Chceme Petra Tona ve Spartě !
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Chceme Petra Tona ve Spartě !
Petr Procházka Nepřihlášený uživatel |
#1 Pejt je bojovník!!2014-05-07 19:51Petr je bojovník a musí dál bojovat za Spartu!! |
tumic9 |
#4 Ton2014-05-07 20:01sám hraji za spartu za ml.dorost a chci ho tam |
Nepřihlášený uživatel |
#52014-05-07 20:04110 let. Odesel Bros ci Hanzlik ( do Brna, hruza ), Buben, dale uz ani nemusim jmenovat. A ted tohle? Kdyby sakra alespon neco rekli. Ale i laik musi poznat, ze uz tohle hranici s kretenismem. Coz neni urazka ale lekarska prognoza. Pres deset let Petr Ton zdobi Spartu. Jednou rekne ne, a oni se urazi jako male decko. Nezesmesnujte uz nas. Ps. : Dopsala bych i Hlinku. |
Nepřihlášený uživatel |
#62014-05-07 20:06Ton je hrající legenda Sparty.A jako taková by měla kariéru ukončit ve Spartě.A především nepodepsat nejlepšího,hráče minulé sezóny.By bylo naprosto šílený a nelogický.Snad vedení dostane rozum. |
Nepřihlášený uživatel |
#72014-05-07 20:09Petr Ton prostě patří ke Spartě tak to neměňte!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#82014-05-07 20:14Myslím že Petr Ton i v této sezóně dokázal že ve Spartě patří k tomu nejlepšímu a že má na to aby ve Spartě zakončil svou karijeru. To samé platí pro Jaroslava Hlinku!!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#92014-05-07 20:16Davejte za tonaka |
Nepřihlášený uživatel |
#112014-05-07 20:23Co by byla Sparta bez Petra Tona. Petr Ton je nejlepší a hlavně největší osobnost!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#122014-05-07 20:38Jak můžete váhat s podepsáním Petra Tona!!!Styďte se!!!!Tomuto hráči by měla být nabídnuta smlouva automaticky,už jen za zásluhy!Petr Ton má stále co nabídnout a převážně kvůli němu jsem chodil celou sezonu na Spartu.Pokud mu nebude nabídnuta nová smlouva,je to hanba a vážně se zamyslím nad tím,zda budu i nadále chodit na všechny zápasy,protože jeho odchodem ztratím radost,s jakou jsem na stadion chodil.Pavel |
René Dubský |
#13 Chci Tona, chci stabilní Spartu!2014-05-07 21:51Petr Ton je jedním z těch, kvůli kterým na Spartu má cenu chodit, protože si mě zcela získal a po těch mnoha sezónách by byla škoda o něj přijít. Navíc má co nabídnout a je to srdcař. Ne jako mnozí z těch, kdož měli Spartu jako krátkodobou zastávku, nic pro ně Sparta neznamenala (leda tak "zářez" typu "byl jsem ve velkoklubu"), pobyli a zase se pakovali... Měl jsem se (a mám se) těšit na pestrou směs žoldáků? Nebo se mám těšit na zdravého a produktivního Tona? Možná mají Martinec s Jandačem či Břízou radost, když sem přitáhnou ty Divíšky, Málky a jiné vykopávky a vydávají je za "posily". Na ty já ale nechodím. Já chodím na skutečné osobnosti, co mají Spartu pod kůží. Na Tony, Hlinky, Broše, Kratěny, Hanzlíky... byla a je jich celá řada. Ale štve mě, že ve Spartě se po každé sezóně tým rozpráší a lepí se dohromady z nově příchozích (kde není stabilita, jako např. v Gottwaldově). A ještě víc mě štve ten přístup k Tonovi (a k mnoha dalším, co v minulosti byli odejiti): Mlčení, tváření se, že se nic neděje a pak se na webu vyvěsí krátká zpráva, že "hráč nezapadá do koncepce týmu". Fuj! To je sráčovský přístup! Kdyby ten chlap stál za kulový... ale je zdravej a má chuť za Spartu hrát, je šikovnej a dává góly! WTF! |
Lukáš Valenta |
#14 Sparťanská neúcta k legendám aneb bude Ton dalším Kratěnou?2014-05-07 22:05Vedení Sparty dokázalo udělat velkolepé oslavy 110 let, v marketingu nemá Sparta v lize konkurenci. Stejně tak se snaží chovat výborně k fanouškům. V čem ovšem zaostává je její chování k legendám. Jeden příklad za všechny -> Ondra Kratěna, který byl strůjcem několika sparťanských titulů, byl odejit po jedné sezóně, kdy marodil. Ano, měl vysoký plat. Ano, byl poslední sezónu před odchodem víc zraněný než na ledě. Ale jak je možné, že kvůli jedné nevydařené sezóně ho hodí sportovní úsek Sparty přes palubu?! Po tom všem, co tady předvedl? Poučme se z minulosti a nenechme další ikonu Sparty dohrát kariéru jinde. Věřím, že Petr Ton má Spartě stále co dát. |
tatenis |
#15 úcta??????2014-05-08 04:02 vite jednou bych chtel zazit rozlucku s legendou po jeho poslednim zapase v nasem dresu, ne az nekdy pred utkanim za iks mesicu ci let. Mame uzasnej merchandise, uzasnej fan klub. Ucta k nehrajicim legendam. Uz chybi jen jedine - ucta k nasim aktivnim legendam. To stale neumime. |
Nepřihlášený uživatel |
#172014-05-08 07:34Bez Petra Tona neni sparta !! Uz ste jich vyhodili dost .... Neni nahodou moto v dobrym i ve zlem navzdy sparta ? |
Trnka |
#18 Nechápu to2014-05-08 08:10Vubec nechápu, že vedeni nezajistilo smlouvu PETRU TONOVI a JARDOVI HLINKOVI hned jako prvním. Jeden nejlepší střelec, druhy nahravac v sezóně a proboha živého, V CELÉ HISTORII SPARTY. A my máme šanci, aby tyto sparťanské legendy hrály dál ve Sparte. Ale co se to sakra děje?! BUDÍČEK! BUDÍČEK! BUDÍČEK! |
Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)
2014-05-08 08:13- Date of removal: 2014-05-08
- Důvod odstranění:
sektor409 Nepřihlášený uživatel |
#202014-05-08 08:42Nepodepsat smlouvu s nejlepším střelcem, nejproduktivnějším hráčem a hráčem, který je Hokejistou roku? To by byla Sparta vážně všem pro smích!!Petr Ton je dříč, bojovník a srdcař. Takových hráčů by si měl klub vážit. Myslím, že Petr Ton ani Sparta si takovéto váhání nezaslouží. Teď by měla Sparta ukázat, že stojí o své hrdiny, o své bojovníky. Nebo hrdost, bojovnost, síla a sparťanské srdce jsou jen kecy?Slávka |
Nepřihlášený uživatel |
#212014-05-08 09:55Ton a Hlinka musí zůstat ve Spartě, nebo zase zažijeme boj o sestup! |
Nepřihlášený uživatel |
#222014-05-08 11:48Pokud takto produktivní a platný hráč týmu nemá podporu vedení,pak si myslím, že to může pro ostatní hráče být demotivující.Proč by měli mít chuť hrát za Spartu, když si jejich práce, bojovnosti a odhodlání klub neváží? Doufám, že zvítězí zdravý rozum a sparťanské srdce, jinak by samo vedení Sparty mělo uvažovat o odchodu. |
bohy |
#232014-05-08 13:38nejde jen o Tona..na jeho skvělé sezóně měl veliký podíl i Hlinka..a myslím, že smlouvu si zaslouží oba dva! chápu že chtějí mladé hráče..ale můj názor je takový, že ti mladí potřebují někoho, u koho uvidí oddanost ke klubu! |
Jayne |
#252014-05-08 17:29Je to HRDINA a nechápu, že ho SPARTA nechce. Udělal pro ni hodně! |
|
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za snížení hranice úspěšnosti u didaktického testu z českého jazyka (Maturita 2025)
10285 Vytvořeno: 2025-05-05
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
7909 Vytvořeno: 2025-05-08
Petice za prošetření a přehodnocení obtížnosti didaktického testu z matematiky konaného dne 2. května 2025
10077 Vytvořeno: 2025-05-03
Máte ženy na kandidátkách? A můžeme je vidět? Otevřený dopis leaderům politických stran kandidujících do Parlamentu ČR
1123 Vytvořeno: 2025-04-29
Žádost o udělení abolice trestního stíhání příslušníku 601.skss. prezidentem České republiky.
979 Vytvořeno: 2025-05-05
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
24728 Vytvořeno: 2021-12-22
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
127613 Vytvořeno: 2025-02-11
Petice za snížení hranice úspěšnosti u didaktického testu z anglického jazyka (Maturita 2025)
455 Vytvořeno: 2025-05-05
Petice za zpřísnění podmínek pro podmíněné propuštění pachatelů zvlášť závažných trestných činů
454 Vytvořeno: 2025-05-04
Řešte neustálý hluk a porušování nočního klidu ze strany hostů A&O Hostelu v Praze - Malešice
319 Vytvořeno: 2024-04-30
Petice za snížení hranice úspěšnosti u didaktického testu z německého jazyka (Maturita 2025)
142 Vytvořeno: 2025-05-08
skatepark Litvínov
109 Vytvořeno: 2025-05-09
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
107 Vytvořeno: 2025-05-08
Petice za prošetření a přehodnocení obtížnosti didaktického testu z anglického jazyka konaného dne 2. května 2025
75 Vytvořeno: 2025-05-05
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
3865 Vytvořeno: 2024-07-23
Vraťte vlaky na Dobříš!
913 Vytvořeno: 2025-02-26
Petice na podporu svobody projevu a proti trestnímu stíhání Tomia Okamury
57 Vytvořeno: 2025-05-05
Petice za řešení problému přemnožení much v obci Prosenická Lhota a jejích částech.
55 Vytvořeno: 2025-05-05
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
2991 Vytvořeno: 2025-04-03
Petice za snížení hranice úspěšnosti u didaktického testu z anglického jazyka (Maturita 2025)
52 Vytvořeno: 2025-05-05