Přechod pro chodce před ZŠ Boršov nad Vltavou

Z důvodu velkého provozu před Základní školou v Boršově nad Vltavou žádáme zajištění bezpečného pohybu dětí kolem komunikace zřízením přechodu pro chodce a případného semaforu s rychlostním čidlem. Takový semafor by signalizoval červenou pouze v případě překročení nejvyšší povolenné rychlosti. Samotné dopravní značení upozorňující na pohyb dětí se jeví jako neefektivní. Rozšíření podjezdu umožnilo obousměrný průjezd vozidel a většina řidičů již svou jízdu nezpomalí.

Kateřina Čadová    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Kateřina Čadová svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.