Petice.com

Petice za povinné očkování proti viru SARS-CoV-2

Poděkování za podporu petice a přání skvělého startu do roku 2022!

Nepřihlášený uživatel#1 Dec 29, 2021, 11:50
Petře, moc díky a do roku 2022 přeji Tobě i Tvým blízkým hodně zdraví, štětí a spokojenosti ! láďa machala
Nepřihlášený uživatel#2 Dec 29, 2021, 12:01

Moc děkuji a i já Vám přeji vše nejlepší a hlavně zdraví v roce 2022💙

Jirka#3 Dec 29, 2021, 12:10

Ocko povinné

Děkuji a přeji Vám vše nejlepší a hlavně zdraví v roce 2022!

Nepřihlášený uživatel#4 Dec 29, 2021, 12:24
Moc děkuji Peterovi za tuto petici, protože už dnes je jasné, že očkování má svůj smysl a že díky němu neumírá tolik lidí. Přeji Vám všem pevné zdraví, lásku, štěstí a ať máte ten příští rok jen plný sluníčka... bez mráčků. Jarka Faiglová
Nepřihlášený uživatel#5 Dec 29, 2021, 12:27

Díky i já přeji Vám a nám všem lepší časy, máte mojí plnou podporu, krásný rok 2022 všem, Jindřiška Jarolímová, RA asistentka

Nepřihlášený uživatel#6 Dec 29, 2021, 12:41
Děkuji moc za důležitou petici a přeji mnoho úspěchů v novém roce. Aneta Šmídová
Nepřihlášený uživatel#7 Dec 29, 2021, 12:44
Dekuji za Vasi praci a preji krasny novy rok i Vam.
Nepřihlášený uživatel#8 Dec 29, 2021, 12:54
Dobrý den, povinné očkování bez vyjímek mělo být zavedeno už v listopadu. Zdraví B. Fleissigová
Honza#9 Dec 29, 2021, 13:00

Disclaimer: jsem pro povinné očkování a podepsal jsem tuto petici za povinné očkování.

Děkuji, že prosazujete povinné očkování proti covidu. Prosím zvažte zároveň podporovat hlasitou a viditelnou debatu o tom, jak zajistit, aby se toto nutné omezení osobní svobody nikdy nemohlo zvrtnout a být zneužito. Vláda se vždy může vyměnit a jednou rozjetý precedens může být snadno zneužit.

Podobně jako když jednou máme funkční systém odposlechu telefonů, tak pro změně vlády (jako např.  v Polsku nebo v Maďarsku) je už velmi snadné zneužít ho.

Nepřihlášený uživatel#10 Dec 29, 2021, 13:28
Skvěle, doufám, že to vyjde 👍
Nepřihlášený uživatel#11 Dec 29, 2021, 14:37

Re:

#9: Honza -  

Honzo, já věřím, že nic podobného, jako zneužití povinnosti očkování, opravdu nehrozí.

Božolé#12 Dec 29, 2021, 17:27

Moc děkuji za zpětnou vazbu a držím palce 🍀 A mnoho zdraví do dalšího roku!

Nepřihlášený uživatel#13 Dec 31, 2021, 07:58
Vazeny pane Sebo, dekuji za update, plne podporuji a budu podporovat vasi petici, cenim si vasi odvahy postasvit se agresivni mensine ktera se schovava za lidska prava ale o demokraciji nema poneti Let's continue Milan

This comment has been removed by the author of the petition.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Placená propagace

Petice.com bude tuto petici propagovat mezi 3,000 lidmi.

Zjistit více...

Vyberte si rozpočet
Platební metoda
Platební metoda