Žádost o omluvu - prezident České lékařské komory Milan Kubek

1. Žádáme prezidenta České lékařské komory Milana Kubka o omluvu za jeho ničím nepodložené nehorázné, urážlivé, diskriminační, segregační a především opakované mediální výroky směřované vůči určitým skupinám občanů.
  2. Seznam pouze několika veřejných vyjádření Milana Kubka níže:
  3. Řada občanů na respektování doporučení mentálně nemá: https://cnn.iprima.cz/rada-obcanu-na-respektovani-doporuceni-mentalne-nema-prohlasil-kubek-54760
  4. Na neočkované je potřeba tlačit, jinak to slušní lidé zase odnesou: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/milan-kubek-ockovani-pandemie-koronavirus-opatreni.A211026_222436_domaci_baky
  5. Odmítnutí očkování je neuposlechnutí rozkazu, vzkazuje Kubek ozbrojeným silám: https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/odmitnuti-ockovani-je-neuposlechnuti-rozkazu-vzkazuje-kubek-ozbrojenym-silam

6. Vyšší důchod jen očkovaným: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kubek-Vyssi-duchod-jen-ockovanym-Zakrocte-686649

7. Počty nakažených v následujících týdnech porostou, umírat budou neočkovaní: https://radiozurnal.rozhlas.cz/pocty-nakazenych-v-nasledujicich-tydnech-porostou-umirat-budou-neockovani-varuje-8570545

8. Je třeba chránit také práva většiny lidí, kteří chtějí normálně žít. Není možné stále jen chránit práva hlučných menšin, které se chovají agresivně: https://www.google.com/amp/s/zivotvcesku.cz/slova-ktera-neockovane-nadzvednou-ze-zidle-sef-clk-milan-kubek-promluvil-o-plosne-vakcinaci-lidi-nad-18-let/amp/
  9. Epidemie koronaviru se začíná rozjíždět, počty nově nakažených porostou. A o tom, jak omezí náš život, rozhodne množství nenaočkovaných: https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/koronavirus-cesko-epidemie-ockovani-milan-kubek-clk_2109071235_ako

Většina výroků naplňuje skutkovou podstatu trestných činů šíření poplašné zprávy, útisk, nátlak, apartheid, výtržnictví.

Pokud nebude omluva za tyto výroky doručena na emailovou adresu dmesarc@email.cz do 31.1.2022 a uveřejněna v tištěném médiu dle výběru odpůrce, bude tato Petice využita jako příloha k trestnímu oznámení na p. Kubka

V Praze, dne 9.1.2022

Dušan Mesarč, podnikatelFB_IMG_1641659870418.jpg

Dušan Mesarč    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Dušan Mesarč svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.