Navrácení bývalého strážníka Jiřího Laštovky zpět do služby

Vyhrožování? NE!

2020-04-10 12:50:28

Vážení,

naprosto chápu, že s touto peticí někteří nesouhlasíte. Není to však důvod k tomu, zasílat mi soukromé zprávy ve kterých mi vyhrožujete fyzickým napadení nebo dokonce i SMRTÍ!!

Připadá-li Vám v pořádku někomu vyhrožovat kvůli tomuto, navštivte prosím lékaře, protože pokud budete s tímto pokračovat, tak lékaře nejspíše předběhnou policisté.

Děkuji za pochopení,

Autor petice

Druhý milník splněn!!

2020-04-10 12:46:12

Vážení podepsaní účastníci této petice,

mnohokrát Vám společně s bývalými kolegy pana Jiřího Laštovky děkujeme za dosažení druhého milníku!

Během 30 hodin dosáhla naše petice za Navrácení bývalého strážníka Jiřího Laštovky zpět do služby neuvěřitelných 10 tisíc podpisů! Dalších 5 tisíc podpisu čeká na schválení emailem, avšak do 24h se běžně většina aktivuje.

Dále si nás také už všiml Blesk.cz, který citoval část naší petice v článku. To hlavní ale je, že Městská policie hlavniho města Praha do článku na Blesk.cz pod "náš odstavec z petice" uvedla, že se tímto případem bude brzy znovu a důkladně zabývat a znovu ho celý prošetří.

Všichni strážníci, kteří byly na místě incidentu jsou však stále postavení mimo službu do doby, než se případ znovu navyšetří...

V neděli 12.04.2020 tuto petici ukončuji a přeposílám na vedení MpPraha.

Děkujeme Vám za pomoc.

S pozdravem,

Ondřej Souček, autor petice

Celkem 1.000 podpisů!

2020-04-09 08:50:06

Vážení podepsaní účastníci této petice,

během pouhých pěti hodin existence této petice jsme před chvílí dosáhli více než 1.000 podpisů! Podotýkám, že tato petice se v tuto chvíli neuvádí v žádném internetovém článku a všechny podpisy se tak sbírají pouze diky sdílení od podepsaných. Je to úžasné, mockrát Vám tímto děkuji!! Je vidět, že dobrých lidí je mezi námi plno.

První meta je tak splněná. Ta druhá je, aby se naše petice dostala do popředí medializovaného případu. O dalších novinkách ohledně tohoto případu a petice Vás budeme informovat.

Děkuji Vám,

Ondřej Souček, autor petice

Ondřej Souček

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.