Petice za trestní stíhání organizátorů proruských demonstrací za vlastizradu!

Kontaktujte autora petice

petice za trestní stíhání organizátorů proruských demonstrací

2022-11-16 04:48:18

   Vážený signatáři, Vážená signatářko,

 

   chtěl bych Vás tímto informovat o tom, že trestní oznámení na organizátory proruských demonstrací bylo podáno. Jelikož již nevím, na které další facebookvé stránky bych měl tuto petici poslat, tak se pokusím o propagaci petice přímo v ulicích hlavního města. Datum, po kterém pošlu petici k Petičnímu výboru, je 30.listopadu 2022. Nyní je na tahu policie, podklady jsem jim posktl. Věřím, že orgány o těchto lidech ví, a pouze potřebují tak trochu nastartovat. Takže doufejme, že se úřady této země konečně budou míti k zásahu proti těm, kteří ohrožují její hodnoty a principy. Je nechutné, že bude na státní svátek někdo pořádat pochod na ČT. Děkuji Vám za to, že jste si toto oznámení přečetl/a a přeji pěkný den.

  

   S pozdravem

   Martin Smrčka - autor petice

 

 


Martin Smrčka

Petice za trestní stíhání organizátorů proruských demonstrací za vlastizradu

2022-10-16 09:59:07

Vážený signatáři, Vážená signatářko,

 

tímto e-mailem bych Vám chtěl poděkovat za podpis této petice. Je vidět, že zastáváte cenné hodnoty a chcete za ně bojovat. Váš podpis je i pro mne zavazující a rozhodně nechci, aby propadl. Petice byla sdílena na řadě facebookových stránkách a pokusím se oslovit i jiné skupiny a spolky, které mají zájem o budování aktivní občanské společnosti, avšak takové, ve které náklonnost k totalitním režimům a nerespektování západních hodnot nemá své místo. Žádám Vás pouze o trochu trpělivosti, jelikož jsem nikdy petici nesepisoval, a ani nepropagoval či nepodával k různým orgánům. Je to pro mě nová situace, a nerad bych Vás zklamal. Mým následným krokem bude oslovení spolku Milion Chvilek pro demokracii, jakožto subjektu, jenž podporuje široké spektrum lidí napříč celou naší republikou. Věřím, že také jejich zkušenosti se sepisováním peticí a znalost právních norem a předpisů může být přínosem. Mé zkušenosti jsou v tomto pramalé. Petici hodlám poslat také některému z poslanců či senátorů. V příštích dnech a týdnech hodlám touto peticí podpořit trestní oznámení, které na organizátory nestoudných proruských demonstrací podám. Děkuji Vám za Váš čas a Vaší chuť bojovat za správné hodnoty.

 

S úctou a přáním hezkého dne

občan Martin Smrčka

autor petice


Martin Smrčka



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...