Rodiče postížených dětí zdravotním pojišťovnám
cvičení
Například cvičení v Janských Lázních je rozhodně intenzivnější než se v textu uvádí.
Předmět
Hezky vecer
Na rozdíl od alkoholiků, feťáků a jiných živlů naší společnosti....
Měli by si uvědomit,že děti za své postižení nemohou a nezpůsobily si ho sami.Na rozdíl od alkoholiků a feťáků,kterým je léčba opakovaně poskytována zdarma.Na každého jiný metr,je to smutné.
Re: cvičení
Není to pomlouvání, ale konstatování stavu. Je to o nehrazení pojišťovnami potřebné rehabilitace. Nehledě na to, že pobyt a rehabilitace v kolektivu podobně nemocných s nadějí na jakékoliv zlepšení stavu určitě působí kladně i na psychiku nemocných i jejich rodin,což se může kladně projevit i na fyzickém stavu nemocných.
dotaz
Re: dotaz
Dobrý den milá paní, zkuste poslat lékařskou zprávu do ADELI Medical Centra (vyhledejte na googlu). Tam pracují i s ležáky.
Re: dotaz
Dělají tam tu rehabilitaci už 10 let a navíc ještě co vím, tak aktivně pomáhají při shánění financí na léčbu a to prostřednictvím své Asociace pomoci postiženým ADELI (taktéž vyhledáte na googlu).
Re: Re: dotaz
Rehabilitace opravdu pomáhají tzv. Klimterapy v lázních Klimkovice, tak metoda Adeli ve slovenských lázní Piešťany, cvičení probíhá "v kosmickém obleku" a další doplňkové terapie. Tyto metody pomáhají a úspěch spočívá v jejím opakování. Ale bohužel pojišťovny to nehradí a rodiče na to nemají peníze,
tak to děti mohou absolvovat díky finanční pomoci dobrých lidí.
Souhlasím se vším o co v této petici jde,sama mám dceru s DMO a čekáme na schválení pobytu v Klimkovicích ale bylo mi zděleno že dcera nemá nárok na doprovod a pokud tento pobyt sama nezvládne ,pošlou jí domů,což vím ,že ho nezvládne je na mne dosti fixovaná a na pobyt abych si jej uhradila sama nemám finance jsem samoživitelka ,tak jen čekám co bude dál... noční můra,děkuji všem kdo se těmito problémy zabývá
| This discussion has been closed. |