Demonstrace a protesty za lepší klimatickou politiku naší země mají naši podporu: otevřený dopis akademiků vládě České republiky

Kontaktujte autora petice

výzva členů akademické obce

2020-01-20 09:34:44

Vážený kolego, vážená kolegyně
děkujeme za váš zájem o otevřený dopisu akademiků vládě České republiky. Vážíme si toho, že se tímto způsobem zapojujete do boje s klimatickou změnou. Tato výzva je myšlena jako výzva od české akademické obce, kterou jsme se dohodli definovat jako vědce a jiné akademické pracovníky s titulem PhD. a vyšším, případně Doc. a vyšším.

Pokud jste zatím takový titul zatím nezískal/a, zadržte. Bohužel bychom museli váš podpis ze seznamu vyškrtnout.

Neberte to prosím nijak osobně, jsme vděčni za podporu a vážíme si vašeho podpisu. Ale až budeme seznam signatářů posílat vládě a zveřejňovat ho, je potřeba, aby jsme si mohli stát za tím, že se jedná o členy akademické obce.

Svůj podpis můžete místo toho připojit pod jinou podpisovou akci zaměřenou na širokou veřejnost, například #SpoluProKlima od GreenPeace

Se srdečným pozdravem
Kamil Vlček

Mgr. Kamil Vlček, PhD., Fyziologický ústav AV ČR, v.v.i.,

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.