Americkou armádu na našem území nechceme!
This comment has been removed by the author of the petition.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Máme pár stíhaček, ale jsou jenom půjčené, do války s nimi nesmíme podle leasingové smlouvy se Švédy. Podle Komsomolské Pravdy bylo velení ruské armády donuceno změnit zaměření několika desítek balistických raket původně namířených na USA, a teď nově míří na Evropu, z nichž 5 nosičů SS-18 (každý může nést až 10 jaderných hlavic!) je namířeno i na Českou Republiku, především na Prahu, na centrálu navigačního systému Galileo, na vltavskou kaskádu a další strategické cíle v mapách ruských raketových vojsk.Česko by v případě války NATO s Ruskem představovalo v očích ruské generality území pro přeskupování pozemních vojsk NATO po rozvinutí frontové pozemní linie na polském území. Stalo by se tak cílem prvotního úderu proti komunikačním prvkům a operativnímu zázemí aliance v Praze a na území České kotliny, která by se přeměnila v radioaktivní kotel, který obklopený kopci a horami by byl zamořený radioaktivitou mnohem déle než zbytek Střední Evropy.
Jako mnozí jsem již cizí vojska na území naší republiky zažil tenkrát se říkalo dočasně a taky měli určití jedinci pocit ohrožení zavedených pořádků. A dnes jak vidno tak se historie zkouší opakovat, akorát ten vítr dneska fouká západní!!
Odstranění mích příspěvků
Nehodlám provádět jednostranou diskusi. Pokud autor petice maže veškeré příspěvky, co mu nejsou pochuti, nemá cenu s čímkoli, zde vystupovat. Své dřívější příspěvky jsem smazal a končím s touto diskusí.
Re: Odstranění mích příspěvků
#1666: t69 - Odstranění mích příspěvků
Dobré ráno,
pro udržení diskuse v racionální rovině průběžně mažu vugarity a soustavné trolly napadající diskutující petenty. Domnívám se, že nemá smysl na tyto nedospělé osoby a jejich provokace reagovat. Možná že jsem v "zápalu boje" smazal i některé vaše příspěvky za což se Vám omlouvám.
Re: Re:
#31: Vladimír Iljíč Kokotěnko Pitler! - Re:
Kokotěnko jsi Ty.A jestli sháníš nějakého Hitlerova potomka,tak zajdi do Kyjeva,tam jich je habaděj a ani nemusíš pitvořit jejich jména.Ti to mají totiž napsané na čele.Jaceňuk,Porošenko a spol...
Děsí mne představa, že by dočasně pobývající jednotky USA na našem území, chtěly pomoci bránit u nás jejich demokracii. Církev v minulosti taky přiváděla na pravou víru pomocí meče a ohně.
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.