Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Re: Z tohoto marxistického spolku je potřeba vystoupit co nejdříve, EU Titanik jde ke dnu
Ještě bych dodal, že by byla lepší papírová petice v každém větším městě na ulici. Jednak by to mělo větší váhu samo o sobě a také zase tolik lidí o této petiční stránce neví, třeba ani nepoužívá Internet nebo jen pro pracovní účely.
Naprosto souhlasím s nesmyslností povinných kvót a stím jak za nás EU rozhoduje, ale mám dotaz. Co bude kdybychom z EU odešli ? Nebude nás pak zbytek evropy, která v EU zústane distancovat a jestli ano, zvládneto ČR ? Bylo by o něčem jiném, kdyby vystupovali i jiné státy, jenže co kdybychom byli jediní kdo tenhle krok udělá.
G.
Re: Re:
Je dobré si uvědomit, že Tomio Okamura se při každé příležitosti prezentuje jako jeden z mála vlastenců, který bojuje za naši kulturu. Nedílnou součástí této kultury je také jazyk - český jazyk. U zákonodárce by měla být jeho znalost základním předpokladem pro výkon funkce. Nejde jen o nějakou pravopisnou chybu v petici, ale o nekonečné množství chyb pravopisných i stylistických, kterými se jeho komentáře hemží. Podobně vypadaly i návrhy zákonů, které spolupředkládal do PSP ČR. Domnívám se, že poradců má dost, aby mu s češtinou pomohli. Poslanec Radim Fiala má s mateřštinou stejné problémy. Je to smutné čtení. Petice měla být zveřejněna až po jazykové korektuře.
V příštích volbách volím, tu stranu,která mi umožní vystoupení z EU. Za tenhle Mnichov II.
Současná stále narůstající krize s uprchlíky je už jen vyvrcholení "fungování" tohoto ke svým vlastním občanům nepřátelského a zjevně nemocného molochu.
Násilné prohlasování nucených kvót je už poslední kapkou, kterou má míra trpělivosti přetekla!
Odchod z EU možná nebudce jednoduchý. Ale je to nejlepší možnost. EU je stále více nefunkční a stále více mimo realitu. V současné podobě navíc nejsou žádné reálné možnosti a síly pro její rychlou a radikální reformu.
Jsem všemi deseti pro podporu petice. Občané nechť rozhodnou, zda vidí svou budoucnost v EU, nebo raději mimo ni. Já již veškerou víru v EU a její budoucnost ztratil.
Chceme cisty cesky krev, ne spinavy!!
podepsáno
Jak má ale podepsat můj 83 letý otec, který nemá mail? Bez mailu podpis nejde zadat.
Ani jeden z nás se uz nemůže dívat na to, co se v naší zemi děje. Chodíme na demonstrace, podepisujeme petice... nebylo by lepší zakročit razantněji?
Kolaboranti opět potvrdili Mnichovskou zradu!
Plně souhlasím!
| This discussion has been closed. |
Od spojení s EU je činěn nátlak a diktát, navíc jsem nikdy nesouhlasil se vstupem