Petice za vrácení primáře MUDr. Mgr. Ctirada Musila na post primáře.

Žádám Vás, občané České republiky a především Moravy, o podpis petice, za vrácení MUDr. Mgr. Ctirada Musila, na post primáře úseku klinické biochemie. Manipulativní medium Televize Seznam vlastněná oligarchistickým klanem Lukačovičů, se snaží umlčet občany prostřednictvím svých placených lokajů, kteří vyhrožují řediteli Nemocnice v Hranicích žalobami, pokud Mudr. Ctirada Musila nepropustí, a jiné neznáme subjekty bojující za podvody kolem onemocnění "Covid-19", snažící se umlčet lidi, kteří chtějí ukázat na manipulace a polopravdy kolem tohoto onemocnění. Pan primář Ctirad Musil se provinil pouze tím, že vytahoval informace z českého statistického úřadu, aby byly čitelné i pro obyčejné lidi. Proto Vás všechny žádám, abyste podepsali tuto petici a ukázali jsme podvratným subjektům, které brojí právě proti nám, obyčejným lidem, že nás jejich výhružky nezlomí. Podpořte prosím pana primáře, Ctirada Musila. Protože i on bojuje za nás, obyčejné lidi.

Jakub Kliment    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Jakub Kliment, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.