petice proti politickemu vymyvani mozku mladeze

Zivčak

#1 Zákopy ve společnosti

2012-11-22 23:54

S některými mladými už se nedá ani normálně bavit.
Drahoš

#2 Podepisuji! A strašně rád.

2012-11-23 10:42

Tak zničit mládež nedokázali ani ti zavrhovaní komunisté.
Z mládeže se stalo nemyslící apatické stádo, které se řídí pouze podmíněnými reflexy vnucenými jim permanentním omíláním tendenčních informací ve všech hromadných sdělovacích prostředcích.
Jediný, kdo by z toho mohl mít radost, by byl starý pán Pavlov. Dněšní mládež dokonale potvrzuje, že jeho učení stále platí.
STOPKA

#3

2012-11-23 10:50

Pokud pan premier prohlási o demonstrantech na Václaváku, že jsou to křiklouni, tak pak stávkující děti jsou pro smích, kdyby za nimi někdo nestál, kdo je manipuluje , viz. např. "vajíčkovou " akci na Paroubka. Apropo, demokracie v této zemi není a nebude, pokud tady bude pokřivená pravice a neobjektivní media .
taky učitel

#4 Re:

2012-11-23 11:30

#3: STOPKA -

Souhlasím.  Demonstrace se konají proti bezpráví, proti něčemu, co špatně funguje (např. řízení našeho státu,..) Demonstrace studentů v jižních Čechách proti výsledku svobodných voleb a následné zcela logické utvoření koalice vítězných stran včetně rozdělení postů zcela pozbývá veškeré logiky. Dle vyjadřování "uvědomělých" studentů je zřejmé, že situaci chápou zcela zkresleně. Je na rodičích a učitelích, aby jim toto vysvětlili. Bohužel na STÁTNÍM gymnáziu v Třeboni se děje pravý opak, jde tady skutečně o "vymývání mozků". Myslím, že už je skutečně načase, aby byly vyvozeny důsledky konání nezodpovědných pedagogů.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-11-23 20:20



Nepřihlášený uživatel

#6 Dekuji

2012-11-23 20:51

vsem, kdo se pripojili. Hrozne mne zlobi, ze CR ma tak velke problemy. Podle meho nazoru je to take tim, ze lide nemaji potuchy, co je to demokracie a jak se v demokracii chovat. Chyba bude asi i v ucitelich, jako je p. Rosocha. Vetsina nasi spolecnosti je neuveritelne neobjektivni, vzdy proti nekomu, ci necemu zaujata. Pro vlivne a mocne uredniky i manazery neni odbornost a dovednosti, pracovitost ani vykonnost na prvnim miste. Nekomu se dari, delat z nas snadno ovladatelnou tlupu omezencu bez rozhledu, vlastniho usudku a nazoru. Preji vam vsem pohodu a uspech Ivan Holkup

Nepřihlášený uživatel

#7

2012-11-28 23:07

Zneužívání zmanipulované mládeže k prosazování politických cílů nátlakovými akcemi proti demokraticky zvoleným zastupitelům je opovrženíhodné a také velmi nebezpečné - Hitler Jugend by nám měly být dostatečnou výstrahou.

Nepřihlášený uživatel

#8

2012-11-30 17:43

Strach kapitalistů z odhalení jejich zločinů je obrovský ! Pro majetek se nebudou štítit ani vraždit ! Oblbování dětí je začátek !!
schwan

#9

2012-12-01 18:28

Tento stát a národ měl dost času i dost zákoných prostředků vypořádat se s komunismem v devadesátých letech. Neučinil tak. Dnes, kdy pravice svou politikou žene občany do náručí komunistů stejná pravice nedemokraticky zpochybňuje výsledky svobodných voleb. Sami by se měli stydět a odejít.

Nepřihlášený uživatel

#10

2012-12-11 11:40

Je to soudruhu Holkupe zrovna k pláči. Čtyřicet let jsme vymývali národu mozek a teď tu máme tohle! Než zase dostaneme národ do latě, co to dá zase práce. Kolik lidí asi bude třeba poslat zase na převýchovu do Jáchymova, k PTP a podobně. Ta práce v knihovnách, než zase vytřídíme nevhodnou, protistranickou literaturu! Než zase lidi, ta nevěčná pakáž pochopí, že na demonstrace a do průvodů se chodí jen tehdy, když Strana zavelí! Čest práci! Sieg heil!
barbuch

#11

2012-12-18 00:03

Ano nesouhlasím s vymýváním mozků.Je to podobné kampani "přemluv dědka a bábu..." A především to odvádí pozornost o věškerých problémů v této republice, kterých není málo !!!


Nepřihlášený uživatel

#12 Re: ke komentari 10

2012-12-26 17:10

#10: -

ano soudruhu neprihlaseny, opravdu je to vse k placi. Po ctyriceti letech vymyvani nasleduji dalsi desetileti a obcan, ac "svobodny", ani neduta. V bode knihoven s vami sice nesouhlasim, ale o to dale jsme jiz s informovanosti ovcanu. Kdopak z nich byl plne informovan o deni pri predavani letosni Nobelovy Ceny Miru? Kdopak z nich ma realnou predstavu o tom, jak nas soucasna vlada rozpoctove odpovednosti zadluzuje? Kdopak z nich ma potuchu o tom, jaka je u nas fakticka nezamestnanost a jake jsou nase vyhlidky pro dalsi leta? Vite, vetsina lidi si, bohuzel, nemuze koupit svobodu. Pro tuto cast naroda je demokracie pouha chimera. Spravedlnost pro ne neexistuje, bolsevismus pro ne neskoncil, je vystupnovan ad absurdum. V teto situaci plakat vasim stylem, je opravdu velmi zabavne. Zda se, ze jste padl na hlavu z prilis velke vysky a mate dojem, ze vas vsichni ostatni nasledovali. Cest praci soudruhu!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-26 17:12



Nepřihlášený uživatel

#14

2013-01-18 10:31

Není solidní pokud někdo pro své cíle využívá nezletilé děti. Doufám že má od jejich rodičů k tomu povolení.
Jiri

#15 Školy obecněji vzato

2013-01-18 13:00

Dnešní mladá generace je počítačovou, nezná nijak historii, ani se o ni nezajímá a tím nezná vztahy v historii. Pak ji je možno až příliš snadno ovlivňovat mediálně. Sociální sítě jsou dnes zdrojem veškeré informovanosti o historii, samozřejmě historie zkreslené.
Škola by se nikde neměla angažovat politicky, to jí naprosto nepřísluší. Vysoká škola už vůbec ne. Tam se má ctít akademická půda, která by logicky měla být navenek apolitická.

Nepřihlášený uživatel

#16

2013-01-18 16:07

Správně, proto je nutné zaběhnout do knihovny, zapůjčením a následný pečlivým studiem, třeba díla Ludmily Pelikánové, se tak nějak stranicky zocelit!

Nepřihlášený uživatel

#17

2013-01-24 20:38

Stop fanatizaci studentů!

Nepřihlášený uživatel

#18 Jan Kraus obvinil Zemana, že chodí s vlastní dcerou. Jan Kraus má na sebe kontakt zde: www.jankraus.

2013-01-29 02:00



http://www.facebook.com/pages/Jan-Kraus/122328984568672

Jan Kraus
Včera
U nového prezidenta mám zatím jen dvě podezření: Že mluví i ze spaní a že chodí s vlastní dcerou...
2.836To se mi líbí · Přidat komentář · Sdílet

Toto se líbí uživatelům Kateřina Trojanová, Veronika Coufalová, Katarina Behun Makelova a dalším (21.340).
2 z 1.277
Zobrazit předchozí komentáře
Radek Skládal sorry 1. slečna
Před 13 minutami
František Mochar Jan Kraus neunesl prohru:,
Krausi měl by jste se stydět ,měl jsem o vás slušné mínění ale klesnout až takto hluboko to jsem od vás nečekal.Nedivím se těm mladým soplákům že neunesli prohru .Toto jste přehnal.Mám dojem že toto omluva nespraví .Jste ubožák bez charakteru dáváte těm mladým pěkný příklad parlamentní demokracie ,u mne jste skončil a věřím že u spoustu lidí.Je mi vás jistým způsobem líto a asi by jste měl navštívit psychiatra .Máte vlastní děti???? A máte je rád?? Po tomto článku o tom pochybuji Jste ubožák.
Před 9 minutami

Nepřihlášený uživatel

#19 Re:

2013-02-12 01:58

#10: -

Vážený, to, co nazýváte čtyřicetiletým vymýváním mozků byla procházka růžovým sadem podle toho, co se děje dnes. A to vám nevadí? Je mi vás líto! A kantora, který zneužívá děti by měli ze školy vyhodit, má je vzdělávat a ne je zneužívat pro své cíle. Jestli všichni učitelé honí děti po demonstracích, nedivím se, že vzdělanost rychlým tempem klesá. Tento nebyl jediný. Studentíci přijdou na to, jak je dnes vše úžasné, až se jich to dotkne osobně. Teď je živí rodiče, uvidíme, co předvedou, až oni budou živit svoje děti, z čeho jim budou platit školné, které jejich milovaná pravice tak vehementně prosazuje. Přeji jim šťastné hledání zaměstnání, až vyjdou ze školy a bezstarostné zakládání rodiny a živení dětí - kde asi najdou práci? Už teď není - a bude hůř!


Nepřihlášený uživatel

#20

2013-02-12 12:21

Domnívám se, že pokud by se takto choval levicový kantor, neměl by další rok zaměstnání.Zároveň nechápu, proč situaci neřeší kraj, střední školy jsou v jeho kompetenci.