Chceme příjimačky fair play

Ministr školství se rozhodl, že nám zjednoduší JPZ (jednotnou přijímací zkoušku) tak, že nám sebere druhý pokus. S tímto pokusem jsme všichni počítali a pan ministr nám tímto udělal čáru přes rozpočet. Nepřijde mi to vůbec fér hra. Proč ostatní mají dva pokusy a my dostaneme jenom jeden? Ještě dodám, že maturantům (potenciálním voličům) zase výrazně zjednodušil maturitní zkoušky. Prosím Vás, vyjadřete nesouhlas s nařízením pana ministra. Nechceme nic speciálního. Chceme jen férové přijímačky.

Tadeáš Koranda    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Tadeáš Koranda svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.