Petice.com

Americkou armádu na našem území nechceme!

Kontaktujte autora petice

This comment has been removed by the person who wrote it.

This comment has been removed by the author of the petition.

This comment has been removed by the person who wrote it.

Nepřihlášený uživatel#1662 Mar 08, 2015, 01:10

Máme pár stíhaček, ale jsou jenom půjčené, do války s nimi nesmíme podle leasingové smlouvy se Švédy. Podle Komsomolské Pravdy bylo velení ruské armády donuceno změnit zaměření několika desítek balistických raket původně namířených na USA, a teď nově míří na Evropu, z nichž 5 nosičů SS-18 (každý může nést až 10 jaderných hlavic!) je namířeno i na Českou Republiku, především na Prahu, na centrálu navigačního systému Galileo, na vltavskou kaskádu a další strategické cíle v mapách ruských raketových vojsk.Česko by v případě války NATO s Ruskem představovalo v očích ruské generality území pro přeskupování pozemních vojsk NATO po rozvinutí frontové pozemní linie na polském území. Stalo by se tak cílem prvotního úderu proti komunikačním prvkům a operativnímu zázemí aliance v Praze a na území České kotliny, která by se přeměnila v radioaktivní kotel, který obklopený kopci a horami by byl zamořený radioaktivitou mnohem déle než zbytek Střední Evropy.

Nepřihlášený uživatel#1663 Mar 08, 2015, 04:24

Re: Re:

#301: - Re:  

Souhlas!

Nepřihlášený uživatel#1664 Mar 08, 2015, 06:24

Jako mnozí jsem již cizí vojska na území naší republiky zažil tenkrát se říkalo dočasně a taky měli určití jedinci pocit ohrožení zavedených pořádků. A dnes jak vidno tak se historie zkouší opakovat, akorát ten vítr dneska fouká západní!!

Nepřihlášený uživatel#1665 Mar 08, 2015, 06:57
Jasem roti jakémukoli používání zbraní v naší zemi i na celém světě
t69#1666 Mar 08, 2015, 06:59

Odstranění mích příspěvků

Nehodlám provádět jednostranou diskusi. Pokud autor petice maže veškeré příspěvky, co mu nejsou pochuti, nemá cenu s čímkoli, zde vystupovat. Své dřívější příspěvky jsem smazal a končím s touto diskusí.

Nepřihlášený uživatel#1667 Mar 08, 2015, 07:05
Veškeré spolky jejichž jsme členy jsou pouze nástrojem pro naše ovládání. A to jak EU tak NATO. Tyto spolky vždy slouží jen těm ovládajícím a to my vzhledem k naší velikosti nikdy nebudem. Proto jsem pro samostatnost typu Švýcarska. Bohužel naši politici v zájmu osobního prospěchu to vidí opačně.
Nepřihlášený uživatel#1668 Mar 08, 2015, 07:10
jsem dítě narozené v Míru a tak, bych ráda chtěla v tom Míru i dožít ,a dětem mladším, a mým vnoučarům a všem, co chtějí žít v Míru, at se jim to splní,naše malá zemička už stejně nic nemá, tak co by tu dělali.
Jiří Novotný#1669 Mar 08, 2015, 07:15

Re: Odstranění mích příspěvků

#1666: t69 - Odstranění mích příspěvků 

Dobré ráno,

pro udržení diskuse v racionální rovině průběžně mažu vugarity a soustavné trolly napadající diskutující petenty. Domnívám se, že nemá smysl na tyto nedospělé osoby a jejich provokace reagovat. Možná že jsem v "zápalu boje" smazal i některé vaše příspěvky za což se Vám omlouvám. 

Nepřihlášený uživatel#1670 Mar 08, 2015, 07:18
Čím dríve vystopupíme z NATO,této zločinecké vojenské organizace a EU,tím lépe pro naší republiku,hospodášství i ekonomilku,která byla dríve na světové úrovni.Jsem také pro odstavení politiků v naší vládě,parlamentu atd.,kterí tuto neonacistickou poliutiku podporují a tím i genocidu národů!
Nepřihlášený uživatel#1671 Mar 08, 2015, 07:27
Absolutně souhlasím, děkuji za petici, za iniciativu
Nepřihlášený uživatel#1672 Mar 08, 2015, 07:29

Re: Re:

#31: Vladimír Iljíč Kokotěnko Pitler! - Re:  

Kokotěnko jsi Ty.A jestli sháníš nějakého Hitlerova potomka,tak zajdi do Kyjeva,tam jich je habaděj a ani nemusíš pitvořit jejich jména.Ti to mají totiž napsané na čele.Jaceňuk,Porošenko a spol...

Nepřihlášený uživatel#1673 Mar 08, 2015, 07:35
Nechcem na na šem uzemi žadnou cizi armadu.Nevidime důvod.Je to vše uměle vyvolane aby jsme byli zataženy do utoku na Rusko.
Nepřihlášený uživatel#1674 Mar 08, 2015, 07:36
Nechci žádnou armádu na našem území, natož pak armádu USA, které pouze vyprovokují další konflikty, aby si zajistily odbyt zbraní atd.
Nepřihlášený uživatel#1675 Mar 08, 2015, 07:53

Děsí mne představa, že by dočasně pobývající jednotky USA na našem území, chtěly pomoci bránit u nás jejich demokracii. Církev v minulosti taky přiváděla na pravou víru pomocí meče a ohně.