Americkou armádu na našem území nechceme!
Probuďme se
Nesouhlasím s Americkou armádu na našem území, nesouhlásí s válečnou politikou USA. Nesouhlasím s tím co se celosvětově děje a myslím, že to vidí většina nezaslepených slušných lidí. Je vidět že nejsem sám, kdo si to uvědomuje a to mi dává naději, že nejsme ještě v pr.......
Nikdo nechceme válku a jen koukáme co Ti druzí dělají, aby se válčilo.
Tak co budeme dělat, aby každý nějakým alespoň málem pomohl odvrátit blížící se katastrofu????
Re: Probuďme se
Nejde sem dát kontakt. Mám jen malý nápad ani nevím zda dobrý. K předzdívce 5 a seznam a jste u mně. písněte :)
A máme tu další velkolepej uspěch zapadu ve vojnovém tažení v Lybyji proti Kaddafimu kterej byl zavražden USA i NATO terriorist organisation. Velkolepé tažení v Lybii skončilo total fiaskem. Lybii plundruji bandy ktere Obama a jeho milej zbor z NATO podporovali a lidé tam si tak užívají zapadní importovane demokracie že radeji utíkají z Lybie pryč. Z Lýbie utika vice než 1 000 000 uprchliku. Po Iraku další vyplundrovana zeme po nájezdu zabijeckych hord z USA i NATO. Možna proto dostal Obama cenu míru od ubožaku z Norska. Nechceme tady zakladny NATO - Nord Atlantik terrorist organisation a USA - Upíru Soldateských Alliens !
Re: Probuďme se
Budeme dělat to co právě děláme, skoro 10 000 podpisů této petice paráda, v případě potřeby budeme držet spolu a půjdeme zatknout do prlamentu ČR tu bandu havlistů a zrádců! Pak by bylo možná vhodné pokecat s uměleckou frontou o novém názvu letiště RUZYNĚ ! Po cestě je potřeba zastavit se v ČT a zatknout ředitele zpravodajství a říci národu konečně pravdu kdo je terorista (USA) a kdo je zastánce míru! (RUSKÁ FEDERACE)!!!!! SLÁVA RUSKÉ FEDERACI ,PAVEL ŠRYTR ŽELEZNÝ BROD
NECHCI TU TERORISTY USA
Obcane CR ted sem se dival na jedno video ktere media neukazali v TV teda ja o tom nevim ze bych to v TV nekdy videl Taji se nam spoutu nekalnosti satu RIKAM DOST ale vim kdo za tou maskarou je OBAMA a rad by tim zakonem knam do CESKE REPUBLIKY zavedl NWO nasilne pres spolupraci s Islamem AMERIKA TU NEMA CO DELAT A JESTE SE PLECT DO ZDRAVOTNICTVI USA sou provokateri co schvalne vyvolavaj konflikt vse co se deje je predem domluvena HRA Ukrajina,Islam teror kdovi jak to vse je proto patrejte po pravde UZ SE ME NELIBI JAK NAM LZOU POLITICI CR A MEDIA O DENI VE SVETE!!!!!
sem pro odstoupeni teroristickych skupin jako ČSSD-ODS-TOP09-A SOBOTKY,KALOUSKA,SCHWARZENBERGA,ALEXANDRA.VONDRY posledni pani patri k iluminatum satanisticke cirkvi
TYHLE AKTIVISTE SE PODILEJ NA ZANIKU CR
tak vam tu dam to video co popravde vidim poprve ze neco takoveho bylo v CR-https://www.youtube.com/watch?v=ClgpSdqqFVo
ML
Re:
Lidé nevěří a s tím oni počítají, tak je potřeba začít věřit a nebýt pohodlný a naučit je jiné matematice !
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Děkuji, i když od blba, který neví, že se před vykřčníkem pauza nedělá, mně to zas až tolik netěší... Ale přesto dík.
Re: NECHCI TU TERORISTY USA
#1790: USA DO CR NEPATRI TAK JAK JEJICH LZI O ZDRAVI - NECHCI TU TERORISTY USA
Soudruhu, přečti si to prosím po sobě pečlivě, a alespoň dvakrát. Jenom tady děláš kámošům z buňky ostudu.
Re: Re: Probuďme se
Hele, dobrý... Ale je bohužel je rok 2015. Tudíž si můžeš zatknout leda tak svojí matku. Chtěl jsem původně napsat ségru, ale nejsem si jistý, zdali se do toho experimentu vaši ještě pustili...
Re: Re: :-)
Komu byste chtěl pane dávat flek, když neuníte ani použít psací stroj?
Re:
Já taky ne! Rusakov, a bacha za mnou stojí Kotěnočkin...
| This discussion has been closed. |
Re: :-)
#1772: F. - :-)
LÉPE RUSKO, 1) PODOBNÝ JAZYK 2)MOŽNOST DŮKLADNĚJI SE VĚNOVAT OBRANĚ ČR ( US army SOTVA STÍHÁ OKUPOVAT STÁTY KDE UŽ JE NALEZLÁ) 3) KVALITNĚJŠÍ TECHNIKA K VEDENÍ OBRANÉHO BOJE.,+ V PŘÍPADĚ NUTNOSTI ODVETNÉHO ÚDERU + NATUREL VOJÁKŮ! PŘÍJEMNÝ VEČER! SLÁVA RF!