Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#9 To jsme to dopracovali...

2012-11-08 22:10

...komunisti opět u moci a ještě ke všemu dostanou do ruky školství. To je výsměch.

ČSSD bych nikdy nevolil, ale Zimola mi přišel ještě jako rel. přijatelný člověk. Tímto je pro mě ovšem rázem zcela nepřijatelný a z mého pohledu jen on i jeho soudruzi zcela na roveň komunistům, když to s nimi dali dohromady.

zajímalo by mě, jestli se pod petici podepíšou i lidé, co volili ČSSD. Doufám, že ano a že je to pro ně poučení.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#76 Re: To jsme to dopracovali...

2012-11-10 14:19:39

#9: - To jsme to dopracovali...

Také jsem p.Zimolovi věřila a domnívala se,že nepodlehne rozkazům p.Sobotky a Zaorálka,ale bohužel,zklamal,moc je moc!!!

 

Efendi

#217 Re: To jsme to dopracovali...

2012-11-13 10:47:14

#9: - To jsme to dopracovali...

jojo, Leninů, Stalinů, Gottwaldů, Brežněvů či Husáků, a všech strašidel z minulého tisíciletí je třeba se pořád bát. Vždyť hnijou pouze pár desítek let pod zemí! I IQ tykve tuší, že s komunismem ta vymakaná totalitní diktatura lůzy, přerostlé v elitu, nemá nic společný. Ale zaplať pánbůh za ty mafiánský zloděje, kteří nás podstatně rychleji dovedou k té bezmajetkové společnosti. Inu, díky tupému stádu vznikla politická totalita, a taktéž díky tupému stádu se finálně transformovala v ekonomickou. Nelze než gratulovat frustrované většině, která volí jen na základě svých emocí, sympatií a antipatií tu či onu barvu. Je to přeci jen pohodlnější, než číst, sledovat informace a logicky usuzovat (a volit osobnosti, ne skryté lumpy).