Výzva Papeži Františkovi k zastavení stamiliardového okradení ČR
Anežka
Re:
No, když jsem loni na podzim citovala generálnímu tajemníkovi (to je, pane, církevní funce k zamyšlení) bibli, beze slova odešel, tak doufám, že nová hlava církve bude skutečným zástupcem obyčejných věřících, já jsem poktěná stejně, jako moje děti a věřte, že jsem měla v roce 1970 a 1980 velké problémy nechat je pokřtít. Ale to, co se dnes děje nemá s vírou, Bohem nis společného a jeho zástupci jsou ostudně hamižní a naši politici nezodpovědní, bohužel se tomu vzepřít stále nedokážeme.
Re:
#210: - Nikdo neví jak na to, ty flanďáku, ale lidma cloumá obrovský oprávněný vztek z bezmocnosti, když se oficiálně rozkrádá vše, co naši předkové dávali dohromady vidíce, že všechny "demokratické a humánní" postupy jsou jsou jen k smíchu zlodějům, co sedí ve vysoké politice. Ty se jdi třeba více pomodlit, když ti to pomůže, na víc se nevzmůžeš.
Pavel Dlouhý!
| This discussion has been closed. |
Všichni, kteří odhlasovali tuto ohavnou krádež patří do kamenolomu stejně jako tvůrci privatizace. Česká republika neměla žádné dluhy v roce 1989 a tudíž slavní zákonodárci od té doby až po dnešek patří rovněž do kamenolomu v jakém byl nezaslouženě chudák Mandela.