si asi dnes třískají hlavu o zeď...
Re: Re:
Taky tleskam.. fakt je to hororove... tajne doufam, ze pri sve opilosti nekde zakopne trochu vic a nebude schopen funkce.. protoze 3 a pul roku je sakra dlouha doba..
Re:
to ze si opozice mysli, ze kdo je proti zemanovi, musi byt nutne pohrobek vaclava havla a pravdolaskar je dalsi umele zasazeny klin do tohoto naroda.. Havel je historie.
Nikoliv, chci moderniho schopneho presidenta a to Zeman neni!
Re:
Poslouchala jsem nekolik dlouhych rozhovoru s clenky Pussy Riot.. Jedna vec je, ze holky provokujou prostrednictvim performance, druha vec je, proc to delaji, a ze to maji v hlave dost srovnane. O politice toho nejspis vedi daleko vic nez vy. Poslechnete si je.
Myslím, že by toto usílí za odstoupení prezidenta mělo směřovat ke generální stávce.
Obávám se, že nás duo Zeman - Klaus vede zpátky do vražedné náruče velkého bratra.
Re:
Ano a tím největším generálem budeš TY, moulo sra.čkový
Re: Re:
Ano a navíc pěkně šou.stají v chrámě až se dítě v ní pohupuje. Ty vo.lééé já bych taky tak protestoval.
Re: Re: Re:
No a připrav se, že tam pak ještě bude další 4 roky právě kvůli takovým je.litům jako si ty, Boriš a Kalda.
Re:
#22: -
protože pro nás to prostě žádná hovadina není,my už jen nechceme nadávat jen u piva