Petice za zrušení pandemického zákona

Kontaktujte autora petice

Předání petice za zrušení pandemického zákona petičnímu výboru PS PČR, dne 8. 3. 2022 (video)

2022-03-22 08:50:26

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D., předsedkyně Aliance národních sil

Vzhledem ke schválení pandemického zákona dne 18.2.2022 přikládáme jako součást petice

2022-02-18 18:25:37

VEŘEJNÝ PROTESTNÍ DOPIS OBYVATEL ČR ze dne 15. 2. 2022, adresovaný WHO: NESOUHLASÍME S PŘIPOJENÍM ČR  ke „Globální dohodě o pandemické připravenosti“. https://aliancenarodnichsil.cz/verejny-protest-obyvatel-cr-adresovany-who-vladimira-vitova/

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D., předsedkyně Aliance národních sil

Velká víkendová akce proti pandemickému zákonu

2022-02-04 07:53:54
Ohromná víkendová akce proti pandemickému zákonu

Toto je vzkaz studentů:

Nacházíme se v historickém okamžiku našich dějin

Očkovaní i neočkování, ti, kteří mají strach z nemoci i ti, kteří už pochopili, že pandemie je hlavně nástrojem kontroly. Jsme na rozcestí mezi svobodou a totalitou. Přes všechnu tu bolest, kterou nám všem poslední dva roky přinesly, cítíme a uvnitř sebe jasně víme, že chceme jít společně cestou práva a svobody. Máme Listinu základních práv a svobod a máme naši Ústavu. Naše svoboda přeci nekončí tam, kde začíná strach druhých. Chovejme se moudře a nedopusťme, aby bylo během pár dní pošlapáno to, co jsme jako národ hrdě budovali po mnohá pokolení. Zachovejme si svá práva a svobody tím, že odmítneme novelu pandemického zákona.

Proto doražte všichni na Václavské náměstí tuto sobotu 5.února od 16 hodin. (Program pro rodiny s dětmi začíná už ve 14 hodin)

Nyní je čas, dělat věci jinak. Sejít se v opravdu hodně hojném počtu a místo toho co nechceme, sdělit ostatním a hlavně vládě to, co chceme. Tato akce je naprosto APOLITICKÁ! Neuvidíte žádné orloje potitiků a dalších řečníků. Budeme se bavit tím, co nám poslední dva roky vzaly, tedy hudbou, tancem a radostí. Čeká vás také audiovizuální příběh zaměřený na naše práva, a to hlavně na ta, která porušuje novela pandemického zákona, abychom si všichni plně uvědomili, jak je důležité tato práva za každou cenu zachovat! Na závěr se vydáme na tichý průvod se svíčkami a lampiony k úřadu vlády.

Vezměte své blízké, dejte vědět všem okolo sebe a pojďme společně!

|Informace ke sdílení najdete na:

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D., předsedkyně Aliance národních sil

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.