Žádáme bezodkladnou demisi premiéra Sobotky.
nefandil jsem mu, ale je to nejlepší politik za posledních x let, činí s rozumem, bez afektu, atd atd..zatím mu musím dát palec nahoru oproti např. p Babišovi
Je mi stydno, za to, že jsme dopustili, aby to v naší zemi došlo, tam kde je to dnes. Takže podepsáno a sdíleno.
Eva Barešová , Ústí nad Labem
Re:
prosím vás - co na něm vidíte nejlepšího ? Narcista , sobec, loutka Bruselu , USA , Merklové. Lhář a snob
Sralbotku s celou jeho chátrou je vyházet.Musíme provést DEFENESTRACI !!!!!!!
Můj názor je ,že nejen SOBOTKA ,ale celá to FALEŠNÁ ZKORUMPOVANÁ VLADA BY MĚLA ODSTOUPIT !!!! NEBO JIM NAKOPAT PRDEL A VYHNAT JE...
Re:
nejlepší,nevím,ale dnes v problěmech ,které jsou ,mu naprosto nezavidím.Socani se drží mají stále značnou podporu a to je i jeho zásluha.Jsou tam lidi jako Chovanec,Tejc,Foldyna osobnosti.A ty uřídit,Hmm.A opozice.a Babiš.Ahoj
Re:
Dost dobře nechápu k čemu se to zde vyjadřujete. Jde o svržení Sobotky a né jeho vyzdvyžení na výsluní. Je to vlastizrádce a bude za to souzen. Nejspíš ho čeká provaz nebo kulka.
Když sem dávala svůj hlas při volbách Sobotkové vládě naivně jsem věřila,že táto vláda nás konečně vyvede z té zločinecké předešlé vlády a naše republika se začne uzdravovat.Dnes ale vidím,že táto vláda není naše vláda,ale je poskokem a otrokem Bruselu a Merkelové a vede nás do záhuby a nás nutí abychom se jejich sebezničujících plánu dobrovolně podřídili.Proto důrazně žádám bezodkladnou demisi premiéra Sobotky a celé jeho vládě
Re: Re:
ale to je jen pozlátko on lže jak se mu to hodí, sem tam jako něco pronese udělá něco naoko aby vypadal že je dobrý, ve skutečnosti to je šmejd, který se umí jen pohybovat v politice a dohazovat místečka jeho známím , ten měl dávno být nevolitelný a nejen on - všichni
Hadí plemeno je potřeba okamžitě odstranit není možno dál snášet toto ponížení které se nám dostává od vlastizrádců podplacených amerikánama,agresivníma vrahama a otrokářema vlastního národa i celého světa
"Chcete více zviditelnit tuto petici?
Podpoř reklamní prostor "
- fuj, na tomto chtít vydělávat. Náopak, máte podporaovat!
| This discussion has been closed. |