Zachování chatu na lide.cz
PROČ RUŠIT CHAT ??!!!! :(
Re:
přesně tak !! jediný důvod proč to používám je pěkný mail,vlastní záložky a diskuze a co udělají?? Zruší to!! Začnu vyhledávat jiné možnosti kde diskutovat a lepší mail !!Šmejdi !!
RE:
no seznam a lide jsem mela jako nejlepší bo fb nesnáším :-( a oni to zmrví tak že jsem o to přišla,jestli se to fakt stane,mazu všechny mamky co u nich mám a to není výhružky ale holý fakt!!bez vlastních záložek to nejde když mi chodí takový kvanta mailů !!
Re: PROČ RUŠIT CHAT ??!!!! :(
Re:
přesně tak!!já jakožto silný introvert z malého městečka nemám šanci si tu najít někoho na pokec!! a co mám dělat když budu potřebovat poradit?? a vygooglovat to nepůjde ??si to vycucám asi z prstu!!ste šmejdi!!
Re: Demence
já bych jim to i přála aby 50% lidí odešlo a zrušilo maily !!by se z toho posrali a divily se co nám vadí na tom že zrušily něco na co přece skoro nikdo nechodí??
Re: Petice proti zrušení chatu na Lide.cz
#212: Čochtan.vodník - Petice proti zrušení chatu na Lide.cz
Byla by velká škoda zrušit chat a měnit podobu Lidé.cz...dosud byli bezvadní,ale po úpravách,které mají nastat,budou k ničemu!!!Jsem pro zachování chatu.
Re:
Byla by velká škoda zrušit chat a měnit podobu Lidé.cz...dosud byli bezvadní,ale po úpravách,které mají nastat,budou k ničemu!!!Jsem pro zachování chatu
Nepochopím proč rušíte zaběhnutý a oblíbený protál LIDÉ? Facebook je vyloženě pro mladé lidi a děti.Pro starší lidi a jejich přátele je LIDÉ nenahraditelný.Máme zde mnoho přátel a posíláme si na nástěnku obrázky.To vše zrušíte jen proto,že o starší lidi už nemá společnost-potažmo Vy zájem.
Vladimir Bureš
Přišli noví mladí a ti tu řádí, jako na Klondajku
Re:
Založil jsem chat, který by mohl být alespoň trochu podobný: http://redbullparty.unas.cz/
To bude hromadný utěk na centrum.cz :) Už jsem oprášil svůj starý profil na xchatu :)
je to úplná kravina,rušit to co léta relativně dobře funguje.pokud zůstane jen seznamka,tak je to špatný.osobně mám ze seznamky pupínky a mám dojem,že nejsem sama.lidé.cz je fain,nechápu,proč to tak nemůže zůstat
| This discussion has been closed. |