„Nechceme výstavbu polyfunkčních domů - Centrum Lužiny Praha13“

Kontaktujte autora petice

Výstavba věžáků na parkovišti Obchodního centra Lužiny je opět o krok blíže k realizaci!

2017-02-01 20:04:41

Výstavba věžáků na parkovišti Obchodního centra Lužiny je opět o krok blíže k realizaci! Pro novou variantu záměru byl vypracován a zveřejněn kladný posudek dopadu na životní prostředí, který mj. posuzuje také zapracování připomínek k předchozím variantám.

7. února od 16:30 se v Kulturním domě Mlejn (Kovářova 1615/4, Praha 5 - Stodůlky) uskuteční veřejné projednání posudku a dokumentace vlivů záměru „POLYFUNKČNÍ DOMY – CENTRUM LUŽINY, Praha 13“ na životní prostředí. Na místě bude možní podat k tomuto posudku své připomínky. Písemně je možné se dále vyjádřit do 12. února.
Přijďte prosím říct svůj názor na tuto výstavbu na toto důležité jednání.
Další informace i samotný posudek naleznete na tomto odkaze:https://drive.google.com/drive/folders/0B0UNTJmOJBE0Q05xdzVMaTN2TFk

https://www.facebook.com/events/1406058566111721/

Nová varianta záměru “Polyfunkční domy- Centrum Lužiny” ve vybraných číslech: 16 nadzemních podlaží, 215 bytů, 254 parkovacích stáních, 500+ obyvatel. Přestože zastavěná plocha nové varianty není výrazně menší než v předchozích případech, došlo alespoň k částečnému snížení záměru, což dokazuje, že občanská aktivita měla a má smysl!

 

jednani.png


Jakub Vaverka



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.