Křídla pro Ukrajinu - #WingsForUkraine

Pozvánka na akci LETNÁ - Společně pro Ukrajinu / možnost podpory

2022-03-30 17:42:08

Vážené signatářky, vážení signatáři,

po čase Vás opět oslovuji a zvu na akci Letná - Společně pro Ukrajinu. Nejdříve sdílím krátké, ale silné video o tom, co už Letenská pláň zažila. I tentokrát to bude důležité, i tentokrát se bude psát střípek historie: https://youtu.be/ygiaAnnPRDw

Smyslem akce je podpora lidí, kteří k nám museli utéci před válkou, jejich odpočinek, odpočinek dobrovolníků, propojení s Ukrajinou - vše na společném koncertě, jehož součástí bude i “tržiště pomoci” neziskových organizací, které nabízejí praktickou pomoc, shánějí dobrovolníky atd. Akci pořádá můj kamarád Robin Suchánek, který pořádal i velká letenská shromáždění v roce 2019. Takové velké shromáždění něco přece jen stojí - i když firmy zajišťující podium, obrazovky a další techniku vše dávají s velkými slevami, nebo jen za náklady, někteří dodávají zdarma. Proto bychom Vás chtěli poprosit o zvážení příspěvku - jakákoliv i malá částka pomáhá. Navíc je většinou možno odečíst si dar od zákadu daně (více posílám v dodatku pod textem). Odkaz na možnost darování je zde: https://www.donio.cz/spolecne-pro-ukrajinu-na-letne

Děkuji Vám za přečtení a těším se - třeba již tuto neděli 3. dubna od 15 hodin na setkání na Letné!

Akci podprouje také iniciativa https://wemustact.eu , která je blízká myšlenkám naší petice - dělat více pro Ukrajinu.

Zdravím Vás a přeji dobré dny

Michal Majzner

P.S: Ještě posílám odkaz na adresu události na síti Facebook: https://www.facebook.com/events/549879599596564

P.P.S. Od základu daně si lze odečíst dary, pokud za období (rok) celková částka přesáhne 2% základu, nebo minimálně 1000 Kč (celkem za všechny dary ten rok) a maximálně do výše 15% daňového základu. Přesněji je to vysvětleno zde: https://www.mesec.cz/danovy-portal/dan-z-prijmu/odecitatelne-polozky-dary/

PozvankaLetna2.jpg

Michal Majzner

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.