Zachování železničního mostu přes Orlickou přehradu u Červené nad Vltavou dle Zákona č. 85/1990 Sb.

Kontaktujte autora petice

Aktuality k petici za zachování žel. mostu u Červené n. Vltavou (ke dni 18. 11. 2020)

2020-11-18 22:33:47

Od předání Petice hejtmance JČ kraje dne 5.10.2020 nedošlo k žádnému posunu z titulu koronavirové krize a změn ve vedení JČ kraje. Pokračování jednání máme přislíbeno začátkem roku 2021. Současná nečinnost není na závadu, protože se posouvá i celá akce výstavby nového mostu, který má stávající most nahradit.

Petiční výbor.

Ing. Karel Holl, bytem Kaštanová 1464/15, 182 00 Praha 8, tel. 724 035 977

Aktuality k petici za zachování žel. mostu u Červené n. Vltavou (ke dni 12. 10. 2020)

2020-10-12 19:54:58

Děkujeme Vám za dosavadní podporu a rádi bychom Vás seznámili se současným děním kolem Petice za zachování železničního mostu přes Orlickou přehradu u Červené nad Vltavou:

1. Na základě aktivit členů Petičního výboru obdržela paní hejtmanka Mgr. Ivana Stráská písemné vyjádření Ministerstva dopravy ČR a vlastníka mostu Správy železnic, a.s., ve kterém vyjadřují souhlas s převodem historického mostu na Jihočeský kraj po vybudování a uvedení do provozu mostu nového.
  2. Dne 5. 10. 2020 byla Krajskému úřadu Jihočeského kraje předána „ Petice …“ v souladu se zákonem č. 85/1990 Sb. s dosavadními téměř 2 000 podpisy podporovatelů petice.
  3. Předpokládáme, že k dalšímu jednání budeme vyzváni Krajským úřadem Jihočeského kraje. Od 5. 10., kdy byla Petice předána, se k ní připojilo cca 800 nových podpisů a stále přibývají. Petice je stále aktivní!

Petiční výbor, dne 12. 10. 2020.

Ing. Karel Holl, bytem Kaštanová 1464/15, 182 00 Praha 8, tel. 724 035 977

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.