Petice.com

Za návrat Jiřího Černého do Českého rozhlasu 2 a obnovení pořadu "Klub osamělých srdcí Sgt. Pepře"!

Za Vaši podporu patří veliké díky...

Nepřihlášený uživatel#1 Feb 28, 2019, 13:45
To já bych taky nepracoval...
Nepřihlášený uživatel#2 Feb 28, 2019, 15:19
To se mi nedivím.
Nepřihlášený uživatel#3 Feb 28, 2019, 16:29
Jirko, máš recht !
Nepřihlášený uživatel#4 Feb 28, 2019, 19:42
Má pravdu, přeji p. Černému pevné zdraví a ať si užívá hezké roční období, které právě přichází
Nepřihlášený uživatel#5 Feb 28, 2019, 21:55

Nedivím se, Mokasín má svoji hrdost..anaši úctu, zdravím, AWA

Nepřihlášený uživatel#6 Mar 01, 2019, 06:34

Jiří Černý je legenda legend hudebního světa. Díky jemu a slavné "Houpačce", antidiskotékám a td atd jsme mohli za bolšana mát alepsoň malé spojení se světem, který nám byl zapovězen. Paní Pawlovskou znám z tekevize a na můj vkus je příliš přechytralá a její levné citace citátů, vaření a diskuse s různými hosty mě fakt nebavily nikdy. Jiří Černý patři do rozhlasu a tamní kulturtrágři by si měli uvědomit, že si tuto instituci sakra draze platíme min 3 miliardami ročně. A když se nasereme, mají po levném zisku peněz...tak pozor, ještě žijeme v demokracii, na chvilku...

Nepřihlášený uživatel#7 Mar 04, 2019, 07:20

Moudrý, vzdělaný, přímý, zkušený člověk. Ještě, že pořád mezi námi  takoví jsou!♥

This comment has been removed by the person who wrote it.

Nepřihlášený uživatel#9 Mar 06, 2019, 09:00
Chci dát veřejně najevo, že nesouhlasím s vyhazovem J.Č. z rozhlasu.
Alík49#10 Mar 11, 2019, 10:58

Re:

#6: -  

Pro "6:Pravda pravdoucí, plně souhlasím

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.