Bezpečný Strkov - Bezpečná Planá

Svým podpisem petice podporujeme zvýšení dopravní bezpečnosti na Strkovské ulici, která zůstává po dlouhá destiletí nebezpečnou průtahovou komunikací v hustě obydlené zóně v Plané nad Lužnicí, kde je denně porušovaná zákonem daná rychlost a vzhledem k úplné absenci přechodů není možné tuto komunikaci v klíčových místech bezpečně překonat. Stejně tak podporujeme koncepční zvýšení dopravní bezpečnosti v místě našeho bydliště adekvátními prostředky (značení obytná zóna, zpomalující prvky), tak jak je tomu bežné v moderních městech.

Konrétně požadujeme:

1.Zavedení radarového systému měření s dopadem na pokuty (dodržování zákonem předepsané rychlosti 50 km/h a 40 km/h) na ulici Strkovská.

2.Umístení přechodů pro chodce mezi autobusovými zastávkami „U lihovaru“ a u vstupupní komunikace do Strkovského parku (u ATEXU) na ulici Strkovská.

3.Koncepční změny dopravní bezpečnosti v ulicích města Planá nad Lužnicí - postupné zavedení značení „obytná zóna" a umístění zpomalujícíh prvků na vhodné úseky komunikace.

Ondřej Kott    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Ondřej Kott svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.