Luboš Xaver do Českého rozhlasu patří!
Jak jsme porazili Milion chvilek
Nepřihlášený uživatel#2 Feb 04, 2021, 08:11
V pořádku
Nepřihlášený uživatel#3 Feb 04, 2021, 08:27
Dobrá zpráva! Zdá se, že zdravý rozum stále funguje i přes snahy politických aktivistů konajících ve jménu jakéhosi ,dobra,.
Máte naši podporu!
Nepřihlášený uživatel#4 Feb 04, 2021, 08:33
Dobrá práce, díky.
Nepřihlášený uživatel#5 Feb 04, 2021, 08:52
Tak to je super. Nesmíme podlehnout nátlaku a budete mít můj hlas a podporu
Nepřihlášený uživatel#6 Feb 04, 2021, 09:05
Paráda
Nepřihlášený uživatel#7 Feb 04, 2021, 09:33
Ahoj všem, Český rozhlas připravuje náhubkové pravidlo AntiXaver!
https://www.lupa.cz/clanky/sef-ceskeho-rozhlasu-chce-zavazna-pravidla-pro-socialni-site/
Nepřihlášený uživatel#8 Feb 04, 2021, 09:50
Re:
Nesmíme to tak nechat. Co kdybychom udělali petici proti tomuhle svinstvu a poskytli publicitu? @FrantaKubásek @XaverLive a další?
Nepřihlášený uživatel#9 Feb 04, 2021, 13:29
To je skvělá zpráva, co už skvělá zpráva moc není, je to, že Xaver se začíná bát, či stydět za svoje názory (těžko říct) a uzavírá se ve svém SOUKROMÉM streamu do placené části, což mi nepřijde moc fér. Tak buď ať nekomentuje a drží se svých teplých místeček a nebo ať ještě přitvrdí (a hlavně si pak stojí za svým názorem), ale musí počítat i s následky. Ne se začít schovávat jak, omlouvám se za výraz, krysa. Moji velkou podporu samozřejmě má, ale s výhradami ;-)
Nepřihlášený uživatel#10 Feb 04, 2021, 14:10
Chvilkaři mají svá nejlepší léta už za sebou. ....Naštěstí.
Nepřihlášený uživatel#11 Feb 04, 2021, 18:36
RE: Chvilkaři
Chvilkaři sice možná jsou již za zenitem, ale bohužel podobné aktivistické nátlakové spolky a petice a navíc často i ve formě neziskovek s ochotnou podporou státu budou dále jen přibývat. Je nutné to brzdit, ale pokud tyto skupiny a myšlenkové stereotypy natrvalo zvítězí v USA i v západní Evropě, tak s tím nic nenaděláme. Ale naděje umírá poslední a snažit se o to musíme!
Nepřihlášený uživatel#12 Feb 05, 2021, 11:08
Doufám že nám vydrží "normální myšlení", podporuji a myslím také normálně...
Nepřihlášený uživatel#13 Feb 05, 2021, 15:12
"Milony za chvilku" už nevydělávaj a tak se na ně Minář vys... :D
Nepřihlášený uživatel#15 Feb 19, 2021, 18:00
Tak to mám radost. I když je to kapka v moři lepší něco než nic. Milion chvilek sice neuspěl ale nadělal škody a ty skalní havlojdi škodí naší zemi dál. Asi nebudeme mít pokoj dokud tady budu lidi jako je Halík,Šiklová ,Štětina soudruzi Minář a Roll. Boj pokračuje snad konzervativní vlastenecké a křesťanské síly zvítezí. Jan Čáka
Nepřihlášený uživatel#19 Feb 20, 2021, 12:39
Děkuji ale chtěl jsem jenom podpořit Xavera Veselého protože jsem přesvědčen že dělá správnou věc a že mu fandím.
Paráda
Tak to je dobrá zpráva.