Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Re: Re: cactus
Je vidět, že nechceš znát pravdu..a raději hltáš "pravdy" na TV Hovna a hlavně kozy Borhyové.. :)
Re:
Pro tupé uctívače je to marné. :) Tady vládne svoboda..každý zde používá mozek a má svobodnou mysl.Nikdo tady nemá potřebu někomu lézt do zadnice.Najdeme zde různé lidi - někteří mají Havla rádi, ale nesouhlasí s vytvářem kultu, jiní ho neuznávají vůbec., starosty jsem tady zahlédl...všemožné lidi..U Feniče?Poslušné stádo a Pákistánci.Kde se tam asi berou? :)
Skoro aburdni
Ale současně mě děsí okamžité "hurá-akce" jako přejmenovávání letiště, přijímání speciálních zákonů, "povinný smutek" (navíc doprovázený z vůle blbců! rušením připravovaných vánočních akcí pro děti apod.).
Přičemž vřele pochybuju že by pan Havel s těmito úlety souhlasil.
Takže, dle mého mínění: pokud by po panu Václavu Havlovi snad někdy časem bylo něco pojmenováno, tak klidně ulice, náměstí, případně divadlo spojené s jeho působením. A i tak pouze po zralé úvaze zainteresovaných, nikoliv ve farizejském afektu.
J.T.
JFK
Přejmenovávat letiště jenom proto, že zemřel Václav Havel je hloupost. Fenič a spol. se chtějí jenom zviditelnit a přihřát si polívčičku....
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#70: - absolutní nenávist komunismu !!
Ááááá, kolik ti je ty kreténe.....10? ti zase něco nakukali....já jsem v tý době nežil, tak nic neřikám, ale Letiště Václava Havla nechci z čistě praktickejch důvodů....kolik administrativy by s tím bylo a to jenom třeba v leteckým odvětví....přetisknout mapy, postupy pro letiště....ty si myslíš jaký to je super...ale není...a teď si klidně mysli že na !!Ruzyňským!! Letišti dělaj jenom komunistický svině ty zasranej kapitalistickej zmetku :P ale všichni si tam klepou na hlavu když o tom slyšej..On Havel nebyl svatoušek....on byl postava vymodelovaná idealistickejma myšlenkama kapitalismu...hele, jestli se ti tu nelíbí tak si zajeď do Ruska nebo do USA, tam nebo tam, máš to na stejno....s tvejma názorama by tě všude umlátili a to hned....
Havla pro tuto malou zemičku jsou nulové - rok 1989 revoluce samý podvod atd.Navrhuji přejmenovat věznici Heřmanice na,,, Havlovu věznici"
| This discussion has been closed. |