Omluva paní Therese Schwarzenbergové

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Omluva paní Therese Schwarzenbergové

MARNOV

#1

2013-01-21 11:47

Je třeba veřejně a tvrdě bojovat proti špinění slušných lidí od gaunerů.
Robert Kocur

#2

2013-01-21 14:00

Tváří v tvář současnému stavu politické situace se cítím absolutně bezradný.Jakreagovat na aroganci moci?
Vanek
Nepřihlášený uživatel

#3

2013-01-21 16:35

Muzu vam zarucit ze v Australii za podobne xenofobni vyroky by s takovym reditelem vyrazili dvere i v te nejlepsi skole. Je ostudou ze jmeno "cistokrevne rasy" rodiny Klausu je spojeno s Prazskym hradem.

Vazena pani Therese, jmenem Spolecnosti Slusnych Krajanu v Sydney se Vam omlouvam za vyroky nacionalisticke rodiny Klause.

Jiri Vanek

myjan

#4

2013-01-21 19:06

Plně souhlasím s touto peticí, nevěřícně koukám jak dovedou být lidé zlý a je ostudné, když to pochází od veřejně známých osob. Jen se divím a žasnu, že se pan Zeman snížil k takovéto kampani.
Pavel Beneš

#5 Omluva paní Schwarzenbergové

2013-01-21 21:15

Hulváti byli a budou, jenom by neměli být prezidenty.
Jarda

#6 Konstatování

2013-01-21 21:39

Blbec zůstane blbcem, vůl volem, kráva krávou, i když jsou z hradu.Jarda Simajchl z Moravy
Lev Tolstoj

#7 Re:

2013-01-21 22:23

#4: myjan -

Zeman Schwarzenbergovu manželku nikde nijak nenapadl. Ani v kampani, ani v žádném výroku.

Malek

#8 Vanek Nepřihlášený uživatel #3 2013-01-21 16:35

2013-01-21 22:32

Vazena pani Therese, jmenem Spolecnosti Slusnych Krajanu v Sydney Vám doporučuji, bezte i s tym opelichaným knizetem už konecne do prdele. Nejaky Jiri Vanek nezastupuje Krajany v Sydney.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-01-21 22:36


Holá Skutečnost

#10 To jsou Ti nenažhraní kněží a knížata

2013-01-21 22:36

Dnesni "demokracie" a "svoboda" jako za totality...

#11 A náš slintavý a huhlavý Karlík mlčí on totiž taky ta " krafasamec "

2013-01-21 22:40

Dejdar nechápe, proč je pranýřován za vlastní názor. Je to zdivočelé, říká
21. ledna 2013 9:38
Herec Martin Dejdar se o víkendu vrátil z dlouhodobého pobytu ve Spojených státech. Doma jej čekalo překvapení: scenárista Jiří Stránský a režisér Hynek Bočan, se kterými sedmnáct let spolupracoval na seriálu Zdivočelá země, prohlásili, že herec má na další spolupráci s nimi "embargo".
Herec Martin Dejdar s režisérem Hynkem Bočanem při natáčení televizního seriálu

Herec Martin Dejdar s režisérem Hynkem Bočanem při natáčení televizního seriálu Zdivočelá země. (26. července 2007) | foto: Lukáš Kuběna, MAFRA

Jednoho z našich předních televizních režisérů a spisovatele, který proslul svými knihami reflektujícími protikomunistické názory, za které byl v 50. letech vězněn, rozlítilo, že Martin Dejdar veřejně vyjádřil podporu prezidentskému kandidátovi Miloši Zemanovi více čtěte zde.

"Jsem úplně v šoku, nechápu to," řekl Martin Dejdar iDNES.cz. "Vůbec nevím, co jsem vlastně udělal. Jen jsem řekl, co si myslím, a právě v tom je přece princip Zdivočelé země - že lidé mohou vyjadřovat svůj názor. Nevím, proč jsem za to pranýřován. Chápu to jako útok na základní lidská práva a svobody," brání se herec.
Vyjádření Martina Dejdara pro iDNES.cz a MF DNES

Buď zdráva, demokracie!

Tak jsem byl zostuzen za svůj vlastní názor. Zradil jsem prý svou roli Antonína Maděry. Protože jsem řekl, co si myslím. Vrátím se pár let zpět. Svou práci jsem začal dělat těsně před sametovou revolucí. Těžko tedy mohu být nařčen z toho, že jsem si "zadal" s bolševikem. Podepsal jsem Několik vět, cinkal jsem klíči na různých prostranstvích, stávkoval jsem v divadle, hrdě jsem v lednu 1990 tleskal na Hradčanském náměstí prezidentu Havlovi. Mimochodem zvolenému bolševickým shromážděním. Vždy jsem podporoval pravici, vždy jsem byl ochoten veřejně podpořit vše, co by ukázalo zrůdnost komunismu.

Sedmnáct let jsem pracoval na Zdivočelé zemi. Dvacet čtyři let se tu snažíme prosadit jeden z hlavních principů svobodné demokracie. Jak říká klasik – Povězte svůj názor bez bázně a hany! Dejte si!

Tak jsem si dal. No to jsem si dal! Možná mnozí mou větu o prezidentských kandidátech špatně přečetli a domnívají se, že bych volil Majora Zemana. (Teď mě napadá, že pár mých kolegů hrálo právě v tomto seriálu, stejně jako ve Zdivočelé zemi. Ale to se nepočítá, já vím.)

Nikdy jsem se nestyděl mít svůj názor. Nestydím se ani teď. Ale napříště si ho nechám pro sebe. Mediální hysterie, která se kolem volby hlavy státu strhla, mě jednak šokuje, jednak ve mně vyvolává pocit, že jde asi o hodně. Už chápu, proč je ve vyspělých demokraciích nevhodné ptát se na některé věci. Třeba kolik berete nebo koho volíte. Vede to totiž k nenávisti a závisti. Což se ovšem u nás vehementně podporuje.

Podle vyjádření pánů Bočana a Stránskeho se domnívám, že oni budou volit pana Schwarzenberga. Já jim to schvaluji. Pokud bude zvolen, myslím, že i on může být dobrým a přínosným prezidentem pro tuto zemi. (Ovšem trochu mě děsí, aby potom nevznikaly seznamy, kdo s kým může točit, a kdo ne. To už tady bylo, a Hynek Bočan to zažil na vlastní kůži.)

Vzdor všemu, co se píše, a přesto, že mě to nesmírně zraňuje, zcela otevřeně říkám, že si pánů Bočana a Stránskeho nesmírně vážím a mám je rád. Jako lidi i umělce. A je mi moc líto, že už spolu nikdy nebudeme dělat a že oni se mnou končí. Připadá mi to poněkud Zdivočelé. A to nejsou kecy!

Zdroj: http://kultura.idnes.cz/dejdarovo-vyjadreni-k-bocanovi-a-stranskemu-fzy-/televize.aspx?c=A130121_093835_televize_ob
Jarda #6 Konstatování

#12 Vazena pani Therese Es liegt in Ihrer realen cuckold Mann männliche Kuh

2013-01-21 22:47

http://vtipy.netroof.eu/search/?q=kn%C3%AD%C5%BEe
protože
Blbec zůstane blbcem, vůl volem, kráva krávou i když jsou z rakouska, nebo švýcarska nebo ......
Konečně mu to Přemysl řekl, sudeťákovi Karlovi

#13 MARNOV #1 Je třeba veřejně a tvrdě bojovat proti špinění slušných lidí od gaunerů

2013-01-21 23:07

PRAHA - Vyřazený kandidát na prezidenta Přemysl Sobotka váhá s podporou Karla Schwarzenberga. Důvodem jsou jeho postoje k Benešovým dekretům.

Sobotka, který si v prvním kole prožil trpký volební debakl, ovšem ještě kritičtěji pohlíží na druhého kandidáta Miloše Zemana. A zapojení prezidenta Václava Klause mu připomíná časy jejich spoluvládnutí před téměř patnácti lety.

"Aktivita pana prezidenta je pro mne jen pokračováním opoziční smlouvy." řekl serveru Lidovky.cz. "Pokud však pan Schwarzenberg myslel své stanovisko vážně, ztrácí mou podporu." prohlásil Sobotka. ODS vyjádřila Schwarzenbergovi oficiálně podporu pro druhé kolo prezidentské volby.

Prezident Klaus ještě před prvním kolem volby tvrdil, že do kampaně nijak zasahovat nebude. Hned vzápětí však naznačil, že z kandidátů je mu nejbližší Miloš Zeman. A nyní se stal jedním z hlavních aktérů druhého kola volby, když prohlásil, že Schwarzenbergovy výroky o Benešových dekretech mu nikdy neodpustí.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/dokaze-schwarzenberg-porazit-dvojblok-zeman-klaus-f8l-/zpravy-domov.aspx?c=A130120_165901_ln_domov_khu

Nepřihlášený uživatel

#14 Re: Vazena pani Therese Es liegt in Ihrer realen cuckold Mann männliche Kuh

2013-01-21 23:16

#12: Jarda #6 Konstatování - Vazena pani Therese Es liegt in Ihrer realen cuckold Mann männliche Kuh

No, to máš úplnou pravdu. Pokud čerpáš z takovýchto webů, jseš zařazen celkem jednoznačně...

Máme tady knížete všichni rádi ........

#15 Vanek Nepřihlášený uživatel #3

2013-01-21 23:16

Ty posraný "Jiri Vanek, starej se o svoje v té prdeli co bydlíš, nauč se česky i s tou tvojí Therese. Můžeš si je oba vzít do Sydney na trůn a neser se idiote do toho co je u nás v ČR. Nejprve jsi zdrhl do austrálie a teď nám budeš radit. Kdyby jsi tak radil v Sydney tak už tě dávno kopli do prdele. Idiote.
S pozdravem Tví teplí klokani.
http://vtipy.netroof.eu/search/?q=kn%C3%AD%C5%BEe

Nepřihlášený uživatel

#16 Knížecí plky ze spaní

2013-01-21 23:22



http://radek-velicka.cz/?p=2094

Knížecí plky ze spaní


Kníže Karel se probudil a zahájil svou prezidentskou kampaň, asistentů má dostatek, aby jej budili, či v dobách spánku za něj pracovali. V době probouzení nebo usínání pronesl něco tak zázračného, že by chtěl po vzoru Václava Havla vrátit České republice respekt. Kdo ví, co tím myslel, jestli bude iniciovat nějaké další humanitární bombardování, aby trpěli a umírali civilisti? Nebo má nachystané nějaké zmatené drama: Jak se na státních návštěvách, fórech a panelech usíná? Nebo toho chce dosáhnout urážením Rakušanů, že ví, jací jsou to kreténi?
Kdo vůbec je ten Tramtumberk -Schwarzenberg korupčník:

#17 Schwarzenberg se moc neobtěžuje chodit do práce:

2013-01-21 23:24


Nestát, nekoukat, makat, zahulákal Trautenberk a sněm TOP 09 začal
----------------------------------------------------------------------
Karel Schwarzenberg je Součást plánu na globální totalitní systém
Domácí ČR/SR
Jak jsem se v posledních dnech přesvědčil na FB stránkách voličů Karla Schwarzenberga např. zde a zde, jedná se ze 100% o lidi, kteří nevědí o politice VŮBEC NIC . Jedná se o lidi, kteří naprosto podléhají mediální manipulaci a jedinými arguemnty pro K.Schwarzenberga jsou prázdné fráze o slušnosti, noblese a nesmyslná a nepravdivá fráze o nezapojení se K.S. mezi českou mafii. Jedinými argumenty proti Miloši Zemanovi jsou pouze dokument Vládneme nerušit, resp zde a jeho členství v KSČ, případně někteří jeho bývalí soudruhové jako M. Šlouf apod. Shrnuto na webu www.zemannasrat.cz. Informace obsažené např. v Analýze 17.list. Miroslava Dolejšího o tom, že Prognostický ústav byl součástí plánu na převrat, sahají daaaaaleko za rozhled voličů Karla S. Současná situace v prezidentských volbách je tak unikátní příležitostí pro řádný otřes zmanipulovaného davu fakty o tom, co je Karel Schwarzenberg zač a co představuje. Přehled těchto informací najdete v tomto článku.

Karel Schwarzenberg je Součást plánu na globální totalitní systém:
https://www.youtube.com/watch?v=CQngJbY1PqA
https://www.youtube.com/watch?v=GV9R0LpChys
https://www.youtube.com/watch?v=3XUV6sLEUbI

Lubomír Zaorálek (ČSSD): Zeman je válka, ale
Schwarzenberg je peklo.
Volíme válku.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096898594-udalosti-komentare/213411000370114/obsah/239520-volebni-neuspech-ods-a-cssd/

Kdo chce fakta, ať si počte:

Schwarzenberg korupčník:
http://www.ac24.cz/blogy/152-hrichy-karla-schwarzenberga
http://www.vasevec.cz/blogy/prezidentsky-kandidat-karel-schwarzenberg-jeho-podporovatele
http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/8059-schwarzenbergovy-restituce-jsou-stejne-tajemne-jako-ty-havlovy-podivejte-se-na-jeho-majetkove-pomery.aspx

Schwarzenberg podporovatel teroristů a mafiánů:
http://www.literarky.cz/politika/domaci/2509-karel-schwarzenberg-jsou-to-teroriste-ale
http://euserver.parlamentnilisty.cz/PrintArticle/337-fischer-a-schwarzenberg-se-kamaradi-s-teroristou-napojenym-na-obchod-s-lidskymi-organy-nevolme-je-znelo-prahou.aspx
http://www.blisty.cz/art/66924.html
https://www.youtube.com/watch?v=RFlVGaWL29M

Schwarzenberg podporovatel globální mafie - Bilderberg, Trilaterální komise, CFR:
https://www.youtube.com/watch?v=nJYXLrAuP28
https://www.youtube.com/watch?v=EE-gNiZoX9Q
https://www.youtube.com/watch?v=QftIJi3layQ
https://www.youtube.com/watch?v=swDR6RVQLvs
http://youtu.be/wwAMxByScnE
http://socioecohistory.wordpress.com/2012/04/23/current-membership-list-of-the-illuminati-committee-of-300/
Schwarzenberg na 100% plní zadání nadřízených z Bilderbergu, kteří rozpoutávají války, ekonomické krize, uvrhávají celé státy do dluhového otroctví, pořádají masivní mediální kampaně pro své plány na uskutečnění globální totalitní diktatury.

Schwarzenberg, váleční zločinci a vrazi:
http://www.lidovky.cz/foto.aspx?r=ln_zahranici&c=A121214_163222_ln_zahranici_jv
http://setimes.com/cocoon/setimes/images/2008/01/15/DIPDIARYphoto.jpg
http://www.mzv.cz/jnp/en/issues_and_press/photo_galleries/karel_schwarzenberg/x2011_01_23_visit_to_israel.html
http://msnbcmedia.msn.com/i/reuters/2012-12-03t103912z_87997998_gm1e8c31eon01_rtrmadp_3_czech-energy-clinton.jpg
http://img.blesk.cz/img/1/normal480/195967-img-radar-crop.jpg
http://www.mzv.cz/public/be/c9/99/303388_79084__2007_06_06_KS_George_W_Bush.jpg
http://img.blesk.cz/img/1/normal480/1031565-img-albright-havel-havlova.jpg

Schwarzenberg podporuje vraždy dětí:
http://www.novinky.cz/domaci/285224-proti-ostrelovani-izraele-se-musi-bojovat-rekl-schwarzenberg.html
http://www.facebook.com/photo.php?v=246411528824195
http://zpravy.idnes.cz/schwarzenberg-podporil-zapojeni-nato-a-naznacil-ze-kaddafi-bere-drogy-1ko-/domaci.aspx?c=A110320_121931_domaci_mad
http://nwoo.org/view.php?nazevclanku=ceska-televize-stale-vysila-valecnou-propagandu-o-libyi&cisloclanku=2011100040
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cE338BVvX0w

Schwarzenberg stejně jako Václav Havel vždy podporoval a prosazoval a odhlasovával všechny ilegální války NATO či Izraele. Stálo to životy sta tisíce nevinných lidí.

Schwarzenberg vlastizrádce prosadil okradení ČR eurotulem ESM:
http://www.ceskenarodnilisty.cz/clanky/schwarzenberg-prosadil-eurotunel-na-350-miliard-z-ceskeho-rozpoctu.html
http://neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-esm-rovna-se-10-tisic-rathu-d4p-/p_politika.asp?c=A120604_204019_p_politika_wag
http://streit.blog.idnes.cz/c/262134/Pozor-Vlastizrada-nacata-Lisabonem-tragicky-kulminuje-prave-dnes.html

Schwarzenberg vlastizrádce prosadil Lisabonskou smlouvu
http://zpravy.idnes.cz/schvalte-lisabon-vyzvali-senatory-topolanek-i-schwarzenberg-pu4-/domaci.aspx?c=A090505_130206_domaci_adb
http://mmister.com/proc-jsem-proti-lisabonske-smlouve-shrnuti/

Schwarzenberg vlastizrádce prosadil okradení ČR církevními restitucemi:
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/schwarzenberg-seznamil-vatikan-s-vyvojem-cirkevnich-restituci_225720.html
http://www.blisty.cz/art/64541.html
http://www.youtube.com/watch?v=64gDbAXBsGI

Schwarzenberg vlastizrádce podporuje cenzuru internetu:
http://www.lupa.cz/clanky/ceska-republika-podepsala-dohodu-acta-co-s-tim/nazory/408297/
http://www.youtube.com/watch?v=3cz6bEkdX4Q

Scharzenberg vlatizrádce a signatář smlouvy o radaru::
http://zpravy.idnes.cz/student-podal-kvuli-radaru-trestni-oznameni-na-schwarzenberga-pvj-/domaci.aspx?c=A080708_144746_domaci_pje
http://blisty.cz/art/40345.html
http://hn.ihned.cz/c1-25919930-postaram-se-o-to-aby-radar-prosel
http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/197-vondro-schwarzenbergu-jste-nepratele-miru-a-nepratele-statu-odstupte-.aspx


Další detaily:

Schwarzenberg se moc neobtěžuje chodit do práce:
Největší absentéři roku 2009? Tlustý a Schwarzenberg
Nejčastěji ve Sněmovně chyběl šéf TOP 09

Nepřihlášený uživatel

#19 Re: Vanek Nepřihlášený uživatel #3

2013-01-21 23:28

#15: Máme tady knížete všichni rádi ........ - Vanek Nepřihlášený uživatel #3

Neměj takové nervy... Buňka se ti za to nikdy neodvděčí. Odsereš si to, náhlou mozkovou příhodou, zcela sám...


Nepřihlášený uživatel

#20

2013-01-21 23:34

Koukám, že paranoia mezi boševiky neskutečně vzrůstá. My voliči knížete to chápeme. Samozřejmě v zápětí, založíme nadační fond pro prdlé bolševické žilky.

Nepřihlášený uživatel

#21 Chrápat ano, pracovat ne - pěkná ostuda v cizině

2013-01-21 23:34


Nepřihlášený uživatel

#22 Náš nastávajici president ?????????

2013-01-21 23:38


Nepřihlášený uživatel

#23 Re: Chrápat ano, pracovat ne - pěkná ostuda v cizině

2013-01-21 23:39

#21: - Chrápat ano, pracovat ne - pěkná ostuda v cizině

Počítám, že jste celkem mimo rozlišovací schopnost oné dámy.


Nepřihlášený uživatel

#24 To jsme s tím šišlavým knížetem dopadli.

2013-01-21 23:46


[Nový] Končíme spolupráci, nevolil jsi toho, koho my!
20.1.13

Česká republika: Až do komična (jestli to není spíše tragično) zacházejí horké hlavy při volbě prezidenta. Tvůrci Zdivočelé země, Jiří Stránský a Hynek Bočan, oznámili, že končí spolupráci s hercem Martinem Dejdarem. Důvod? Volil Zemana, kdežto oni volí Schwarzenberga.

Takže nikoliv pro (například) nízkou uměleckou úroveň projevu, špatnou pracovní morálku, alkohol nebo něco podobného, ale pro politický názor! Stránský a Bočan se chovají jako kluci. Možná by ještě mohli zkusit navštívit matku Martina Dejdara a stěžovat si u ní. Ať mu dá domácí vězení, lumpovi!

Zdroj: http://kultura.idnes.cz/dejdar-podpora-zemana-zdivocela-zeme...

Nepřihlášený uživatel

#25 KAREL NASRAT

2013-01-21 23:47