Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

navi

#83 volby

2012-11-10 16:33

Vážení petičníci. Nikdy jsem nevolil KSČM, naposledy TOP. Ale jsem zděšený z této petice. Bohužel volby dopadly tak, jak dopadly. A to přičtěte všem těm co k volbám nepřišli. Co sedí doma a je jim všechno fuk, protože se mají relativně dobře. A vy, co tvoříte podobné petice jdete vlastně proti demokracii a chováte se podobně jako komunisté v totalitě. Nokonec, pusťte je na chvíli k moci, oni se alespoň definitivně historicky znemožní a bude od nich navždy pokoj.

Odpovědi

stan

#84 Re: volby

2012-11-10 16:45:03

#83: navi - volby : možná máte pravdu, že volby dopadly jak dopadly - vyhráli komančové. Ale právě v demokracii je právo na vyjádření svého názoru a toto právo petice a petenti využívají. Takže milý navi právo na názor a svoboda slova je nezadatelné právo každého člověka v demokracii a toho se právě soudruzi radní obávají a rádi by byli, aby lidi drželi hubu a krok. NIKDY

 

Martin Rosocha

#87 Re: volby

2012-11-10 19:07:43

#83: navi - volby

neprotestujeme proti výsledku voleb, petice je mířena proti skutečnosti, že si hejtman Zimola zvolil (a důvody ví nejlépe on sám) jako koaličního partnera KSČM, následně pak této straně přenechal resort školství. Zimola měl zajísté a) možnost zvolit si jiného koaličního partnera b) resort školství KSČM nepřenechat...

mudra

#88 Re: volby

2012-11-10 19:09:15

#83: navi - volby

Jen se pozastavím u teze o znemožnění komančů pod náporem úkolů. Obávám se, že toto očekávání je velmi naivní.  Rozplemení to svoje sektářské "náboženství" do zbytnělé státní správy. Vykopat ten tuřín bude stát několikrát více úsilí VŠECH demokraticky smýšlejících občanů. Ten truc s vynecháním cesty k urně už si nesmíme dovolit.

Mag

#671 Re: volby

2012-11-16 13:22:41

#83: navi - volby

Nemáte pravdu, v JČ mohla vzniknout koalice bez komančů a pak by svobodní občané nemuseli podepisovat petice. Jejich aktivity vede jen strach, že pokud svůj hlas nezvoudnou teď, nemuseli by už příště mít díky KSČM a ČSSD možnost se svobodně projevit. Výroky soudružky Baborové a poserouctví hejtmana Zimoly tomu nasvědčují. Ostatně - co je na petici nedomokratického?