Za vyhlášení místního referenda o umisťování imigrantů v Havířově


Nepřihlášený uživatel

#201 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-01 20:34

#155: Milan - Re: Re: Re: Re:  

 Nech toho vola bejt, ten je marnej. Pravdoláskaři jsou fanatici a ti jak známo na argumenty nereagují.. 


Nepřihlášený uživatel

#202

2016-04-02 06:46

mě stačí pacienti z rehabilitačního zařízení Karviná

Nepřihlášený uživatel

#203

2016-04-02 16:33

Je to správna petice co by jsme je měli brat mi ať si je bere ten zrádce Sobotka.Každopadně je tu nechci,ani omylem.

احمد مبارک

#204 Havirov میں آپ کے لئے میری محبت

2016-04-03 09:17

مسٹر Sobotka ہے کہ آپ کا شکریہ اور ہم نے اس کے لئے دعا کریں گے

 

Nébojte se nic se vám néstane my budem na vas hodny, my potrebovat vas co budou pracovat, Santi a radnice vyvařovat, MRA a RPG vase prazdné byty dát, stáratse dobře o nas a stát vse královsky zpolatí vam, teda né vam, ale radnici, MRA a RPG ہم مرکز قیادت کو سلام پیش

Jo zláte časy vam nezaměstnanym přijdou, teda pár vyvolrným ne vam vy tvyknout si tak, jak na vsechno co delat s vami .

Jony

#205 Re: Re:

2016-04-03 17:09

#56: a - Re:  

 tak jistě protože mu bude platit stát.  Easy money 


Nepřihlášený uživatel

#206

2016-04-04 07:55

Věřím, že zvítězí zdravý rozum.
Karel

#207 Něco ze života

2016-04-04 12:13

Ministerstvo vnitra nepovolilo politické straně Úsvit – Národní koalice přejmenování na Úsvit s Blokem proti islámu. Podle přesvědčení ministerstva nesmějí politické strany svým názvem vzbuzovat pocit, že popírají práva občanů na náboženské vyznání.

Karel

#208 Re: Re: Re: Re:

2016-04-04 12:16

#149: - Re: Re: Re:  

Bohužel máte pravdu. Okamura prý už začíná organizovat ozbrojené bojůvky po vzoru SA, prostě vlastní stranické milice, pod názvem Stráž obrany státu ...


Nepřihlášený uživatel

#209

2016-04-06 19:52

Není jakkoli myslitelné povolit islámistům a rasám jim podobným nebo se jinak diametrálně odlišujícím evropanům zakládat bytí na středoevopském evropském území vůbez. Toto by byl jasný začátek zkázy života v Evropě, tedy i ČR !!!!

Nepřihlášený uživatel

#210

2016-04-12 09:25

Muslimové si musí uvědomit, že právě islám je důvodem jejich současné situace. Pakliže chtějí žít nový život v nové společnosti, musí se zříci toho, před čím utíkají jinak to prostě nejde!


Nepřihlášený uživatel

#211

2016-04-12 19:07

Pochopitelně nikdo si tady islám nepřeje, to jen pár chytráků z Bruselu tady tenhle hnus propaguje. Těm chytrákům se to žvaní o humanitě, když jsou schovaní v honosných vilkách v milionářských rezidenčních čtvrtích, chráněni ochrankou, ale berou si za svoje rukojmí obyčejné lidi. Všichni ti mrtví v Paříži jsou obětmi jejich zrůdných multikulti experimentů, za což by měli být všichni tihle hlavouni souzeni. To na jejich rukou je krev! Juncker, Schulz, Tusk, Mogherine, Merkelová, Hollande a další! Hanba jim!!!


Nepřihlášený uživatel

#212 POSTAVME SE NA ODPOR!!!

2016-04-14 07:34

Naše Media, Banky, Vlády pracují pro cizí velmoc Elit která nás chce zotročit! Za pomoci Nelegálních Imigrantů Islámů! Vláda ČR v tichosti schválí a implementuje zákony na Ochranu Rasy, Náboženského vyznání a sexuální orientace!!!

V podání EU parlamentu Likvidátoři Národů co velí Pomalou GENOCIDU Evropy pro "New World Order" Nový světový Řád!!!

To znamená Twiter, Facebook, Blogy a příspěvky budou mazány a přispěvatel bude trestán Od pokuty do 5000 euro až po odebrání Dítěte pro "Ohrožení mravní výchovy"!!!

Necháme si to líbit??? Na Jaře 2015 Ratifikovala vláda ZRÁDCE a KOLABORANTŮ dohodu o začlenění NELEGÁLNÍCH Imigrantů do společnosti!!! Po přijímacím řízení může NELEGÁLNÍ občan VOLIT a být VOLEN!!!

Už na to čeká 36 Islámských společností v ČR!!!

Na Radnici Imám a z Minaretu řve tedy svolává k modlitbě Mezzuin!!! To fakt nechci !!!

Občané této země,POSTAVME SE NA ODPOR!!!!

Realista

#213

2016-04-21 10:22

Nechci brát do své země žádné "uprchlíky" Ne že bych byl rasista, xenofob nebo jiné nálepky, jimiž mě častují ti, kteří nemají dost argumentů, aby dokázali obhájit svůj názor, ale čistě proto, že oni si, jak se již mnohokrát prokázalo, naši pomoc nezaslouží. Pozveme sem velkoryse syrské a irácké rodiny a oni pláchnou do Německa, že to zde pro ně není dost nóbl. Přijmou je v Německu a místo vděku se začnou dovolávat svých výjimek, šátků, modliteben, sundávání křížů, halal jídla. Tak kde to proboha jsme? To je jako když si pozvete domů chudáka z ulice, ať si v kuchyni sedne a on že mu to není dost dobré, že chce raději na terasu, tak mu uvaříte knedlo vepřo zelo a on že to on nejí, že chce něco jiného. Nalijete mu minerálku a on, že chce šampaňské. Tohle není chudák uprchlík, který potřebuje zoufale pomoc, ale pouhá vyžírka zneužívající naši dobročinnosti a naivity. A jestli se někdo takových vyžírek zastává, pak je asi stejný jako oni, že jej jejich podlý prospěchářský charakter tolik učaroval. Ano, lidé v nouzi pomoc dostanou, ale musí přijmout kulturu naší země, zvyklosti naší země a nesmí si diktovat, že to bude podle nich. Mě by ani ve snu nenapadlo, že bych se v nějaké muslimské zemi doprošoval svých zvyků, stěžoval si, že mě uráží islámské znaky na budovách, halekání muezinů apod. Žádné právo není automatické, vše musí být podepřeno povinnostmi, závazky ke společnosti, v níž žiji a jejichž výhod využívám. Na to jaksi křiklouni, kteří se stále ohání lidskými právy imigrantů, pozapomínají.


Nepřihlášený uživatel

#214 Re:

2016-05-15 05:14

ad si je vezmou k sobě třeba bohouš nebo karel von bilderberg 

 

bila sila navždy

#215 Re: Havirov میں آپ کے لئے میری محبت

2016-06-19 13:23

#204: احمد مبارک - Havirov میں آپ کے لئے میری محبت 

 muslimové patři do blazince a ty mezi ně neboj přijde den a ukažem vam cestu do pekla za vašim allahem islám za par let přestane existovat a na mistě dnešni mekky zustane jen dira do pekla k čemu miliarda muslimu evropa ma atomovky z muslimskych zemi nezbude nic jenom trosky a miliarda mrtvych muslimu běloši vas zase nakopnou muslimaku a tentorat to bude jednou provždy 


Nepřihlášený uživatel

#216

2016-07-08 10:05

Stačí nám cikáni, obtěžují, jsou hluční, většina nepracuje a množí se rychlostí světla. To už je dost, nevím proč by tu měli být muslimové, kteří nikdy, nikdy, nikdy, .... nebudou dodržovat naše zvyky a zákony . Navíc na nás pohlíží jako na bezvěrce, nechci mešity, nechci hulákání na ulicích, nechci mít strach o své blízké a milované děti..

Nepřihlášený uživatel

#217

2016-10-23 05:06

RAPEFUGEES NOT WELCOME! 


Nepřihlášený uživatel

#218 Re:

2016-11-24 23:58


Nepřihlášený uživatel

#219

2016-12-09 19:01

POZOR PODVOD VE VOLBACH MAXRXISTE CSSD A ANO A DALSI TO PROHRALI TAK CHCOU ZRUSIT VOLBY 2017

VÁŽNÉ UPOZORNĚNÍ ZE STANICE SVOBODNÉ SLOVO.
Na 90% mají být volby do parlamentu 2017 v ČR, v případě neúspěch vládních stran u krajských voleb, zrušeny!!!
Další zajímavá informace. Proč byly přesunuty Rakouské volby. Má to co do činění s výsledkem presidentských voleb v USA 2016.

VICE-POZOR!!! Volby v ČR 2017 mají být zrušeny na dobu 10 let!!!


Nepřihlášený uživatel

#220

2016-12-09 19:01

NA H..... S ČT NETŘEBA ODKAZ VIME SVÉ 

Wilders se dopustil zločinu podněcování k diskriminaci Maročanů, trestu ale unikne

Nizozemský politik Geert Wilders se podle soudu dopustil zločinu podněcování k diskriminaci Maročanů. Prokuratura žádala pro předsedu krajně pravicové Strany pro svobodu (PVV) pokutu ve výši 5000 eur, soud ale k žádné sankci nesáhl.S ČT H...... LŽI 

NOVINKY H..... A LŽI MAINSTRIEM ZASTAL SE NARODA TAK PONEM ZAČNEM ŠLAPAT 

Wilders je vinen z podněcování k nenávisti, trest ale nedostal

Nizozemský krajně pravicový politik a předseda protipřistěhovalecké Strany pro svobodu Geert Wilders je vinen z diskriminace a podněcování k rasové nenávisti vůči marockým přistěhovalcům. Soud mu ale neuložil žádný trest. Informovala o tom v pátek televize Sky News.NA HOVNA NETŘEBA ODKAZ

FAKTA PROČ HO FAŠISTICKA MEDIA ŠPINÍ ZASTAL SE NÁRODA VLASTI

VICE-Nizozemsko- Geert Wilders o uprchlících. cz. titulky

VICE-Geert Wilders - autentické zážitky občanů cz

VICE-Gert Wilders o "naivitě" západu/ cz titulky


Nepřihlášený uživatel

#223

2016-12-09 19:02

Vzkaz Ježíškovi: Čert vem Babiše!" Stovky lidí demonstrovaly na Václavském náměstí proti EET - Německý zpravodajský televizní kanál „n-tv“, který je obdobou americké CNN musel ukončit telefonické hlasování o důvěře k ruskému prezidentovi 80% lidí mu totiž věří - Bitva o Aleppo skončila, ale ta pravá válka tím teprve začala - Když Británie do Aleppa žádnou pomoc nedodává, tak by se měla zdržet sabotování té dodávané - Vstup do Sýrie začíná Turky bolet. Přišli už o třicet tanků, mrtví vojáci přibývají - Připravuje se Německo na katastrofu? Vláda chce v případě nouze zkonfiskovat farmy, aby zásobila obyvatelstvo - Bolívie ze země vykázala Rothschildovy banky. Nechce se již nechat vydírat - Toto zapadlo: Putin ohlásil troufalou ambici, co chce prosadit. Je to světové - Nahlásit restauraci kvůli EET? Prvním udavačem je Babišův iDnes.cz - To je neuvěřitelné, co se objevilo na běžícím modrém pruhu na ČT 24. Je to opravdu šokující a alarmující. Česko zasáhlo udávání ve velkém.

VICE-Studio REPORT 5.12.2016


Nepřihlášený uživatel

#224

2016-12-09 19:03

ČT H...... A MEINSTRIEM FUJ

Zaorálek: Spolupráce v jaderné energetice je šancí pro česko-íránské vztahy

Írán chce s Českem spolupracovat v oblasti jaderné bezpečnosti. Prohlásil to íránský viceprezident Alí Akbar Sálehí, který je na dvoudenní návštěvě Česka. Podle ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka (ČSSD) může Česko nabídnout Teheránu odborné znalosti. Sálehí se sešel i s premiérem Bohuslavem Sobotkou, se kterým řešili posílení ekonomických vztahů nebo boj proti terorismu.NA ČT H..... NETŘEBA ODKAZ VIME SVÉ CENZURA A BLITKY 

FAKTA OHLEDNE JEDNÁNÍ S AL-KAIDOU V PRAZE

Entropie - opět

kolaps mírových rozhovorů označil úspěch dalšího izraelského entropie strategie.

Při jednání se sionisty, je relevantní otázkou je vždy:

VICE-Co bude dál z Izraele: Entropy či Outrage ?

Vyberte si: věčné zpoždění nebo jiný dobře časovanou provokaci. Nebo obojí.

V roce 2007, Saban, self-popisoval sionista, získal kontrolu nad Univision, nejpopulárnější americký sdělovací prostředek pro Latinos. Jako nejrychleji rostoucí americkou hlasovací blok, jejich podpora je také kritický k Izraeli. Tato nejnovější akvizice potvrzuje systematický vnoření pro-izraelské vliv v doménách mínění tvarování, včetně médií, think tanky a politiky.

Izrael vede válku na USA formou podvodu. Taková strategie může být úspěšná pouze tehdy, pokud je tato válka vedena v očích jeho adept VICE-teorie her válečných plánovačů . Tel Aviv agenda vyžaduje určité kritické množství kontroly nad tlačítkem "mezi" doménami - mezi "značce" (to jsme my) a skutečností že My lidé vyžadují pro řídícího a kontrolního systému odkázané na našem informovaného souhlasu. modus operandi na displeji na každém kroku: posunutí o skutečnostech s falešnou víru. Proto role médií, think tanky a pro-izraelské politické činitele při prodeji Američanů Vytvořeno na základě konsenzu víry kolem,

iráckých zbraní hromadného ničení

  • Iráčtí vazby na Al-Káidy

  • Iráčtí setkání s Al-Káidy v Praze

  • Irácké mobilní biologických zbraní laboratoře

  • Irácký uranu z Nigeru ...

Všichni byli falešné ještě všichni byli široce věřil .

Celistvost falešné inteligence, která indukované USA invazi do Iráku je navázána na izraelské nebo pro-izraelských zdrojů. Invaze byla prodávána k důvěřující americké veřejnosti prostřednictvím mainstreamových médií dominuje těm sdílet stejný nezveřejněnou zaujatost.

V informačním věku, pokud to není zrada, co je?VICE-WikiLeaks - Čí Agenda ?


Nepřihlášený uživatel

#225

2016-12-09 19:04

Email mezipaměti dokazuje spojení tureckého ropného ministra obchodu Isis oleje nároků WikiLeaks

Více než 57.000 e-mailů údajně z důvodu ministra Oil Berat Albayrak, syn-in-law prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana, hacknutý aktivisty kolektivní Redhack 

WikiLeaks vydala cache tisíc osobních e-mailů údajně z účtu vedoucí turecký ministr vlády Berat Albayrak, syn-in-law prezidenta země,  Recepa Tayyipa Erdogana , které se říká ukazuje rozsah vazeb mezi panem Albayrak a společností zapletený do zabývá Isis kontrolovaná ropná pole.

60.000 silný vyhledávání mezipaměti , které vyšlo v pondělí, se klene nad časové období mezi dubnem 2000 - 23. září 2016, a ukazuje pan Albayrak měl důvěrnou znalost personálních a mzdových otázek v Powertrans, společnost, která byla sporně daný monopol na silnici a železnici přeprava ropy do země z iráckého Kurdistánu.  

VICE-Email mezipaměti dokazuje spojení tureckého ropného ministra obchodu Isis oleje nároků WikiLeaks