Petice za zachování krásného městského parku v Nové Bystřici

Kontaktujte autora petice

Petice opět aktivní

2023-07-29 05:49:48

Dobrý den přátelé,

dostala se ke mě informace, že se možná bude jednat revitalizaci městského parku a možná bude tedy šance projednat i tento problém. Petici jsem proto opět spustil v naději na možné řešení problému. Kdo s peticí souhlasíte a ještě jste nepodepsali, zauvažujte nad tím, prosím. Vím, že kamerový systém není zrovna ideálním řešením, ovšem v dané situaci mě jiné řešení nenapadlo. Snad bude možné stav vyřešit i jinak. Prosím zároveň o sdílení petice, aby se pokud možno sešlo co nejvíce podpisů a občané mohli dát najevo svou nespokojenost se současným stavem. Děkuji vám všem předem.


Zdeněk Ježek

Ukončení petice

2023-05-08 05:12:16

Dobrý den,

vzhledem k značnému nezájmu Novobyctřické veřejnosti o problematiku ohledně městského parku, jsem se rozhodl ukončit tuto petici. Sdílena byla mnoha lidmi a přesto ji podle statistiky podepsalo za celou dobu její existence 85 lidí, z toho pouze 57 Novobystřických. Z toho usuzuji, že většině veřejnosti je jedno jak to v parku vypadá. Přeji všem hezký den.

Zdeněk Ježek


Zdeněk Ježek

FB

2023-03-28 14:23:44

Dobrý den přátelé, FB jsem zrušil a již nikdy nechtěl používat. Protože tito lidé mají také sociální sítě jako FB, ze kterého se o mých úmyslech dozvěděli, vytvořil jsem si pouze pro tento účel (městský park) zvlášť profil, kam mi můžete ohledně této problematiky psát. Pokud by vám bylo jakýmkoliv způsobem vyhrožováno, či jste byli uráženi za případné sdílení této petice, můžete mi o problému napsat, případně přeposlat komunikaci s těmito lidmi. Jde totiž také o trestný čin a veškerou takovou komunikaci budu moci i s peticí (pokud bude dostatek podpisů) předložit městskému úřadu, případně i policii. Nenechme se zastrašovat a nic si líbit.
Zde přikládám i link:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100089716761462


Zdeněk Ježek

Dodatek

2023-03-28 02:51:40

Přátelé, děkuji vám, že podepisujete. Upozorňuji některé, že teprve kliknutím na odkaz zaslaný vám na váš e-mail, je váš podpis ověřený a tudíž i platný. Děkuji vám za pochopení. Čím více ověřených podpisů pod touto peticí bude, tím větší váhu bude mít.


Zdeněk Ježek

Aktualitka

2023-03-26 15:43:14

Včera jsem zveřejnil petici za městský park. Hned druhý den, to je dnes 26.3. v 17:30 jsem šel nakoupit do večerky a už na mě jeden notně opilý z té partičky pořvával nevybíravým způsobem, je neuvěřitelné jak rychle se taková informace mezi ně dostane. Vím dobře o koho jde.


Zdeněk Ježek



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.