PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post

P. Šilhavý

#20 Připomínky k petici

2015-09-07 11:07

Dobrý den,

je mi líto, ale stránka této petice je velmi nepřehledná a dlouho mi trvalo, než jsem našel pod spoustou informací a obrázků políčka pro podepsání. Postrádám také zásadní věc, že místo všech těch informací není umístěn u políček pro podpis vlastní text petice. Navzdory napěchovaným informacím není tedy podepisovateli jasné, co podepisuje. Vulgární snímky v hlavičce z pochodu PRIDE jsou mimo téma petice, která by se měla zaměřit na věcnou stránku, o níž v parlamentu jde. Jako kdyby byl snímek skalpování pod peticí za zákaz holičských břitev. Nejsem příznivcem bulvárního tónu, zejména v takovýchto věcech. Píšete, že je třeba odlišovat lobby od homosexuálů samých, ale na této stránce to směšujete do jednoho.

Odpovědi

Pečlivý čtenář

#21 Re: Faktická poznámka k panu Šilhavému:

2015-09-07 13:48:05

#20: P. Šilhavý - Připomínky k petici 

 Pane Šilhavý co nám to povídáte, přešel jsem si poctivě všechny dosavadní signatáře této petice, a zjistil jsem, že Vy osobně jste tuto petici vůbec nepodepsal...

REDAKCE PETICE

#22 Re: Připomínky k petici

2015-09-07 14:10:06

#20: P. Šilhavý - Připomínky k petici 

 

Dobrý den pane Šilhavý

co se týče přehlednosti, tak samozřejmě se budeme snažit postupně web upravovat, aby byl maximálně přehledný, ovšem ne vždy se to daří. Děkujeme za Vaši připomínku, políčko s obrázkem pro podepsání petice jsme umístnili tak, aby bylo viditelné hned při spuštění webových stránek.

Paní poslankyně Nytrová již zveřejnila své prohlášení k samotné petici i problematice, najdete jej na úvodní straně informačních webových stránek, ale i v elektronické petici. 

Bohužel samotná LGBT agenda působí dosti bulvárně, navíc se za to vůbec nestydí. Pokud tedy zveřejníme jejich způsob vyjadřování a projevů, jež je možné pozorovat na snímcích, tak se v konečné prezentaci objeví onen bulvární tón. Dlouhou dobu jsme hledali vhodný způsob a formu, jak lidem sdělit, pokud možno jasně a srozumitelně, pozadí celé problematiky. Cílem bylo, aby i lidé, kteří nemají o dané problematice žádné informace, pochopili již od prvního pohledu co je v sázce. Samozřejmě mnohé informace a studie na webu odkrývají celé pozadí této LGBT propagandy.

Naznačujete, že na webové stránce slučujeme LGBT agendu a homosexuály. Je třeba si uvědomit, že určitá skupina homosexuálů se neztotožňuje s názory LGBT agendy. LGBT agenda má za cíl prosazovat především genderové principy a zásadně tím měnit charakter naší společnosti (více o genderové ideologii se dočtete na webu www.petice-adopce.cz). Adopce dětí pro homosexuály je jeden z těchto kroků.

Uvádíme na svých webových stránkách příklad z Francie, kdy se mnozí homosexuálové postavili vůči prosazování zájmů LGBT agendy, s tím, že tato agenda si nárokuje mluvit i za ně. Osobně známe některé homosexuály ve svém okolí, kteří nesouhlasí s těmito principy, ani s adopcí dětí pro stejno-pohlavní páry. Je samozřejmě i jiná skupina homosexuálů, kteří se cíleně, nebo i v jisté nevědomosti se zapojují do aktivit LGBT. Úvodní fotografie, z nichž je vytvořena hlavička webu vyjadřuje chování a projevy mnohých homosexuálů, které jsou podporovány LGBT agendou (tyto fotografie vypoví mnohem více než samotný text). Podotýkám, že fotografie jsou z oficiálních pochodů homosexuálů s názvem „PRIDE“, podle nich jde o tzv. pochody „hrdosti“. Na závěr se tedy ptám, pokud tito lidé jsou sami hrdí na projevy, které je možné vypozorovat z fotografií, je moudré těmto lidem svěřit děti?

S pozdravem REDAKCE PETICE