„ANO zvířecímu krematoriu v Olomouci – Chválkovicích“
Re:
Dobrý den,
děkujeme za podporu, v současné době ji moc potřebujeme. Pokud se Vám náš záměr líbí, přečtěte si o nás na www. kremace-zvirat.cz nebo anyt.cz. Budeme rádi, pokud s naším záměrem seznámíte co nejvíce svých známých a přátel.
S pozdravem
Jiří a Renata Kamení, provozovatelé
Denisa
Skvelý nápad, moc vám fandím a doufám, že již brzy bude v Olomouci. Hlavně doufám, že bude na stejné a nejlépe ještě na lepší úrovni jako je v Brně. Tam jsem byla velmi spokojená.
Přeji hodně štěstí!
Pro lidi, kteří milují svá zvířata,která jsou součástí jejich života - je velmi stresující se s nimi rozloučit....a představa, že skončí někde na hromadě v kafilérce, je hrozná. Je to neúcta ke zvířeti i lidem.
This comment has been removed by the author of the petition.
Jde o ušlechtilý záměr. Bohužel je to současně podnikatelský záměr a nevím,pro jak velkou oblast by krematorium fungovalo. V žádném případě však nesouhlasím, aby provoz byl dotován z financí města.
Re:
Dobrý den neznámý uživateli, ano jedná se o podnikatelský záměr, který není dotován z veřejných financí. Nejedná se o nic jiného, než o poskytování služby veřejnosti, která doposud na trhu chyběla nebo spíše byla poskytována ve velmi omezené míře.
S pozdravem
Jiří Kamený
Nyní mám opět psa a uvítala bych tuto možnost.
R.Koudelková
Ano, tato petice je potřeba, krematorium má totiž vzniknout na katastrálním území Chvalkovic, v jeho průmyslové zóně, ale fyzicky dost blízko obydlené části Bělidla. A tam proběhla petice PROTI výstavbě krematoria, podle mne z dosti zkreslených představ o jëho fungování.
Re:
#11: - Zvíře JE člen rodiny,minimálně proto že ono samo to tak vidí-rodina=moje smečka...
podpisy
Dobrý den, petice je už ukončena nebo se ještě dají někde odevzdávat podpisy?
Re: podpisy
Dobrý den, děkujeme za Váš zájem podpořit nás. Petice je však již uzavřena, petiční archy byly předány na Magistrát města Olomouce.
S pozdravem
Jiří a Renáta Kamení
Zdravím, ještě nedávno jsem viděla nějaké podepsané archy v čekárně ordinace MVDr. Galka...
| This discussion has been closed. |