MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


#67001 demagogie

2015-12-03 12:28

asi to nemáte v hlavě v pořádku , lepšího prezidenta už mít nebudete !!!


Nepřihlášený uživatel

#67002

2015-12-03 12:33

Jsou vožralí, řvou, perou se. Žádné cizince nechceme. Plný sál naštvaných lidí burácel proti zařízení pro uprchlíky.


Nepřihlášený uživatel

#67003

2015-12-03 12:35

Filozof o uprchlících a islámu: Přichází kolonizace agresivní kulturou a rozpouštění evropských národů. Lemplové a fanatici. Arogance EU. Větší obludnosti není

PutIN je IN!
Nepřihlášený uživatel

#67004

2015-12-03 12:39

„Irák, Libye a Sýrie se proměnily v oblasti chaosu a anarchie, které ohrožují celý svět. My víme, proč se to stalo. Víme, kdo chtěl odstranit nepohodlné režimy a nastavit svá pravidla. A jaký byl výsledek? Udělali nepořádek, zničili státy, obrátili lidi proti sobě a poté si umyli ruce a otevřelicesturadikálům, extremistům a teroristům,“ řekl Putin.

 


Nepřihlášený uživatel

#67005

2015-12-03 12:54

Parlamentní listy jsou jedno z mála svobodných médií. Chápu, že "demokratům" jako vy vadí, že může mít někdo jiný názor, ale to je jen a jen váš problém 


Nepřihlášený uživatel

#67006 Re: Re: To komunisto lžete a pekelně.

2015-12-03 12:58

#66998: - Re:  

 ....nejen proto, že německá menšina měla např. vlastní univerzitu v Praze a silné zastopení v parlamentu. 


Nepřihlášený uživatel

#67007 Re: demagogie

2015-12-03 12:59

#67001: já - demagogie 

 Než byl Masary a Václav Havel, tak to máte naprostou pravdu. 


Nepřihlášený uživatel

#67008 Re: Pominu-li že je nejspíš z velké části výmysl z výkladní skříně ruské propagandy tedy PL...

2015-12-03 13:02

#67002: -  

 ....je ve své podstatě daleko podstatnější, že kdokoliv kdo byl v sále nikdy žádného uprchlíka dokonce ani neviděl, natož aby s nimi mluvil :-). 


Nepřihlášený uživatel

#67009 Re: V ruské propagandě v parlamentních listech je logicky každý troll "filozofem", "ekonomem"...

2015-12-03 13:08

#67003: -  

 ...."politologem", je to vlastnost, jak dodat vážnosti ruské propagandě. Dokonce mnohdy ruská propaganda vkládá do úst mnoha známým lidem na západě, co nikdy toto lidé neřekli. Je to podivné, ale přesto vlastně pořád stejné. Totalita si hraje na demokracii, pořádáním pseudoveleb, ustavováním parlamentu, atd, tedy si také lidé podporující totalitu dodávají vážnosti titulováním a přídomky "filozof" "ekonom", přitom tito lidé, obdobně jako Miloš Zeman nikdy v životě nikdo jako filozofy a ekonomy nezaměstnal, alespoň ne tam, kde se z jejich práce musí zaplatit daně a ne se daně jen spotřebovávají. 

Miloš Zeman např. nikdy v jeho prolhaném životě nepracoval tam, kde by se daně vytvářely, byl jen a jen tam, kde se daně spotřebovávaly. Podivné, když se takový člověk následně označuje za "ekonoma". :-)


Nepřihlášený uživatel

#67010 Re: Touha po svobodě zůstane vždy i v nejhlubší totalitě....

2015-12-03 13:10

#67004: -  

 .....jak už velmi dobře vy soudruzi víte.  Kdo jste to vlastně "my" - komunisté, nacisté, příznivci totalit? 

Jaký "pořádek" vám vyhovuje, ten totalitní?  Extrémismus nepřestane být extrémismem, když ovládne celý stát, pořád je to extrémismus a je lhostejno, jestli se jedná o extrémismus levicový či pravicový nebo jako dnes v Rusku konunisticko-nacistický. Na tom se jistě v klidu shodneme. 


Nepřihlášený uživatel

#67011 Re: Nebude to tím, že už je Putin "populární" jako Hitler a Stalin dohromady :-)?

2015-12-03 13:15

#67000: PutIN je IN! -  

 A nebude to tím, že je díky své idiocii už stejně nebezpečný jako Hitler a Stalin dohromady? 


Nepřihlášený uživatel

#67012 Re: Parlamentní listy jsou bez nejmenších pochyb výkladní skříní ruské propagandy....

2015-12-03 13:17

#67005: -  

 ....na internetu v češtině. 

Jak se to pozná? Snadno.

MEDIÁLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ

SOUČASNÁ RUSKÁ PROPAGANDA

www.jsns.cz


Nepřihlášený uživatel

#67013 ANALiticti ANALnici z Analnich Parlamentnich Listu.

2015-12-03 13:31

Parlamentni listy, spolek zakuklenych bolsevickych pisalku,


Nepřihlášený uživatel

#67014 Re: KGBák Putin je v krůčcích pečlivě vyškolen a nebylo by to poprvé, kdy by Rusko rozpoutalo...

2015-12-03 13:31

#67000: PutIN je IN! -  

 

2015-11-28 07:22

 

....celosvětový konflikt. 

Svět se malými krůčky blíží ke třetí světové válce, píše se v Rusku

Rusko se dostává do velmi svízelné situace. Poptávka po ropných produktech bude postupně klesat, obdobně jako se to stalo s uhlím. Rusko ovšem nikdy nebylo schopno na světových trzích nabídnout nic kromě ropných produktů a to ještě v surové podobě. 

Spojené státy včera začaly létat do vesmíru za desetinu předvčerejší ceny díky úspěšnému návratu nosné rakety. 

Putin přesně ví, že Rusko se 140 mil. nejen technologicky zaostalé populace je na samém okraji světového obchodu a z tzv. státního pokladu z prodeje ropných produktů  určeného na důchody nezbylo po "zachraňování" měny  a "podníkáním" s těmito penězy KGBáky kolem Putina už vlastně vůbec nic, pokud tam vůbec kdy něco bylo. Populace navíc masivně vymírá a masivně emigruje. Jen tento rok odešlo jen do USA a jen legálně víc jak 240 000 lidí, 500 000 lidí se účastní loterie o Zelenou kartu! 

 Putin ukradl Krym, rozpoutal válku na východě Ukrajiny a vede další konflikty. Ukradením Krymu porušil Trojstrannou dohodu A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf, která Rusko dokonce zavazovala k ochraně neměnnosti hranic Ukrajiny. 

Rusko promarnilo další minimálně "dvě (spíše čtyři) komunistické pětiletky". Čína jezdí za dvacet let rychlovlaky, postavila trať do Tiberu a létají do kosmu a Rusko horko těžko udržuje v chodu pomalou transibiřskou magistrálu, které se čínské vlaky do Evropy vyhýbají obloukem a přesto dojedou dříve. Putin se jeho špatné řízení země snaží zamaskovat horečnou válečnou aktivitou navíc na dluh, což je velmi nebezpečná hra.

(V minuaturním se zde ANO StB snaží zamaskovat jejich děsivé řízení státních financích nepřetržitým poukazováním, že "Kalousek rozkradl miliardy" aniž by byli schopni prokázat i jen ukradenou tisíckorunu

Rusko je v obrovských problémech a bude si to muset přiznat a jsou v problémech nejen proto, že KGBáci kolem Putina masivně okrádají své občany dnem i nocí.

Nedávno už Putin pod tlakem začal dokonce masivně Rusko vyprodávat do 1,3 mld. Číny tedy desetkrát větší země s mnohonásbně větší produktivitou práce a HDP, neboť nikdo jíný již Rusku "nepůjčí" přesněji nikdo jiný už o podíl na Rusku nestojí, Rusko se stalo naprosto nedůvěryhodnou zemí, vlastně je div, že Rusko nakupuje US dolar jen za 66 rublů, tedy měny, která už má hodnotu jen dosud nasmlouvaných dodávek ropy a plynu. 

Při výprodeji Ruska do Číny je potřeba zminit, že Rusko ale žádný validní zahraniční dluh Číny nedrží, jako je tomu u Spojených států. Nebezpečnost výprodeje Ruska do Číny je tedy obrovská a jen bude zvyšovat napětí uvnitř samotného Ruska i v jeho okolí, neboť takto vyprodané (zadlužené) Rusko může své vyprodání řešit vojenskou agresivitou, jak už dnes Putin mnohokrát naznačil, vnitřní agresí a tvrdší totalitou, opětovným znárodňováním atd.   


Nepřihlášený uživatel

#67015 Re:

2015-12-03 13:59

#66939: -  

 svatá pravda!


Nepřihlášený uživatel

#67016

2015-12-03 14:20

Německo: Muslim uškrtil svou dceru, nechtěla se vdát za vybraného muže.


Nepřihlášený uživatel

#67017

2015-12-03 14:43

A Kalousek, toť se ví, je poctivec

Čtvrtek, 03 Prosinec 2015 10:16 LUBOMÍR MANŽe je Rusko agresívní, vyjádřil Kalousek na sjezdu TOP 09 několikrát. Důkazy pro toto své tvrzení nepředložil, takže se po nich pokusíme poohlédnout sami.
 
Jistě, je tu Krym. Ale snad i pan Kalousek ví, že před Krymem byl Majdan, do kterého Washington vrazil pět miliard dolarů, čili ohromující částku, jakou na žádný svůj převrat dosud nikdy neobětoval. A proč se tentokrát tak plácl přes kapsu? Ze dvou důvodů, o kterých i pan Kalousek dobře ví, ale nikdy by vědomost o nich veřejně nepřiznal. Prvním byla chuť dostat se s americkými taktickými jadernými raketami do východních oblastí Ukrajiny, odkud je to už tak vábivě blizko k matičce Rusi Moskvě. A druhým důvodem byl zase solí chutnající apetit na krymský přístav Sevastopol, z něhož měla být vybudována hlavní americká námořní základna v Černém moři. A to téměř v samém podbřišku Ruska. Jen nezodpovědná vláda by takovéto smrtelné nebezpečí pro svoji zemi dokázala přehlédnout, a když navíc převážně ruští obyvatelé Krymu v téměř 90 procentech vyjádřili touhu vrátit se do Ruska, v němž před Chruščovovým darem Ukrajině po celou svou historii žili, Putinovo Rusko je do svého náručí přijalo. Ale stačilo, aby ruská vláda pocítila jen o málo stupňů menší starost o bezpečnost svých občanů, jak se stalo ve vztahu k převážně ruským obyvatelstvem obydlené východní a jižní Ukrajině, a zachovala se podstatně jinak. Když se zde totiž brzy po Krymu přihlásilo k nezávislost na vládě kyjevských čistokrevných fašistů z masa a kostí (definice někdejšího věhlasného úředníka EU Němce Verheugena) 90 % hlasujících v Doněcké oblasti, a v Luhanské oblasti 96% hlasujících, a představitelé Doněcké oblasti po provedeném referendu dokonce požádali Moskvu, aby jejich oblast byla přijata do Ruské federace, Moskva na tuto žádost odpověděla slovy svého ministra zahraničí Lavrova takto: „Ukrajina musí zůstat jednotná a nesmíme dovolit, aby byla roztrhaná na kusy.“

Ale Kalousek říká, že Rusko je agresívní, a Kalousek, toť se ví, je poctivec.

Zatímco co ruské taktické jaderné zbraně se nacházejí výhradně jen na území Ruska, rozmístili Američané tyto své zbraně kromě jiných míst na zeměkouli též na území pěti evropských zemí většinou sousedících s Ruskem, a tedy tisíce kilometrů daleko od jejich americké domoviny. A nedosti na tom. V rámci NATO existuje program, podle něhož se do získávání návyků v zacházení se systémy amerických taktických jaderných zbraní zapojují i občané těchto pěti států. Že se tak zvyšuje nebezpečí náhodného spuštění jaderného konfliktu v Evropě je nabíledni, a nelze ani přehlédnout americkou snahu dostat celý svůj taktický jaderný arzenál co možná nejblíže k ruským hranicím.Rusko naproti tomu zcela kategoricky odmítá umístit svůj jaderný arzenál mimo své území.

Ale Kalousek říká, že ne USA, ale Rusko je agresívní. A Kalousek, toť se ví, je poctivec.

USA mají mimo své území na zeměkouli tak obrovské množství svých vojenských základen, že se Pentagon doslova „stydí“ jejich počet světu oznámit. Takže se musíme spokojit jen s údaji dílčími.Tak např. v Německu slouží na 149 základnách 50 000 vojáků, v Japonsku na 109 základnách 90 000 vojáků, v Jižní Koreji na 85 základnách 28 000 vojáků. Celkem pak mají USA své vojenské základny v 74 zemích světa, v Evropě pak největší o síle 5 000 mužů v Kosovu, jejíž zřízení bylo jedním z důvodů, pro který bylo nutno rozbít Jugoslávii.

Rusko má, s výjimkou dočasně a na žádost syrské vlády zřízené letecké základny v Sýrii, ještě jednu svou vojenskou základnu v Kyrgyzstánu a další v Tadžikistánu, přičemž i tyto byly zřízeny na žádost tamních legálních vlád. Nikde jinde Rusko vojenskou základnu nemá.

Ale Kalousek říká, že ne USA, ale Rusko je agresívní. A Kalousek, toť se ví, je poctivec.

Vojenský rozpočet Ruska činí 50 milionů dolarů, americký je desetinásobný a činí 575 milionů dolarů.

Ale Kalousek říká, že ne USA, ale Rusko je agresívní. A Kalousek, toť se ví, je poctivec.

Od roku 1991, což je rokem vzniku Ruské federace, do dneška, uskutečnily USA invaze či intervence do dvaceti dvou zemí - několikrát dokonce opakovaně - a to v tomto pořadí: Irák, Somálsko, Angola, Bosna, Haiti, Rwanda, Čečensko, Mexiko, Srbská Krajina, Kongo, Jugoslávie, Afghánistán, Filipíny, Venezuela, Libérie, Sýrie, Gruzie, Rovníková Guinea, Ukrajina, Tunis, Egypt, Libye.

Ve stejném období – a to právě v současnosti - se Rusko účastní pouze už zmíněné letecké akce proti Islamskému státu v Sýrii.

Ale Kalousek říká, že ne USA, ale Rusko je agresívní.

A Kalousek, toť se ví, je poctivec.

Jerry

#67018 Tohle je pro našeho soudruha prasidenta a jeho poskoka - pardon - ovčáčka - nepřijatelné!

2015-12-03 15:12

Jerry

#67019 Re:

2015-12-03 15:14

#67016: -  

 Právo šaría snad tady nikdo nechceme, ale to neznamená řvát Čechy Čechům a podporovat Konvičku, Okamuru, Zemana a podobná individua.


Nepřihlášený uživatel

#67020 Re: Re: Parlamentní listy jsou bez nejmenších pochyb výkladní skříní ruské propagandy....

2015-12-03 15:16

#67012: - Re: Parlamentní listy jsou bez nejmenších pochyb výkladní skříní ruské propagandy.... 

 Havloidní propagandističtí sráči vymývají mozky dětem. Toho budou ještě litovat.


Nepřihlášený uživatel

#67021 Re:

2015-12-03 15:28

#7: -  

 Za mě mluví určitě. Filipínová


Nepřihlášený uživatel

#67022

2015-12-03 15:59

Ve včerejším rozhovoru pro Českou televizi řekl syrský prezident Bašár Asad. "Mír v Sýrii nastane teprve tehdy, až Francie, Velká Británie, Spojené státy, Saúdská Arábie, Katar a některé další státy přestanou podporovat teroristy."

 


Nepřihlášený uživatel

#67023 Re: Re: Re: A z takové zprávy Miloš Zeman usuzuje na ty jeho bláboly o muslimech?

2015-12-03 16:06

#66986: - Re: Re: A z takové zprávy Miloš Zeman usuzuje na ty jeho bláboly o muslimech?  

 

Muslim? Tedy to bych opravdu nehádal. Tak mírumilovné náboženství, jako je islám, s tím určitě nemá nic společného a na důkaz toho bych řekl, že bychom měli přijmout ještě více islámských uprchlíků, dát jim co nejvyšší sociální dávky, každému dům, auto a oni nás možná první dva roky ani nepodřežou.

 


Nepřihlášený uživatel

#67024 Re: Rusko porušuje smlouvu A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

2015-12-03 16:31

#67017: -  

 ....proto je agresivní, není na tom nic složitého. Smlouva je krátká, nastudujete si jí. 

 

Je možné se zorientovat v tom, co se událo na Ukrajině?

2015-11-26 07:25

 

 Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Máte snad jinou posloupnost událostí na Ukrajině? 


Nepřihlášený uživatel

#67025 Re: Putin je KGBák, těžko se může zbavit zločinů organizace, pro kterou se dobrovolně rozhodl....

2015-12-03 16:33

#67017: -  

 ..."pracovat", kde dělal kariéru a která byla neskutečně agresivní. 

KGBák Putin je v krůčcích pečlivě vyškolen a nebylo by to poprvé, kdy by Rusko rozpoutalo...

2015-11-29 21:05

 

 

....celosvětový konflikt. 

Svět se malými krůčky blíží ke třetí světové válce, píše se v Rusku

Rusko se dostává do velmi svízelné situace. Poptávka po ropných produktech bude postupně klesat, obdobně jako se to stalo s uhlím. Rusko ovšem nikdy nebylo schopno na světových trzích nabídnout nic kromě ropných produktů a to ještě v surové podobě. 

Spojené státy včera začaly létat do vesmíru za desetinu předvčerejší ceny díky úspěšnému návratu nosné rakety. 

Putin přesně ví, že Rusko se 140 mil. nejen technologicky zaostalé populace je na samém okraji světového obchodu a z tzv. státního pokladu z prodeje ropných produktů  určeného na důchody nezbylo po "zachraňování" měny  a "podníkáním" s těmito penězy KGBáky kolem Putina už vlastně vůbec nic, pokud tam vůbec kdy něco bylo. Populace navíc masivně vymírá a masivně emigruje. Jen tento rok odešlo jen do USA a jen legálně víc jak 240 000 lidí, 500 000 lidí se účastní loterie o Zelenou kartu! 

 Putin ukradl Krym, rozpoutal válku na východě Ukrajiny a vede další konflikty. Ukradením Krymu porušil Trojstrannou dohodu A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf, která Rusko dokonce zavazovazuje k ochraně neměnnosti hranic Ukrajiny. 

Rusko promarnilo další minimálně "dvě (spíše čtyři) komunistické pětiletky". Čína jezdí za dvacet let rychlovlaky, postavila trať do Tiberu a létají do kosmu a Rusko horko těžko udržuje v chodu pomalou transibiřskou magistrálu, které se čínské vlaky do Evropy vyhýbají obloukem a přesto dojedou dříve. Putin se jeho špatné řízení země snaží zamaskovat horečnou válečnou aktivitou navíc na dluh, což je velmi nebezpečná hra.

(V minuaturním se zde ANO StB snaží zamaskovat jejich děsivé řízení státních financích nepřetržitým poukazováním, že "Kalousek rozkradl miliardy" aniž by byli schopni prokázat i jen ukradenou tisíckorunu

Rusko je v obrovských problémech a bude si to muset přiznat a jsou v problémech nejen proto, že KGBáci kolem Putina masivně okrádají své občany dnem i nocí.

Nedávno už Putin pod tlakem začal dokonce masivně Rusko vyprodávat do 1,3 mld. Číny tedy desetkrát větší země s mnohonásbně větší produktivitou práce a HDP, neboť nikdo jíný již Rusku "nepůjčí" přesněji nikdo jiný už o podíl na Rusku nestojí, Rusko se stalo naprosto nedůvěryhodnou zemí, vlastně je div, že Rusko nakupuje US dolar jen za 66 rublů, tedy měny, která už má hodnotu jen dosud nasmlouvaných dodávek ropy a plynu. 

Při výprodeji Ruska do Číny je potřeba zminit, že Rusko ale žádný validní zahraniční dluh Číny nedrží, jako je tomu u Spojených států. Nebezpečnost výprodeje Ruska do Číny je tedy obrovská a jen bude zvyšovat napětí uvnitř samotného Ruska i v jeho okolí, neboť takto vyprodané (zadlužené) Rusko může své vyprodání řešit vojenskou agresivitou, jak už dnes Putin mnohokrát naznačil, vnitřní agresí a tvrdší totalitou, opětovným znárodňováním atd.