Petice za zákaz dálkového ovládání činnosti lidského mozku

Quoted post

Cílená

#90 Re: Re: Re: Je to trochu jinak

2019-05-21 13:06

#45: Vladan - Re: Re: Je to trochu jinak 

Ano od narození, proto nechápu, když píšou, že musíme udělat určitou věc aby se to spustilo (vzít drogy, opít se příliš mladá, políbit někoho, jíst červené maso...dle mě hlouposti.)

Moje máma, velká skeptička se mi svěřila, že když byla těhotná, stalo se něco zvláštního. Že se jednou v noci probudila a cosi bylo za záclonou, nebyla to postava ale něco tam bylo. Dělala, že spí, najednou to ze záclony vyletělo a nad břichem jí cosi poletovalo, co jí jakoby skenovalo celé břicho. To co mi popsala, až mnohem později mi došlo, že mi vlastně důkladně popsala dron. Dron v 1991? Až když byly první kousky uvedeny na trh mi to došlo.

V dětství jsem měla velmi časté noční děsy které provázelo hučení v hlavě, bolesti kostí, zvracela jsem. Plakala jsem a když už to nešlo vydržet utekla jsem na záchod, kde jsem se zamkla. Jakoby zkoušeli co všechno vydržím. Ráno jsem se vždy probudila v posteli. Nevím kdo mě z toho zamknutého záchodu dostal. Doteď jsem přesvědčena, že to sny nebyly!! Bylo to skutečné

Opravdu zvláštní příhody se mi děly už ve školce. Většinou to byly učitelky, které mi ubližovaly když to ostatní děti neviděli, nadávaly, urážely moje košilky a zástěrky bo co se to tenkrát nosilo (upozorňuji, že mě mamka strojila velmi pečlivě, jen legínek jsem měla snad 50). Hodně se na mě odmalička lepili děti z vysoce postavených rodin a nebo po nějakém čase, co se se mnou zkamarádili a vzápětí mi nějak ublížili byl najednou někdo z jejich rodiny prohlášen starostou/kou, nebo se dostal k jinému lukrativnímu postu. Nebo dostávali finanční injekce. To je další věc, kolikrát chudí sousedé (vydedukováno dle ošacení, prací a aut, nechci nikoho urazit.) kteří nás neustále někde sledovali si najednou pořád něco kupovali jako auta, dovolené atd. Tak už to je důkaz!

 

K pouličnímu divadlu a okatému sledování:

Věci které jsem si všimla tady v Turnově je, že 60% mých viditelných stalkerů jsou divné existence, na první pohled psychicky narušení lidé, dále Arabové, Turci (velmi časté, mají tady své restaurace a rozsáhlou komunitu), bývalí i současní narkomani, kriminálnící, lidé co působí temně jako nějací punkeři, satanisti. Laciné holky, možná protitutky? Působí přehnaně sebevědomě i když jsou ošklivé. Lidé jsou schopni udělat cokoli aby sebe hodily do trochu vyšší vrstvy. Ale to, že většina z nich jsou lidé, kteří patřily vždy mezi okraj společnosti je nepopíratelné. Možná je platí drogami a tím pádem za ně tolik nevyhodí. Jistě mají své výrobce drog.

Když jsme se přestěhovaly na sídliště v Turnově/Žižkova ulice. Najednou byl každý den pod oknami stěhovák až později nám došlo, že se v tu chvíli odstěhovaly slušní lidé a nechaly tam jenom divné a zlé sousedy a všude okolo nastěhovaly další divné sousedy, různé narkomany, laciné a divné holky a kluky, muslimy (těm zřejmě říkají, že jsem křesťanka aby je obrátily proti mě, jelikož už jeden muslim na mě vyjel, že jsem křesťanka a celá moje rodina taky)

Mohla bych psát donekonečna a stejně by to zdaleka nebylo vše. Jsem ráda, že jsem konečně na českém internetu našla fórum kam píšou lidé jako já.

Odpovědi

Cílená

#91 Re: Re: Re: Re: Je to trochu jinak

2019-05-22 08:33:13

#90: Cílená - Re: Re: Re: Je to trochu jinak 

Chybí spousta čárek a jsou tam nějaké chyby za které se omlouvám. Už to nejde opravit.