Petice za omezení chovu psích bojových plemen
Oznámení 4
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: Další sprostý majitel bullteriéra
This comment has been removed by the person who wrote it.
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/185879/ tohle-je-osmidenni-miminko-ktere-zakousl-jack-russell-terier.html
Dobry den, je zajimave, ze nepovazujete za agresivniho psa nemeckeho ovcaka, jezevcika a jack russel teriera, civava atd... tito psi jsou tez agresivni a co jsem si zjistovala, tak v zautoceni na cloveka to jsou tez jedni z prvotnich...
Uprimne si nemyslim, ze nemecka doga je nebezpecne plemeno... pisete "dogy", nejdrive si musite zjistit jake druhy totoho plemene jsou a pote je hazet do jednoho pytle. Na Vasem prispevku je mnoho chyb. Uprimne moc casu o zjisteni plemen jste si nedal a pravopisne chyby tez neopravil...
Mnoho ras je krasnych a kazdemu se libi neco jineho. Ja se zase ptam co je krasneho na rase "nahac". Je to jen kuze a pes je nachylnej i na teplotni zmeny... takze nesudte a nehazejte je do jednoho pytle. Spise se zabyvejte co dela lidska rasa, protoze jinak nas vsechny tyto rasy v pohode prezijou...
Hezky zbytek dne Adela
Také se zapomíná na fakt, že zdaleka nejvíc napadení mají nasvědomí různí jezevčící, němečtí ovčáci a třeba i labradoři a zlatí retrívři. Zde se stojí za to zamyslet nad tím, zda za tím je nejvyšší podíl těchto plemen u nás či prostá lacknost při výchově
jseš prostě ichtyl....
Bojová plemena jsou nádherní psi. Když se vám nelíbí tak je nereste . Teď otázkou je jestli jste nenapsal tuhle petici i zduvodu toho , že je nemáte rád vzhledově ? A agresivní může být každý pes takže to nesvadejte na " bojová plemena "...
Bull People CZ
Pane Nováku, bravo, ještě kousek a máte celých sto podpisů. Jako inteligentní člověk a zadavatel petice, jistě víte, že se peticí nebude nikdo zabývat. Musíte nasbírat minimálně 10.000 podpisů.
Než opět smažete tento komentář, stále zůstáváte ve stínu anonymity? Už čtyřikrát jsem zadal o kontakt. Rádi za Vámi prijedeme osobně diskutovat.
#11 Bull People CZ - Děkuji, že máte zájem se mnou diskutovat. Těch 10 000 je dlouhá cesta, ale ne nemožná.
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: fa
Je to chudák a jeste je na hlavu... Ma velký komplex a malý pero
Je to chudák a jeste je na hlavu... Ma velký komplex a malý pero
Stejne maze vsechny komentare... Ignorovat ho...tohle ho jen zivy... Je to typicky naruseny clovek a ovce aniz by vedeli kdo se za jmenem skryva se podepisi, mozna by se sakra divili... Komu davaji svuj podpis a email... Je to zaprdeny duchodce co se bavi tímhle...
Je a mě zajímala reakce na můj komentář, kde toto plemeno obhajuji, ale tady se někdo nezmohl na víc než to raději smazat než aby se k tomu nějak vyjádřit...
Všechny smazané komentáře byly jsen sprosté nadávky. Od teď je ale budu nechávat, ať si každý udělá obrázek, co jsou majitelé bojových plemen zač. Je to vaše (ne pěkná) vizitka :)
Pane Nováku, vy jste nějaký retardovaný, že komentujete padesát osm podpisů tak, že množství podpisů rapidně přibylo?