Zachraňme jedinou komunitní zahradu na Praze 2

Podpořte Smetanku - chybí nám 200 hlasů

2016-11-26 14:58:01

Přátelé,

omlouvám se za další oznámení a slibuju, že již bude poslední. V předchozí zprávě jsem Vás již informoval o tom, že Smetanka se snaží získat prostředky pro kultivaci nových prostor kam se budeme na jaře stěhovat - například musíme postavit plot, aby děti nespadly do škarpy - v soutěži ČSOB nám chybí 200 hlasů a hlasování se uzavírá ve středu. Moc by nám pomohlo kdyby jste se za zahradu ještě jednou postavili a dali zahradě hlas http://www.csobpomaharegionum.cz/divoka-karta#praha

Velké díky a přeji krásnou adventní neděli.

Za Zahradu Smetanka

Czeslaw Walek

Podpořte zahradu Smetnaka svým hlasováním

2016-11-14 19:03:29

Dobrý den,

velice děkujeme za podporu komunitní zahrady a za podepsání petice, nesmírně si toho vážíme. Bohužel komunitní zahrada svůj boj s MČ Praha 2 prohrála, a musí se přestěhovat. Naštěstí jsme našli nedaleký prostor, s vlastníkem, kterému se myšlenka zahrady velmi líbí a pozemek nám dlouhodobě pronajme. Musíme však investovat do plotu kvůli bezpečnosti. Proto jsme se přihlásili o grant do programu ČSOB a náš projekt v programu ČSOB pomáhá regionům-Podzimní výzva 2016 byl nominován do hlasování o Divokou kartu. Což znamená, že pokud náš projekt obdrží dostatek hlasů bude podpořen.

Prosím, hlasujte na webu www.csobpomaharegionum.cz pro projekt Smetanka žije a požádejte o to i Vaše přátele a známé.

Díky!
Za tým Zahrady zdraví

Czeslaw Walek

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.