Babis je nevinny

Zprostete Babise vsech obvineni

Pisu bez hacku a carek protoze pisu z mobilu. Touto petici zadam co nejvic lidi aby podepsali mou petici za to aby bylo okamzite ukonceno soudni jednani kauza capi hnizdo a aby byl Andrej Babis senior zprosten vsech veskerych obvineni. Je to dobrak od kosti a taky to byl nas nejlepsi premier. Vzpomente si co pro nas vsechno udelal. Za jeho vlady jsme se vsichni meli jako v raji. Vladl tu blahobyt mir poradek a spravedlnost. Svou vladou by se Babis klidne mohl merit s Karlem ctvrtym nebo prezidentem Masarykem. Vazne si myslite ze by tento clovek kradl dotace? Vzdyt je to uplne smesne. U soudu nema co delat. Prosim Vas postavte se za nej pry mu hrozi az deset let vezeni prosim at pravda a laska zvitezi nad lzi a nenavisti

Svým podpisem uděluji Alan Smirak svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.