Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

#351

2015-09-12 19:35

VYSILANI CO V MASMEDIACH NEREKNOU 

Jordánský král požádal Putina o pomoc při hledání řešení války v Sýrii - SRN a Francie se nesjednotily s Porošenkem proti Rusku - Kyjev plánuje zmaření voleb v DLR a LLR - Bulharsko poslalo vojenskou techniku k hranici s Makedonií - Lavrov řekl, kdy budou zrušeny sankce, a slíbil, že osvobodí EU od migrantů - Nelegální imigranti pohrdají darovaným jídlem. Vypískali pomoc Červeného kříže - V ostrou názorovou výměnu se zvrhla večerní diskuze advokátky Kláry Samkové a hudebníka a někdejšího politika Michaela Kocába - Imigranti ve Švédsku

VICE TU-česká nezávislá televize FAKTA (NAJDETE NA YOUTUBE)

NE ISLÁMU!

#352 11. a 12. září roku 1683 porazila evropská vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně!!!

2015-09-12 21:32

Evropa si 11. a 12. září připomíná velké vítězství. V roce 1683 porazila vojska Svaté ligy Osmanskou říši u Vídně a zabránila tak expanzi muslimů dál do Evropy.

Ve druhé polovině 17. století se Evropa dostala do vážných problémů. Osmanští Turci využili toho, že byly evropské státy vyčerpané dlouhou a náročnou 30letou válkou. Obsadili celý Balkánský poloostrov, více než polovinu Uher a v plánu měli zničit Rakousko.

To by pro Evropu znamenalo doslova katastrofu. Osmanům, kteří vyznávali islám, by se tak dostal do rukou poslední obraný val ve střední Evropě. Po pádu Vídně by následovalo obsazení jak celého Rakouska, tak i Českého království. Cesta do západní Evropy by byla volná.

Vídeň v od léta 1683 obléhalo až 138 000 krvežíznivých vojáků Kary Mustafy Paši. Hlavní město habsburské monarchie chtěli vyhladovět a pak buď jeho obyvatele přivést k islámské víře, nebo je bez milosti pobít.

Evropa si naštěstí uvědomila obří riziko a spojila své síly k boji s touto hrozbou. Utvořila Svatou ligu. V ní se spojila vojska habsburské monarchie, několika států Svaté říše římské a Polsko-litevské unie. Dali dohromady armádu, která sice čítala jen 70 tisíc vojáků, ale 11. a 12. září u Vídně na hlavu porazila osmanské bojovníky. Evropa byla zachráněna.

Při obraně Vídně a záchraně Habsburské monarchie se výrazně vyznamenal i jeden šlechtic, který pocházel z Čech. Byl to Zdeněk Kašpar Kaplíř ze Sulevic. Jeho dědu Kašpara Kaplíře ze Sulevic přitom Habsburk Ferdinand II. nechal popravit roku 1621 za účast na stavovském odboji.

Naši evropští bratři, nevzdávejme svůj boj proti islamizaci ani dnes. Dokažme, že nám koluje v žilách krev našich chrabrých předků, kteří si dokázali vydobít svobodu od islámské poroby!! Zachraňme naše národy od barbarského islámu, zajistěme našim dětem bezpečnou zemi, prostou islámského fanatismu, protože pokud i sem zavlečou občanskou válku, my už nemáme kam prchat!


Nepřihlášený uživatel

#353

2015-09-13 14:19

Jordánský král požádal Putina o pomoc při hledání řešení války v Sýrii - SRN a Francie se nesjednotily s Porošenkem proti Rusku - Kyjev plánuje zmaření voleb v DLR a LLR - Bulharsko poslalo vojenskou techniku k hranici s Makedonií - Lavrov řekl, kdy budou zrušeny sankce, a slíbil, že osvobodí EU od migrantů - Nelegální imigranti pohrdají darovaným jídlem. Vypískali pomoc Červeného kříže - V ostrou názorovou výměnu se zvrhla večerní diskuze advokátky Kláry Samkové a hudebníka a někdejšího politika Michaela Kocába - Imigranti ve Švédsku

VICE TU-česká nezávislá televize FAKTA


Nepřihlášený uživatel

#354 MIR V EVROPE

2015-09-13 16:27

INFO ZE PUTIN NEPORUSUJE ZADNY ZAKON SAM PUTIN HOVORI K LIDU-Crimean speech of Vladimir Putin O KRYMU A UKRAJINE


Nepřihlášený uživatel

#355 Šokující video: Demonstrace muslimů na podporu Islámského státu, policie je chrání!

2015-09-13 16:29

 

Šokující video: Demonstrace muslimů na podporu Islámského státu, policie je chrání!

Tomio Okamura:

Dnes mám pro Vás další šokující informace – v Dánsku proběhla veřejná demonstrace muslimů na podporu Islámského státu, a jelikož byla řádně předem nahlášená na základě sebezničujících pseudohumanistických zákonů EU, tak vše probíhalo za dozoru Policie, která demonstranty po celou dobu ještě chránila!

Podívejte se na video. Evropo probuď se! Bojujeme doslova o přežití Evropy a já již několik let osamoceně biju na poplach – a přestože mne a naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) média a ostatní politici neustále dehonestují či schválně ignorují, svoje názory měnit nebudu. Prosím Vás o hlasitou jasnou veřejnou podporu. A jestli se mnou souhlasíte, sdílejte všem Vašim přátelům.

VICE TU-Šokující video: Demonstrace muslimů na podporu Islámského státu, policie je chrání!


Nepřihlášený uživatel

#356

2015-09-14 08:42

Muslimský svět je v mých očích hrozbou. Jsou krutí, často i zaostalí, vnucují své přesvědčení těm, kteří o to vůbec nestojí...hygiena nulová, duševní úroveň ani nemluvím...to je každému slušnému, inteligentnímu člověku jasné.


Nepřihlášený uživatel

#357 Tady končí veškerá sranda!

2015-09-14 13:31

A je to tady! Předseda Evropského parlamentu Martin Schulz veřejně pohrozil použitím sily vůči státům, jako Polsko, Maďarsko, Česko, Slovensko, které nesouhlasí s kvótami  a povinným přerozdeľovaním muslimských imigrantů. V televizi ZDF Schulz, na margo států, které nesouhlasí s diktátem EU ve věci imigrantů, pověděl: "Evropa ultranacionalistů – pokud oni zvítězí – to nebudeme mít takovou Evropu jen v této věci, ale i v každé jiné. Potřebujeme ducha evropského společenství. A v případe nutnosti to musí být vynucené silou. Nemůže být – a já patřím k lidem, kteří to tvrdí, aby jsme v XXI. století globalizaci a globální problémy řešili nacionalizmem. V jistém okamžiku třeba zabojovat a třeba povědět, že v případě nutnosti budeme proti jiným bojovat, abychom dosáhli svého cílu." Inu, nacistické geny se u Němců nezapřou ani za těch 70 let. Tohle už dávno není ta Evropy, do níž jsme před lety s takovou pompou vstupovali. 


Nepřihlášený uživatel

#358

2015-09-14 19:02

Místopředsedové německé Levicové strany (Die Linken) Sahra Wagenknechtová a Dietmar Bartsch označili Spojené státy za hlavního viníka migrační krize, s níž se potýká Evropa, píše německý týdeník Der Spiegel.

 

„Západní země destabilizovaly pod vedením USA celé regiony, v nichž kromě jiného umožnily vznik teroristických skupin, kterých využily k dosažení svých cílů", praví se v programovém dokumentu předloženém Wagenknechtovou a Bartschem.

Podle jejich slov některé země, které jsou spojenci Německa, nepřímo podpořily „bandu vrahů", mimo jiné i skupinu Islámský stát, a zcela nerušeně jim posílaly peníze a zbraně.



Více: http://cz.sputniknews.com/politika/20150909/1098850.html#ixzz3lk09Zw4M


Nepřihlášený uživatel

#359

2015-09-15 14:06

Toto ukažte politikům: Uprchlíci v Maďarsku vyhazují balené vody a potravinové balíčky do kolejiště!

Bizarní video maďarské policie zachycuje uprchlíky na budapešťském vlakovém nádraží, jakým způsobem se chovají k humanitární pomoci. Kopou do balíků s balenou vodou, hází balíky a jednotlivé lahve do kolejiště, to samé čeká i potravinové balíčky, které také létají z oken vlaku, nerozbalené a zahozené do kolejiště. Ano, to jsou ti zoufalí uprchlíci, kteří potřebují naší pomoc.

VICE TU-Toto ukažte politikům: Uprchlíci v Maďarsku vyhazují balené vody a potravinové balíčky do kolejiště!


Nepřihlášený uživatel

#360 USA DOSTAVA NA PRDEL V SYRII OD VLASTENCU RUSU NASI EVROPY MIR V EVROPE

2015-09-15 14:11

Ruské vojenské kosmické síly (VKS) značně zkrátily zaostávání za americkým letectvem, prohlásil velitel vojenského letectva (VL) Spojených států v Evropě, generál Frank Gorenc na shromáždění Air Force Association.

 

„Převaha, kterou jsme měli ze vzduchu, a říkám to naprosto otevřeně, se zmenšuje, přičemž se to netýká jen kvality letadel, které (Rusko) vyrábí. Spíš mě znepokojuje jejich schopnost blokovat přístup do určitých pásem", prohlásil Gorenc.

Kromě toho zdůraznil, že „možnosti ruského vojenského letectva byly značně rozšířeny, především ve srovnání s USA a NATO".



Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150915/1138775.html#ixzz3log6YNBY


Nepřihlášený uživatel

#361 Bašár Asad.zastavte migraci podporujete tim teroristy

2015-09-15 16:39

O boji s ISIL, perspektivách politického procesu v Sýrii, problému uprchlíků hovořil v interview pro ruská média syrský prezident Bašár Asad.

 

Dialog kvůli konsenzu

Musíme pokračovat v dialogu v zájmu dosažení konsenzu. Když ale chceme dosáhnout reálných úspěchů, pak to není možné, dokud umírají lidé, dokud teče krev a dokud se lidé nebudou cítit naprosto bezpečně…Znamená to tedy, že můžeme dosáhnout konsenzu, nemůžeme ale nic realizovat, dokud nezvítězíme nad terorismem v Sýrii.



Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150915/1146609.html#ixzz3lpHQVibB


Nepřihlášený uživatel

#362

2015-09-16 14:17

Téze a antitéze=syntéza. Křesťanství a islám=multikulti. Třináct světových rodinných klanů (GP?) a Vatikán řídí svět. Politici jako poslušné loutky. Videa

Tématiku i vložená vide jsem si nechávala do své série „O potopě světa“. Ale jak světové dění získává na dynamice (v souladu s podzimní nebeskou symbolikou roku 2015), vkládám videa i část textu samostatně.

V nedávném článku „Islamizace Evropy je dobrá věc“ jsem m.j. zmiňovala, že politika multikulturalismu je součástí procesu téze-antitéze-syntéza (akce-reakce-výsledek), což je proces, kterým se světoví vůdcové krok za krokem posouvají k takové syntéze, kterou ovládnou celý svět (tzv. Nový světový řád).

VICE TU-Téze a antitéze=syntéza. Křesťanství a islám=multikulti. Třináct světových rodinných klanů (GP?) a Vatikán řídí svět. Politici jako poslušné loutky. Videa


Nepřihlášený uživatel

#363

2015-09-16 19:26

Video: Maďarská policie vstoupila do války s uprchlíky! Na hranicích se Srbskem je válečný stav, policie dostala ostrou munici!

Maďarsko se zmítá pod náporem uprchlíků, země včera vyhlásila na svém území výjimečný stav a to, co probíhá v současné chvíli na hraničním přechodu Horgoš-Röszke mezi Maďarskem a Srbskem, to je jedním slovem válečný stav. Policie nasadila slzný plyn proti arabským výrostkům, kteří prolomili plot a dav se chce dostat přes kordon policistů. Uprchlíci se rozhodli dostat do Schengenu násilím za každou cenu a Maďarsko v zoufalství se připravuje na násilný průnik uprchlíků do země. Pro takový případ mají policisté již od včera, kdy byl v Maďarsku vyhlášen výjimečný stav, ve své výbavě celkem 4 zásobníky s 9mm municí po 12 nábojích a jednu pistoli. Otázkou je, zda-li se policisté odhodlají zbraně použít, protože to by znamenalo obrat v politice přístupu k utečencům o 180 stupňů a Orbánova vláda by to zřejmě neustála.

VICE TU-Video: Maďarská policie vstoupila do války s uprchlíky! Na hranicích se Srbskem je válečný stav, policie dostala ostrou munici!


Nepřihlášený uživatel

#364

2015-09-17 10:32

Za 750 eur falešný syrský pas do Evropy

Zpráva je důkazem že získání takového dokumentu může být pro Syřany hračka. Možnost falešné identity může být hračkou pro každého, kdo se bude chtít dostat do Evropy tímto způsobem, a to včetně bojovníků IS, Al-Káidy nebo z jakékoliv jiné ozbrojené skupiny.

VICE TU-Za 750 eur falešný syrský pas do Evropy


Nepřihlášený uživatel

#365

2015-09-17 16:05

V souladu se zákony naší republiky, odvraťme vlnu imigrantů!

I když nezaměstnanost v České republice mírně poklesla, existují pořád statisíce lidí, kteří jsou bez práce. A dnes se ze sdělovacích prostředků dozvídáme, že české firmy jsou ochotné okamžitě zaměstnat pět tisíc uprchlíků.

Mladý člověk po střední či vysoké škole na českém trhu těžko ihned najde uplatnění. A proto je podivné, že česká vláda, která má mít prioritní zájem o blaho všech svých občanů, s tím nic nedělá. Česká vláda raději dává přednost uprchlíkům před vlastními občany. Uprchlíkům, mezi nimiž je prý mnoho příslušníků Islámského státu. A to se teď odvolávám na legendární bojovnici a náčelnici kurdských ženských oddílů bojujících proti Islámskému státu Nesrin Abdullah, která nedávno varovala Evropu před přílivem imigrantů, mezi nimiž jsou podle ní i bojovníci Islámského státu.

VICE TU-V souladu se zákony naší republiky, odvraťme vlnu imigrantů!


Nepřihlášený uživatel

#366

2015-09-17 16:08

Řeckem zadržená loď – stejná zpráva, různé fotografie

Kontejner s pomocí pro uprchlíky byl plný zbraní a střeliva aneb jak vytvořit HOAX“. Článek s uvedeným titulkem přinesl Security magazín poté, co se internetem začalo šířit video s nadpisem, že Řecko zadrželo loď se zbraněmi, určenými pro uprchlíky. Článkem deník vyvrací, že šlo skutečně o zbraně pro uprchlíky, protože původní video z 3.9. nic takového neříká. A protože video s nadpisem o uprchlících skutečně bylo na síť youtube umístěno až 9.9.2015, zmiňovaný článek tvrdí, že šlo o HOAX. K tomuto tématu se nebudu vyjadřovat a ani to není účelem mého článku – to je téma pro šéfredaktora VK a jeho článek. Mě zaujala jiná věc a ta se týká Řecka a článků, které k tématu zveřejnilo Řecko a v souvislosti s tím i odkaz na zdroj, který uvedl magazín Security. A k čemu jsem došla tím, že jsem se řídila upozorněním magazínu Security, cituji:

Poznámka redakce: doporučujeme čtenářům, aby se pokusili prověřovat informace, které následně sdílí na sociálních sítích. Nepravdivé informace mohou způsobit více škody než užitku, především v dnešní době, kdy existuje ve společnosti napjatá situace kolem uprchlické krize.

VICE TU-Řeckem zadržená loď – stejná zpráva, různé fotografie 

občan ČR

#367 Re: Nechceme se bát, nechceme migranty z muslimských zemí

2015-09-18 07:00

#57: Janina - Nechceme se bát, nechceme migranty z muslimských zemí 

 naprosto se vším souhlasím. Nechci je tu a myslým, že nikdo je tu nechce...

Jana
Nepřihlášený uživatel

#368 migrace není řešením problémů v Sýrii

2015-09-18 17:46

Uprchlíci - není fér pomoci 120 000 lidí a dalších x miliónů jich stále žije v krajině odkud jiní utíkají..... (chceme snad přijmout všechny afričany v nouzi?) Složité řešení, ale migrace jím prostě není (navíc přišli ilegálně a mají hromady požadavků, člověk v nouzi se chová jinak než oni). Jsem proti přijetí uprchlíků a pro pomoc v Sýrii + v zemích kam se uprchlíci přemístili Turecku, Lybii...... + definitivní vyřešení situace v Sýrii, navíc koexistence islámu a evropanů není možná, mnoho nepokojů a problémů v zemích kam je s otevřenou náručí přijali....


Nepřihlášený uživatel

#369 Německo bude pro uprchlíky zabavovat soukromé nemovitosti

2015-09-18 19:18

Německo bude pro uprchlíky zabavovat soukromé nemovitosti

Včera jsem tuto zprávu zaregistrovala v televizi, dnes jsem k ní hledala podrobnější informace. Narazila jsem na článek, který vychází z německého zdroje a který vyšel na stránkách Svobodný svět. Článek vkládám.

Opakovaně píšu, že celá Evropská unie je plně socialistická, spíše ještě více doleva, ke stalinismu. Někde jsem poznamenal, že my jsme tím ultrasocialismem už prošli a „západní“ státy s ním nemají zkušenost a důvěřivě sedají na lep hlasatelům fabiánského socialismu, kteří, zdá se, Evropu plně opanovali. I uprchlická krize je vlastně soubojem socialistů a konzervativců. A bodem kardinálním a ústředním je respekt k soukromému vlastnictví.

VICE TU-Německo bude pro uprchlíky zabavovat soukromé nemovitosti


Nepřihlášený uživatel

#370 Analýza V.V.Pjakina ze dne 14.9.2015, řízení uprchlické krize Spojenými státy

2015-09-18 19:19

Analýza V.V.Pjakina ze dne 14.9.2015, video

Ruský analytik v dalším pokračování hovoří o řízení uprchlické krize Spojenými státy, o Sýrii a boji proti IS, o nebezpečí cvičených bojovníků mezi uprchlíky pro Evropu a o dalších událostech.

VICE TU-Analýza V.V.Pjakina ze dne 14.9.2015, video

 

Antonius
Nepřihlášený uživatel

#371

2015-09-18 21:23

Cítím lásku ke svojí vlasti, ale nejsem žádný nacionalista, Souhlasím s tím že žít se dá nejen v národně jednolité společnosti, ale nikdy to nebude fungovat bez zbytečných třenic. Národy spolu mohou trvale v míru žít. Něco jiného je ovšem soužití národů ve společnosti a soužití skupin společnosti, které vyznávají rozdílné ideologie. Pokud je navíc některá z těchto ideologií otevřeně nepřátelská vůči jiným skupinám, které tuto ideologii nevyznávají, je dlouhodobé mírové a rovnocenné soužití nemožné. Jeden prostě dříve nebo později zvítězí, druhý se musí podřídit. A já nevidím důvod, proč bych měl ve své zemi, ke které mám vlastenecký vztah, nechat zvítězit tu mně nepřátelskou ideologii. Všichni ti pomýlení akademici a politici se nám snaží vnucovat názor, že s přijímáním uprchlíků převážně islámského vyznání problém není. Je a ne malý.


Nepřihlášený uživatel

#372

2015-09-19 08:03

Agentura OSN pro uprchlíky obvinila Maďarsko z použití násilí proti migrantům snažícím se dostat do severní Evropy, mezi nimiž byly i ženy a děti.

Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150917/1160580.html#ixzz3mAZDeCx7


Nepřihlášený uživatel

#373

2015-09-19 08:10

Současná migrační krize odhalila značné protiklady existující mezi zeměmi Evropské unie, to, že své akce nedokážou koordinovat, prohlásil v interview pro RIA Novosti vlivný politik Fodor Gábor, jeden ze zakladatelů vládnoucí strany Fidesz, nyní vůdce Liberální strany a poslanec parlamentu.

 

Včera večer přerušila SRN železniční spojení s Rakouskem kvůli přílivu migrantů, a v noci na 15. září vstoupí v Maďarsku v platnost balík zákonů o uprchlících a hranici, který byl schválen minulý týden. Nelegální přechod hranice bude podle něj zločinem trestaným vězením nebo deportací.



Více: http://cz.sputniknews.com/nazory/20150914/1131074.html#ixzz3mAbcHfNt


Nepřihlášený uživatel

#374 Re: Re:

2015-09-19 09:44

#341: - Re:  

 Dobře to shrnul pan Konvička: Ten slavný prorok měl problém především sám se sebou, jehož životopis vypadá jako sbírka psychiatrických diagnóz a jehož činy by stačily na osádku středně velkého vězení. Věrolomnost. Porušování slova. Megalomanie a narcismus. Přepady slabších. Zabíjení bezbranných zajatců a zotročování zajatkyň. Hrabivost. Sadistická likvidace protivníků, především těch, kteří se mu dovolili vysmívat. Neuvěřitelně hnusné chování k ženám. Podivné sexuální perverze, z nichž asi nejšílenější bylo prznění devítileté „manželky“, kterým se ten ubožák ještě chlubil. A do toho všeho pověrčivost, obsedantní rituály týkající se tělesné čistoty, oděvu nebo chování při vyměšování. A tenhle dávno mrtvý zoufalec, tohle klubíčko podrazů, křiváren a komplexů, má být pro islámské věřící morálním a životním vzorem.


Nepřihlášený uživatel

#375

2015-09-19 09:50

Takto vypadají uprchlíci před válkou ?? Co si neváží ani maďarských humanitárních darů ??

Toto jsou naprosto jiní lidé. Jen počkejte co budete psát až tito imigranti nebudou soustředěni pouze u plotu, ale budou mít volný pohyb po celé EU.

Tito potřebují azyl ???

Zde : maďarské hranice