Petice.com

Zastavte ACTA

Kontaktujte autora petice

Nepřihlášený uživatel#101 Jan 27, 2012, 19:38

ZASTAVIT

Nepřihlášený uživatel#102 Jan 27, 2012, 19:40
Narodil jsem se bez jakýchkoli pravidel, ale během života se kolem mě utahuje síť která mi dovoluje něco a něco zakazuje. Lidi stejně pořád budou hledat svobodu, ať zakážete cokoliv! systéme!
Nepřihlášený uživatel#103 Jan 27, 2012, 20:39

Re: Prohledávání na hranicích

#99: - Prohledávání na hranicích

Na Živě tvrdí, že tato pasáž jako jediná byla z ACTA vypuštěna, ale i tak...Pokud si to pročtete alespoň od stránky 27, kde jsou jednotlivé body pro internet, tak se pěkně zhrozíte..

This comment has been removed by the person who wrote it.

Nepřihlášený uživatel#105 Jan 27, 2012, 22:30
Pojem svoboda naší vládě neříká nic. Jde jim o jediné - zakázat vše, co by mohlo ohrozit jejich nedotknutelnost. Tam, kde mají používat rozum, tam si hrají na haury a tam, kde mají mít pevné stanovisko, tam se podělají.
Nepřihlášený uživatel#107 Jan 27, 2012, 22:41
Návrat kokotismu nutno zastavit.S teroristy nevyjednávat.EU Down

This comment has been removed by the person who wrote it.

kokotobijec#109 Jan 27, 2012, 22:43

Re:

#105: -

O d tobo je Bildeberg a jejich slavnej brainwashing,žádný vládě nikdy nešlo o lidi,ale o svou vlastní moc a postavení

Nepřihlášený uživatel#110 Jan 27, 2012, 22:44
To fakt jako ani neni možný... Za chvíli bude něco jako NIFA - No Internet For All... :P To rovnou můžou shodit celej net a vrazit tak všem kudly do zad...
Eze#111 Jan 27, 2012, 22:45

Přidejte se

Nepřihlášený uživatel#113 Jan 27, 2012, 22:56
Vláda jsou zkorumpovaní zloději a lháři, bez sebemenšího svědomí. Jestli ACTA projde, tak bude revoluce!
Nepřihlášený uživatel#114 Jan 27, 2012, 23:07
jsem tezce proti omezovani internetu! a kontrolam na hranicich, je to velky zasah do osobni svobody!
Nepřihlášený uživatel#115 Jan 27, 2012, 23:44
Mocní si myslí, že můžou všechno, zapoměli, že kluci v dětském pokojíčku, jsou mocnější, už to předvedli včera, kupte jim silný počítač a buďte v klidu... ŠVESKA
Nepřihlášený uživatel#116 Jan 28, 2012, 00:42
Pokud internet nebude svobodný tak se vracíme na uroven číny a podobně a to já nechci!!!!!!!!
Nepřihlášený uživatel#117 Jan 28, 2012, 00:45
Nemůžu to schválit, ani nechat být. Omezí to všechno a všechny, stejně tak jako SOPA.
Nepřihlášený uživatel#118 Jan 28, 2012, 07:03

Já myslím, že po přečtení http://cs.wikipedia.org/wiki/Anti-Counterfeiting_Trade_Agreement , je každému inteligentnímu člověku jasné, že to, co se ve světě "ve jménu demekracie" děje, nemá naprosto nic společného s demokracií, tím méně se svobodou. Je to jen další krok ke globálnímu zotročování lidstva. Uvědomme si, že Microsoft, monopol FBI, který už dnes pomocí svých operačních systémů, Facebooku a Skype (které vlastní), má absolutní přístup (!) k nejintimnějším informacím každého z nás, byť to vypadá sebešíleněji, ochrana duševního vlastnictví každého z nás a právo na soukromí prakticky neexistuje. Pod záminkou boje s terorismem a ochrany práv globálních korporací, si schvalují zákony, aby se vám mohli legálně vrtat v počítačích, kontrolovat veškerý jeho obsah a zavádět represe!
Svoboda neexistuje a fízlácké praktiky FBI si z ničím nezadají s represemi komunistické STB. Akorát jsou prováděny v globálním měřítku ve jménu "jejich demokracie" !!!!

Lidi vzpamatujme se, dokud to ještě jde!!!
Cui prodest scelus, is fecit!

Nepřihlášený uživatel#119 Jan 28, 2012, 07:11

Re:

#105: -

Bohužel nejen naší vládě, protože sou jen loutkou a nástrojem ke globálnímu zotročení lidstva.
To je vše součástí projektu Bildeberg a nastolení nového světového řádu  NWO - New World Order ( globální totalita ) , najdi si to ve wiki a google , o co jde.. , nebo se aspoň podívejte na odkaz na youtube z příspěvku #112 , a  jsem rád, že člověk který ho tam dal, ví o co tady ve skutečnosti jde. Dokument Zeitgeist - duch doby by měli vidět povinně všichni!

Nepřihlášený uživatel#120 Jan 28, 2012, 08:13

NWO - New World Order - nový světový řád je definován...

http://www.youtube.com/watch?v=wwAMxByScnE&feature=related - Doporučuji najit si čas a shlédnout tento dokument, ve kterém je vysvetlena souvislost s postupným zaváděním nových zákonů, mezi kteté patří bezesporu i ACTA.
Scarab#121 Jan 28, 2012, 09:52

Re:

#1: -

Bohužel, právě tato petice je příkladem diletantismu. Nápad je dobrý, stránky také, ale ten kdo něco takového připravil měl věnovat nějaký čas tvorbě textu vlastní petice. Tahle 1 věta pod kterou se tady všichni bezhlavě podepisují, to není žádná petice, ale výkřik do tmy. Celé to vypadá jako výplod žáka 9. třídy ZŠ.

Nepřihlášený uživatel#122 Jan 28, 2012, 10:04

Re:

#8: -

mně taky nasraly a to hodně kurvy nenažrane ACTA SOPA PIPA OSA EU  ať jdou do piče kurvy nenažrane

Skurvená EU

Nepřihlášený uživatel#123 Jan 28, 2012, 10:28
Internet musí být takový jaký byl doteď
Nepřihlášený uživatel#124 Jan 28, 2012, 11:09
Podporuji tuto petici protoze si nenecham vzit svobodu soukromi,slova a uz vubec ne ze bych se bal napsat email aby me nahodou neodpojily ...
Nepřihlášený uživatel#125 Jan 28, 2012, 11:16
NO ACTA