Demise vlády Petra Fialy

To už je fakt vrchol! To si premiér Petr Fiala (ODS) dělá z lidí už úplnou srandu? Fiala se veřejně chlubí tím, že jeho vláda výrazně zvýšila množství domácností, které dostávají sociální dávky👎 Od jakékoli vlády ale přeci očekáváme pravý opak, tedy aby byla životní úroveň tak dobrá, aby bylo co nejméně lidí na dávkách a aby lidé nemuseli dostávat sociální dávky! Fialova vláda kašle na lidi a odmítá řešit zdražování a ještě se chlubí, že přibývá lidí na dávkách! Je premiér normální? DEMISI!

Dominik Blažek    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Dominik Blažek svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.