PETICE PROTI KARAVAN-KEMPU V OSADĚ HORY V CHKO ŠUMAVA

Kauza karavan kemp Hory n CHKO Šumava

2023-02-23 12:23:55

Dobrý den,

rádi bychom Vás upozornili na reportáž CNN Prima News (více na straně Z TISKU), ve které investorka kempu paní Holá přiznává, že se rozhodla pro významnou změnu schválené projektové dokumentace, což by bylo v rozporu s bodem III. (1) Rozhodnutí o schválení stavebního záměru, který by se tím pádem stal neplatným.

webmaster

www.horylipno.cz

Jednání s vedením města Horní Planá

2023-02-21 15:30:44

Vážení,

na straně https://horylipno.cz/aktuality jsme Vás informovali, že 9. února došlo ke schůzce pp. Dvořáka a Berchy se starostou Horní Plané p. Šimákem a místostarostou p. Ščevíkem. Na schůzce pan starosta doslova řekl, že "je s námi na jedné lodi". Předpokládali jsme tudíž, že město coby účastník probíhajícího stavebního řízení proti záměru podá námitky nebo se k němu veřejně jasně vyjádří a požádali jej, aby nám toto stanovisko formou vyjádření ze schůzky dal písemně. Zatím bezvýsledně jsme o něj následně dvakrát e-mailem požádali, ale evidentně si stále nerozumíme, pan starosta nám opakuje, že nemůže zvrátit rozhodnutí "nezávislého" stavebního úřadu, zatímco my požadujeme aby se město k záměru vyjádřilo jako řádný účastník stavebního řízení. Koho zajímají detaily, najde výměnu e-mailů v záložce AKTUALITY na webu horylipno.cz.

S pozdravem,

Karel Dvořák

info@horylipno.cz

horylipno.cz

Kauza karavan kemp v osadě Hory - informace 15.2.

2023-02-15 10:37:35

Dobrý den,

dovoluji si upozornit na článek na portálu Jižní Čechy Teď, ve kterém majitelka pozemku Monika Holá tvrdí, že "se dokáže vcítit do pocitů obyvatel Hor", ale reakci místních obyvatel úplně nechápe, protože "osobně jsem všechny sousedy obcházela a nikdo nebyl proti".

Článek ze 14. 2. 2023 najdete na stránce NAPSALI O KAUZE na našem webu.

Pokud máte potřebu tato tvrzení nějak komentovat, zašlete prosím zprávu na info@horylipno.cz, děkujeme.

webmaster

www.horylipno.cz

Kauza karavan kemp v osadě Hory - informace

2023-02-13 12:33:13

Sledujte AKTUALITY na naší webové prezentaci. Nově jsme zde přidali i ohlasy sdělovacích prostředků.

Rádi bychom oslovili další přátele Šumavy, aby zvážili podporu našeho protestu. Rádi bychom dosáhli alespoň 1.000 podpisů pod Peticí. Pomůžete nám? Děkujeme.

horylipno.cz

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.