Za povinnou identifikaci a registraci koček

Za povinnou identifikaci a registraci koček / Oznámení / Petiční výbor Poslanecké sněmovny odpověděl na podání petice :-/ / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2020-02-26 15:43

To nemůžou myslet vážně? Jak může jejich "odborník" z Veterinární a farmaceutické univerzity Brno, z Ústavu soudního a veřejného veterinárního lékařství říct, že to je nereálné? Stává se běžně, že starší lidé kočky a kocoury prostě nekastrují a pak jsou koťata, které nehodlají krmit a následně utečou za potravou = divoké kočky. Kdyby alespoň ve jejich odpovědi byla snaha/návrh něco udělat. Oni to jen smetli ze stolu. Neustále čteme, jak jsou zvířata týraná a pokud vím, tak ze zákona máme povinnost toto řešit. A když to chceme řešit, tak nám akorát obec/město nechce pomoc, protože kočka si potravu najde, že?????? Je to hnus.....!!!
Silver

#2 Re:

2020-02-26 20:17

#1: -  

Ano, myslí to vážně. Co jiného také očekávat od obecního zastupitele? Ten bude vždycky hájit zájmy obce své a ostatních obcí. Ten zájem je - nedělat nic. Neplatit nic. Nezatěžovat obecní rozpočet. Co se týká koček bez domova, jsme v tomoto ohledu malý nekulturní národ. Gándhí řekl: "Mravní velikost národa se pozná podle toho, jak zachází se zvířaty." 


Nepřihlášený uživatel

#3

2020-02-27 11:11

Jako obecní zastupitel pro kočky taky nic nedělá a to je MVDr. Ignorant.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...