Jsme proti novele branného zákona
Re: Emercial
#10: Nemusíte si dělat starosti. s návratem se nepočítá.
Re: Re: Žádná novela NEEXISTUJE
#95: jirka - Re: Žádná novela NEEXISTUJE
Pohodlnější je nechtít nic vidět a vědět, to je už hotová věc. Čeká se pouze na příhodný okamžik a jaký bylo Česko !!!!!
Re: Re: Blízká se na lepší časy?
#41: anabel - Re: Blízká se na lepší časy?
Souhlasím!!!!!!!
Re: Je ta petice skutečná?
Mám z toho stejný pocit !!!!!!!
lidé už se probuďte
nejsem novodobý otrok naší politické garnitury a nehodlám sloužit pod vlajkou NATO. Jsem občan ČR,ale jestli naše vláda chce hnát náš lid do války pro zájmy USA, klidně se vzdám státní příslušnosti a odstěhuji se do Ruska a budu bojovat proti agresorovi ze západu.
Re: lidé už se probuďte
#107: Vašek - lidé už se probuďte
... myslím, že byste nebyl osamocený ...... v mládí jsem si myšlenku na emigraci vůbec nepřipouštěla - byla jsem, přes spoustu věcí, které mi vadily, hrdá na to, že jsem Češka - Češi tenkrát ve světě něco znamenali .... teď už hrdá nejsem, ale zase stará .... SNAD SE nám všem PODAŘÍ SE VZCHOPIT A VRÁTIT NÁRODU ZTRACENOU HRDOST A ÚCTU SVĚTA!
Re: lidé už se probuďte
#107: Vašek - lidé už se probuďte
Taky o tom uvažuji. Odejít tam s celou rodinou. Lepší je trochu nižší životní úroveň, než tato hrůza.
Re:
Ceská fójak, tóbrá fójak, jak říkala paní baronka. Alespoň poznáme cizí země, můžeme je přitom kropit třeba yperiitem, můžeme se svézt zdarma v kovové rakvi letadlem domů a ještě nám k tomu budou oslavně střílet.
PODEPSANO!!!
PODEPSAL SEM TO TAKY A SOUHLASIM NA 100% :)
NASE ZAJMY NAM USA NECHRANI A MY MAME MLADE NECHAT UMIRAT ZA USA KTERA VYVOLAVA KONFLIKTY KDE SE DA
UKRAJINA,SYRIE,LYBIE,IRAN,IRAK,ATD!!!!a plus se na nas vlada dopoušti velezrady!!!TOP09-ČSSD-ODS-ATD!!!DUVOD LŽOU NAM AJ ČT OHLEDNE UK A RUSKA!!!JE TOLIK DUKAZU UZ VENKU JAK TO JE NA UKRAJINE ATD!!!!
JE TO VENKU EU VYPROVOKOVALA KRIZI NA UKRAJINĚ DUVOD ABY SI PŘILEPŠILA!!!
| This discussion has been closed. |
Re: Blízká se na lepší časy?
#20: Neználek - Blízká se na lepší časy?
Výstižná charakteristika celé problematiky, dovolil bch si jen oponovat poslední větě prvního odstave: Mám za to, že historie ukazuje, že valná většina panovníků (tedy v autoritativních, nikoli demokratických režimech), to s běžnými lidmi vždy myslela dobře a upřímně, na rozdíl od vládnoucích garnitur demokratických zemí, které logicky myslí jen na vlastní prospěch, na to, aby si za ty 4 roky vlády, které mají jisté, co nejvíc nahrabali, tzn. vlastní zemi co nejvíc vydrancovali a běžné lidi se snaží v tomo zájmu jen ohlupovat, případně dokonce poslat do nějaké nesmyslné války...