Odsouzení represe protestujících v Kanadě

Tímto chci apelovat nejen na politiky, vládu Petra Fialy a hlavně ministra zahraničí Lipavského, ale i na širší veřejnost, aby oudsoudili násilné potlačení protestů v Kanadě a drakonické represe namířené proti organizátorům akcí a jejich podporovatelům. Tito lidé které napříč etnickým a sociálním spektrem spojuje láska k svobodám popsaným v Kanadské Listině Práv a Svobod, čelí nejen zatýkání a nepřiměřenému fyzickému násilí a zatýkání ze strany policie, ale i zmražování účtů, revokaci licencí, pracovních povolení, vyhazovům z práce, či zabavování a následnému utrácení zvířecích přátel. To vše protože si dovolili poklidně protestovat proti postupům vlády Justina Trudeau .

Chování předsedy kanadského předsedy vlády je ostudné, pokrytecké a v přímém rozporu s principy demokracie. Takovéto chování které nepřekvapí v Číně či Rusku, je nepřijatelné v západní, svobodné společnosti a pokud si vážíme základních lidských práv, musíme se proti němu ohradit.

Děkuji za Vaši podporu,

Samuel Creeps

Samuel Creeps    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Samuel Creeps svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.