Výzva kyjevské vládě k ukončení vraždění svého obyvatestva.


Nepřihlášený uživatel

#26

2014-05-31 17:14

Události v Kyjevě byly připravovány již delší dobu, ale obyvatele města průběh demonstrace na Majdanu nepřiměl k větší účasti, proto organizátoři povolaly zálohy z venkova za 25 dolarů/den. Ty zaplnily náměstí a ulice. Byly koučovány svými organizátory za 200 dolarů/den,
i 500 dolary za zřízení skupiny i fotografovány. Vystupňování "demonstrace" provedli ohňomety, molotovovými koktejly, plamenomety i speciálními hořlavinami, které přivedly ulice do "válečného" stavu. Tento postup je plánovaný do dalších oblastí Evropy již s organizovanými jednotkami o síle až 750 mladých mužů. Tento způsob převratů a pučů má následovat v brzké době i do střední Evropy! Tomu všemu souhlasně přihlížela současná pučistická vláda v Kyjevě!

Nepřihlášený uživatel

#27 Re: Vzor Rusko

2014-06-01 16:23

#17: Tomáš - Vzor Rusko

Tak to si, milý Tomáš, môžeš so súdruhom Stalinom podať ruky, pretože aj on tvrdil, že kde rúbu les, tam lietajú triesky! Majdan vznikol ako protest proti korupčníckemu systému, vďaka ktorému mafiáni-oligarchovia rozkradli to, čo vybudovali milióny ľudí. Oproti biede, v ktorej žili počas samoderžavja na tom "prechádzkovom poli" a za nepokojných čias do konca druhej svetovej vojny, bolo obdobie toho budovania socializmu pre nich predsa len časom hojnosti. Žiaden z prevratov počínajúc pádom "socializmu" im nepriniesol nič dobrého, len nezamestnanosť, chudobu a stratu ľudskej dôstojnosti. Neudialo sa nič iné, len divadelné predstavenie, v ktorom nespokojné davy zvrhli vládu, nevyhovujúcu cudzím záujmom- nebezpečne sa priklonila k Rusku, a to bol škrt cez rozpočet geopolitickým zámerom Západu na čele s USA.  Ten je ochotný prehliadnuť aj zločiny proti ľudskosti ( Odesa, Dom odborov ...) a spojiť sa s akýmikoľvek zločineckými skupinami ( Oleh Ťahnybok, Dmytri Jaroš, ukrajinskí zlodejskí oligarchovia) a podporovať genocídu na východe Ukrajiny s plnou hubou hesiel o demokracii a slobode! Ľudia, ktorí si bránia svoj domov, nesúhlasia s hanobením pamiatky ich predkov, ktorí trpeli vo vojne s nacistami, nechcú sa podriadiť kyjevskej krajne nacionalistickej, profašistickej lúze ani vyčúraným oligarchom, ktorí si ukradli tú "revolúciu" opäť pre seba,   sú "proruskí separatisti a teroristi" a treba ich podľa teba vyvraždiť. Mal by si umrieť od hanby!

Jiří Hykel
Kopřivnice

#28

2014-06-01 21:10

Plně souhlasím s textem petice !!!
Na Ukrajině se chopila moci díky vojenskému převratu nedemokratické, fašistické, nacionalistické a banderovské bojůvky, které díky všemožné podpory hlavně amerických a západních poradců NATA a EU i za překročení všemožných mezinárodních dophod a umluv podporuji nedemokratickou zločineckou cestou tyto fašistické v bojůvky, které vraždí a terorizují své spoluobčany.
Nově zvolený prezident Porošenko, který oklamal v předvolebním soupeření své voliča nyní tyto zločinecké bojůvky junty ještě více podporuje, což páchá taktéž zločin na svém vlastním mírumilovném lidu Ukrajiny.
SMRT FAŠISMU V JAKÉKOLIV PODOBĚ !!!


Nepřihlášený uživatel

#29

2014-07-05 15:23

Přesně k potřeni těchto fasizujicich Ukrainskych sil by mely byt určeny naše armádní expediční sbory . Ne v Afghánistánu nebo Iráku , ale na Ukraine se opravuje historie , která nám dává podruhé možnost , postavit se na správnou stranu a nedovolit něco tak zlého jako je přihlížení utrpení civilního obyvatelstva. První možnost v Jugoslávii jsme trestuhodně propásli , tedy na sebe nemáme byt proč hrdi.

Nepřihlášený uživatel

#30

2014-08-11 20:02

Ted je řada na nás. kluci a holky s minimalnim vycvikem tj 3 mesice budou vyvrazdeni na ukrajině pod taktovkou naseho oligarcha  Postavte se proti, vyzente takovou vladu která nuti slovany proti sobe strilet. Viděla jsem film jak si lide kopali diru,  oni strileli. Kdo jsou ONI chytremu nemusim zduraznovat.