Horáček prezidentem
Horáček? Jen to ne, pak bychom se jmenovali Republika Fortuna.
Re: Re: Re: Re: Re:
"Přesvědčil jsem se, že příčina naší krize nespočívá v odklonu od víry, nýbrž v odklonu od rozumu a rozumnosti."
(Zdeněk Mahler)
Re: Re: Re:
Být pořád střízlivý je lepší, než být setrvale namol.
Re: Re: Re: Re:
ale ani to z tebe nedela lepsiho cloveka
HORÁČEK by byl NEŠTĚSTÍM, NEVOLIT !
Horáček prezidentem?
Slyšel jsem ho v interview s paní Drtinovou. Horáček, kromě kolosální ctižádosti prozradil na sebe, že o životě toho moc neví.
Je neuvěřitelné, s jakou drzostí a přehnaným sebevědomím se tyto rádobycelebrity cpou do vrcholných funkcí, viz Harapes a Slováček chtějí do senátu.
Zeman je skvělý prezident.
Re: Re: Re: Re: Re:
To je nepochybně pravda. Zato chronické opilství číní člověka ve všem horším.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Co jest rozumné, ptají se každé volby. Odpověď je smíšená s odpovědí na otázku, co není rozumné.
I přišel Francouz jakýsi na nápad všechny tyto odpovědi smísit do jediného místa zmatení řečí. Bůh ho zatrať.
prezidentem se musi stat silvester stallone
pak musi začit obohaceni pro muslimy ve stylu johna ramba
běžte do prdele prezidentem budu ja
a začnu vyzbrojovat lidi tvořit armady milice necham popravit všechny muslimy sluničkaře zradce a koaboranty a začnu jednat z ruskem a činou na připravu války proti usa a islámu
Heráček?
Jděte už s těma paranoidnima kecama do prdele, havloidi! Pravda vám nevoní, to je celé, pravdoláskovci!
Re:
Stát... jsou obří strojovny moci. Luxusně placené z peněz daňových poplatníků. Je zvláštní, že vůbec nikdo od nich neočekává, že by se mohly chovat rozumně.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Vy jste se snad zbláznili .... gembler presidentem, jako by nestačilo co jsme tam měli za alkoholiky, feťáky a teď i gemblery ... tuto petici fakt nepodepíšu, ale pokud bude petice proti Horáčkovi, tak mi dejte vědět, můj podpis máte jistý.
Zdraví L. Kameš
Re:
tak tys me pobavil, jeho nazory a pohled na deni jsou spis nez detinske
Když se na to pan Horáček cítí, ať to zkusí.
Já bych panu Horáčkovi hlas nedal, gamblery neschvaluji.
*
Panu výbornému prezidentovi Zemanovi přeji pevné zdraví a veselou mysl, se kterou pošle Horáčka do řiti.
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#43: - Re:
to máš pravdu, je lepší než ty