Otevřený dopis ministrovi vnitra - nebojme se Rady Evropy!

Tomáš

#1

2015-10-17 21:21

Já bych uprchlíkům rád podal pomocnou ruku, ale EU mě to svým postojem znemožňuje. Jednak je třeba mít na paměti, že zde přijmeme uprchlíky jen po dobu nezbytně nutnou, než se situace v jejich zemích jakžtakž stabilizuje a poté je nutné poslat zpět, to mi ale změkčilá EU, která nemá ani páku na to vrátit zpět ekonomické utečence, nezaručuje. Když se konflikt potáhne třeba 10 let, jak je potom EU dostane proti jejich vůli zpět? Dále bych je vzal, ale jen pod pomínkou, že zde nebudou šířit radikální islám a budou cít a respektovat naši kulturu, asimilují se a nebudou nám cpát svoje zákony a zvyky, ale to je opět proti politice EU, která propaguje multikulturní soužití a staví jejich zvyky na naši úroveň (ba co více, spíše nad ni). Merkelová ochotně pózuje islamistům, plna úsměvu se fotí s tureckými vlajkami, ale vlastní protestující občany nazve fašisty a opovrhuje jimi. Já bych je třeba i tak vzal, ale EU mi nesmí kecat do mého svobodného výběru, koho vezmu a v jakém počtu, jako když Polsko a Slovensko souhlasili, že vezmou pouze syrské křesťany, postižené ze všech etnik/náboženství nejvíce, sužované regulérní genocidou, to vám bylo ale humbuku, jací jsou xenofobní a že činí rozdíly. Nesmí nám kecat, že střežíme svoje hranice jako Maďarům, kteří jako jediní svědomitě brání hranice naprosto disfunkčního Schengenu. Možná bych měl i přesto chuť je vzít, ale jedině pokud mi nebude EU stále kecat do „katastrofálních podmínek v azylových táborech“, nebude remcat, že pro lepší přehlednost značkujeme imigranty fixou, nebudou z nás stále dělat xenofoby a povyšovat se nad východní Evropou, kterou prakticky celou skoupili, zkolonizovali, vydělávají na nás stamiliardy a za desátky, co nám vracejí na dotacích na většinou nesmyslné a zbytečné projekty, si vyžadují naši loajalitu. Potom i zájem sebevětšího humanisty o podání pomocné ruky uprchlíkům poleví. A nezbude jim, než nás stále citově vydírat fotkami utopeného chlapce, jako by děti neumíraly po celé Evropě denně a nikdo to neřeší.


Nepřihlášený uživatel

#2

2015-10-18 18:06

Už Plato'n říká: "Cena za apatiji vůči politice je to,že Vám vládnou zlý lidé." je to pravda stará už více než 1000 let.Doufám ,že pan předseda vlády bude čerpat moudra od tohoto filozofa.

Nepřihlášený uživatel

#3

2015-10-19 08:30

Ať se jde celá Rada Evropy bodnout. Jak to, že jim nevadí bující islámský extremismus v evropských mešitách, vzrůstající počet příznivců práva šaria, které je v rozporu s listinou práv a svobod, defakto se šaría v mnohých muslimských komunitách praktikuj již dnes. Jak to, že jim nevadí upírání práv žen, které jsou pro muslimy jen kusem hadru? Jak to, že jim nevadí bující teroristické buňky uvnitř Evropy? To copak není ohrožení demokracie? Celá tahle srandarada je jenom účelový spolek usilující o zničení evropské kultury a tradic a jejich názor na vnitropolitické dění v ČR mě tedy absolutně nezajímá. Ať se třeba staví na hlavu, kašpaři!


Nepřihlášený uživatel

#4

2015-10-19 16:55

Peticí už bylo dost. Ochotně jsem ji podepsal, ale naprosto, ale naprosto (parafráze p. Klause seniora) nevěřím, že někdy něco dokázaly zvrátit.
Pan Cimmerman to věděl. Cituji: "Co je to petice?" "No taková zdvořilá prosba."
Počet podpisů je naproste nevýznamný, protože se politici rychle naučili jak je naprosto ignorovat. Je načase, abychom začali užívat větší kalibr. Že to v demokracii není legální? Tož je na čase skoncovat s "demokratůrou", jak zas vtipně poznamenal p. Kryl. S peticemi nebo bez nich, jsme jim za šašky.








Nepřihlášený uživatel

#5

2015-10-19 18:42

Nils Muižnieks je imbecil. Poslal bych ho hlásat ty svoje lidský práva do Saúdské Arábie, aby ho přešly roupy a začal si vážit evropské kultury a chránit ju před těma hordama barbarů. Teda nepředpokládám, že by ten šašek přežil těch 1000 ran bičem, co by vyfasoval hned za první větu svýho manifestu.


Nepřihlášený uživatel

#6

2015-10-20 05:29

Je to velmi výstižný dopis a souhlasím ze vším co je v něm napsáno.

Nepřihlášený uživatel

#7

2015-10-20 08:38

Dobrý den.K tomu co se děje ,by byl komentář na knihu.Tudíž jednou větou .Můj hlas je pro skvělé Česko pro lidi,mé děti,přátelé a všechny ostatní v naší zemi.Přeji pěkný den .-))

Nepřihlášený uživatel

#8

2015-10-28 18:47

Tím, že Evropa zavírá oči nad vyvražďováním náboženských menšin a etnickými čistkami na Blízkém východě a místo pomoci přednostně utlačovaným menšinám zde vítá islamisty a ještě jim velkoryse povoluje stavby mešit, v nichž se za peníze našich daňových poplatníků rekrutují bojovníci pro Islámský stát, tím, že podporuje syrskou tzv. „mírovou“ opozici, která je stejná džihádistická verbež jako ostatní tam operující teroristické organizace, se staví do role podporovatele genocidy. Je třeba, aby evropská komise čelila trestnímu stíhání u tribunálu v Haagu!